- 25 Eylül 2022
- 9.211
- 13.350
- 36
İnşalalh degildr bende bilinçsiz bi şekilde keyif yaptım da söylemesi ayıpBen sabah değerlendirdim günah değildir diye sanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalalh degildr bende bilinçsiz bi şekilde keyif yaptım da söylemesi ayıpBen sabah değerlendirdim günah değildir diye sanıyorum
Bende birazdan ama kararsız kaldım çatlama günüm bugünBen sabah değerlendirdim günah değildir diye sanıyorum
Bende düşünüyorum gece ama ne bileyim bilemedimBen sabah değerlendirdim günah değildir diye sanıyorum
İnşallah canım çatlasada dert çatlamasada dert erken çatlayıncada sıkıntı oluyor çatlar inşallah canım ateşden anlariz inşallahmelegim can seninle problemleriniz tam tersi sanırım canım benim yumurtalarda hemen büyüyor ama galiba çatlamıyor , bugün 14.günüm biri 18 biri 22 cm yumurtam vardı ama bende sıfır akıntı benim de çatlamada problem oluyor herhalde , dedim kiste dönüşmez yine inşallah duphaston verdi 5 gün kullan dedi çatlamayı kolaylaştırır dedi
Anacım hadi benim yumurtayı ite kaka büyütüp çatlatıyoruz da spermler ne halde bilmiyoruz inşallah biraz canlanmışlardır şans topu oynamış gibiyimKız varmış işte iki tane güzel yumurtan ümitsiz olma ben yumurta ile şansımı deniyorum bu ay oda ilaç sayesinde
Şaşırmadımİnşalalh degildr bende bilinçsiz bi şekilde keyif yaptım da söylemesi ayıp
En azında çatlama günüymüş ben ilacı yeni bitirdim yap bencedeBende birazdan ama kararsız kaldım çatlama günüm bugün
İnşalah şans topu senden yana olur canımAnacım hadi benim yumurtayı ite kaka büyütüp çatlatıyoruz da spermler ne halde bilmiyoruz inşallah biraz canlanmışlardır şans topu oynamış gibiyim
Senin yorumlarında olmasa gülümseyemiyoruz alemsin ya Tatlı örtmenAnacım hadi benim yumurtayı ite kaka büyütüp çatlatıyoruz da spermler ne halde bilmiyoruz inşallah biraz canlanmışlardır şans topu oynamış gibiyim
Yap canım evlisin helalsin evlat için yapçam diyorsun bir de için rahat olsun benceBende birazdan ama kararsız kaldım çatlama günüm bugün
Canımsın sağol kız kaç gündür ne aile faciaları yaşıyoruz bir de var ya miras kavgaları kardeş kavgaları falan koştur koştur biyerlere hep valla burasıda olmasa kafayı yerim zaten kendimi hayırlıyorum burdaSenin yorumlarında olmasa gülümseyemiyoruz alemsin ya Tatlı örtmen
Canım yaa ben bu sefer umutluyum senden iğneni ol güzelce çatlat yumoşları ki bebiş olsun Allah bu mübarek gece el açan herkesin dualarını kabul etsin bebiş isteyen hepimizin göbüşü dolsun aminNerde ben de o nasip tek olsun benim olsun sağlıklı olsun yeter . Kasımda 4 koca yumurta vardı nur topu gibi kistim kaldı elimde sadece inşallah ya arkandan geliyorum önce sen
Amin canım Allah razı olsun inşallah peş peşe alırız güzel haberlerimiziCanım yaa ben bu sefer umutluyum senden iğneni ol güzelce çatlat yumoşları ki bebiş olsun Allah bu mübarek gece el açan herkesin dualarını kabul etsin bebiş isteyen hepimizin göbüşü dolsun amin
Senin miras benim şu çocukla kavgalar okul tatil sinir hastası oldum bugün başka yerde kalıyor denk getirdiğimiz günde kandilCanımsın sağol kız kaç gündür ne aile faciaları yaşıyoruz bir de var ya miras kavgaları kardeş kavgaları falan koştur koştur biyerlere hep valla burasıda olmasa kafayı yerim zaten kendimi hayırlıyorum burda
Amin inşallah zaten sağlıklı bebeğim olsun ona ilk anlatacağım nasıl yollardan geldiği yumuk ellerini öperken hepimizin hayırlı haberleri olsun inşallah dualarınızı bekliyorum hocamCanım yaa ben bu sefer umutluyum senden iğneni ol güzelce çatlat yumoşları ki bebiş olsun Allah bu mübarek gece el açan herkesin dualarını kabul etsin bebiş isteyen hepimizin göbüşü dolsun amin
Mübarek gün işte olsun ne güzel vardır bir hayır deyip inşallah mübarek te hayırlısııyla da bebişe dönüşürSenin miras benim şu çocukla kavgalar okul tatil sinir hastası oldum bugün başka yerde kalıyor denk getirdiğimiz günde kandil
Canım yumurtaların büyümüş bence bol bol havuç ye çatlasın hiç beklemeAmin canım Allah razı olsun inşallah peş peşe alırız güzel haberlerimizi
Kaç gündür kuruyorum kendimi havuç yicem diye sabah çıkıyorum akşam yemiş bir şekilde eve dönüyorum zaten kabızlık gaz şişkinlik her bir engelleyici rahatsızlığımda mevcut olduğundan havuca yer kalmıyor içimde yarın yiyeceğim hırs yaptım artık havucaCanım yumurtaların büyümüş bence bol bol havuç ye çatlasın hiç bekleme
İnşAllah o günlere de geleceğizİnşallah canım ya ne bileyim iyi mi kötü mü düşüneyim bilemedim artık diğer aşamalara geçelim yaa her ay aynı tantana