Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gun yaptıgım testden sonra modum çok düştü .10 aylık evlıyım .Bir tüpüm var .25 yaşındayım.2016 senesınde amelıyyat oldum sol yumurtalık ve tupumu aldılar ve sag tupumunde yarısını aldılar .Daha sonrasında kemoterapıler gordumKarın ağrın karında sıkışma vb sağlı sollu ağrı + kabızlık var bende
Yazarım yavruşumheh tamam o zaman cok guzel degerlendırmıs beklesın bakalım bızede yaz sonucu
Eşim gelırken yıne folbiol almışBence kes canım günlük almamız gereken doz 400 mgdı galıba folbıolde yaklasık on katı fazla
Aynen daha az al o zaman araya 2 gğn bosluk bile kıyabılırsın benceEşim gelırken yıne folbiol almış
Ozaman gün aşırı devam edıyım ben
2 gunde 1
Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun bu ay beraber güzel sonuçlar alalım inşallah. Beni de tabloya ekler misiniz sat 28 Ocak bat 24 Şubat sevayd
Ekliyorum kızlar uğurlu gelsin bu ayBenide yazin tabloya kızlar göğüslerim çok acıyor hafiften karnimda agirmaya başladı yarın hasta olurum kesin sat27 Ocak bat 28 Şubat
Aşkım test & devices bölümü var tıkla oraya standart opk var oraya giriyosunKızlar ateş takibi programına ovulasyonu nasıl giriyorsunuz ya uğraşıyorum ama beceremedim ben
Onu gördüm ama sizinki gibi kırmızı çizgiler çıkmıyor bende anlamadımAşkım test & devices bölümü var tıkla oraya standart opk var oraya giriyosun
Aynen koyulaşacak gibi Yakın olabilirSanırım olcak yumurtlama dün yaptığım lh testine göre daha koyu şuan
Kırmızı çizgiyi tahmini ovülasyon gününden 3 gün sonra program kendisi çekiyorOnu gördüm ama sizinki gibi kırmızı çizgiler çıkmıyor bende anlamadım
İnşallah bakalım yarın nasıl olacakAynen koyulaşacak gibi Yakın olabilir
Henüz bende de çıkmadı bende dpo yazısı vs de çıkmıyoOnu gördüm ama sizinki gibi kırmızı çizgiler çıkmıyor bende anlamadım
Dpo ne demek ay ne kadar bilmiyorumHenüz bende de çıkmadı bende dpo yazısı vs de çıkmıyo
sağol canımKırmızı çizgiyi tahmini ovülasyon gününden 3 gün sonra program kendisi çekiyor
Kız ben de bilmiyorum bi ateş ölçüyorum dpo ovulasyon sonrası günler heraldeDpo ne demek ay ne kadar bilmiyorum
sağol canım
Çok karışık bir uygulamaya ya neyse girelim bakalımKız ben de bilmiyorum bi ateş ölçüyorum dpo ovulasyon sonrası günler heralde
Hıc bellı olmaz hıssetıklerınle bır cıkmayabılıyor benım bır oğlusum var zaten oğlan annesı olmaz muazzam bırsey hep opuyor sevıyor Bırde kız annelıgını tatmak ısterım sadece bu senın nasıl gecıyor duydunmu kalp atısını naptınCanım ben kendiminkini oğlan hissediyorum gönül isterdi kız olsun seninde inşallah olacak olanı kız hissediyorum. İnşallah
Tek ilişki olunca benım hesap kolay olduBen nasıl hesap yapayim peki derdime nasil yanayım
Catlama sonrası gunlerın ıste ben mesela dpo 8 deyım bugun yanı 8.gundeyımÇok karışık bir uygulamaya ya neyse girelim bakalım