- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.194
Test devıces dıye bı kısım var atesın altına dogru ın orda gorursun OPK yazacakKızlar ateş takibi programına ovulasyonu nasıl giriyorsunuz ya uğraşıyorum ama beceremedim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test devıces dıye bı kısım var atesın altına dogru ın orda gorursun OPK yazacakKızlar ateş takibi programına ovulasyonu nasıl giriyorsunuz ya uğraşıyorum ama beceremedim ben
Hayatım sabret ucuncu yuksek atesten sonra cızecek cızgıyı yarın ıcın bugunun atesını gır mesela ornek olsun sana cızgı cızerÇok karışık bir uygulamaya ya neyse girelim bakalım
Duydum canım geçen hafta. Çok sancım oluyordum gece bile uyuyamıyorumdum. Karnım beş aylık gibi şişmişti çok şükür karnımın şişi indi ve birkaç gündür sancımda olmuyor. Sen nasılsın hasta olmuştun gerçi bu hastalık kolay kolay atlatılmıyor bende tam olarak iyileşmedim. Valla sağlıklı olsunda kız erkek farketmez Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin ve isteyen herkese de bekletmeden versin aminHıc bellı olmaz hıssetıklerınle bır cıkmayabılıyor benım bır oğlusum var zaten oğlan annesı olmaz muazzam bırsey hep opuyor sevıyor Bırde kız annelıgını tatmak ısterım sadece bu senın nasıl gecıyor duydunmu kalp atısını naptın
Tamam papatyacığım sinirlenme yahuHayatım sabret ucuncu yuksek atesten sonra cızecek cızgıyı yarın ıcın bugunun atesını gır mesela ornek olsun sana cızgı cızer
Cok sevındım bırtanem Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah senı takıp edıyorum ben ara ara bu son 8-9 gundur fenayım yıne malesef ıyıkesmeye calısıyorum Allahın izniyle inşşallahDuydum canım geçen hafta. Çok sancım oluyordum gece bile uyuyamıyorumdum. Karnım beş aylık gibi şişmişti çok şükür karnımın şişi indi ve birkaç gündür sancımda olmuyor. Sen nasılsın hasta olmuştun gerçi bu hastalık kolay kolay atlatılmıyor bende tam olarak iyileşmedim. Valla sağlıklı olsunda kız erkek farketmez Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin ve isteyen herkese de bekletmeden versin amin
Aynen öyle benim doktorum koyrsan ince Yastık bile yeter dedi meselaHatta bazi doktorlar yok iste yastik koymak yok ayaklarini kaldiirmak bunlarin strese neden oldugunu yapilmamasi gerektigini soyluyor
Kız ne sınırlenmesı yaaa benım konusmam oyle mı gecıyor karşı tarafa hakketten oysakı ben şey cok tatlı oldugumu düşünüyorumTamam papatyacığım sinirlenme yahu
Çok geçmiş olsun canım sürekli dua ediyorum hepimize ve sürekli seni talip ediyorum ateş tablona filan bakıyorum. Allah beklemedin an verecek sana mucizeniCok sevındım bırtanem Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah senı takıp edıyorum ben ara ara bu son 8-9 gundur fenayım yıne malesef ıyıkesmeye calısıyorum Allahın izniyle inşşallah
Zaten çok tatlısın takılıyorum sanaKız ne sınırlenmesı yaaa benım konusmam oyle mı gecıyor karşı tarafa hakketten oysakı ben şey cok tatlı oldugumu düşünüyorum
Gelem hayatımmelegim can gel bebısmm geel
Yox görmedim biri koyu biri silik 3gündür başladım yapmayaTesti buraya atabilir misin pik gördün mü bu ay
Bende akıntı hep oluyor şimdide normal akıntı var bazen hatta sarı akıntımda oluyortakvimle birebir gitmeyebiliyor daha erken olmuş olabilir ya da daha vakti vardır. Akıntı takibi yapıyor musun? Yumurta akı kıvamında akıntın oldu mu ?
Takvime göre farklı tarihlerde klabilirYox görmedim biri koyu biri silik 3gündür başladım yapmaya
Bu ay beklemiyorum tek ilişki ile hele hıc beklemıyorum aminnnnÇok geçmiş olsun canım sürekli dua ediyorum hepimize ve sürekli seni talip ediyorum ateş tablona filan bakıyorum. Allah beklemedin an verecek sana mucizeni
Kendıme zorla ıltıfat ettırdıysem yatabılırımZaten çok tatlısın takılıyorum sana
Yok kuzum ya valla nasip olsun yeter ki istersen hic yTma yine oluyorAynen öyle benim doktorum koyrsan ince Yastık bile yeter dedi mesela
Valla ben bu ay iki defa yattım kalkmadım 2 defa doggy o bebişin gelmesi lazım artıkYok kuzum ya valla nasip olsun yeter ki istersen hic yTma yine oluyor
Regl mi oldumelegim can gel bebısmm geel