Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çünkü ailelerimizde bile kimse bizi buradakiler gibi anlamıyor :)
Ayy evet ya asla anlamiyorlar Allah büyük olur ya zaten inancimiz sonsuz Allah büyük ama öyle değil işte istiyor insan en çokta anlaşılmak istiyor hassas olunuyor ama asla anlamiyorlar o sebeple iyi ki siz

ben almıyorum canım hamile olsamda almam.doğduktan sonra alırım. önceki gebeliğimde oğlumu son anda kaybettim eşyaları bana acı verdi sadece. bu kez hiç bir şey almıcam o travmayı tekrar yaşama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum

Ben almadım..hamile kalarken aldım 2 tane bu kadar..bende isterim almaya..eşim bir söz demez bence..ama çocuklar hızlı büyüdükleri için..bilmiyorsun uzun kollu mu kısa kollumu alasın..hangi ayda olucağı belli diğil

hahah bende ısık olmamasına ragmen bı baktım tum testler bıtmıs son ıkı tane testım kalmıs resmen almamayı planlıyorum yerseee

ben ilk hamileliğimde cinsiyetini öğrenene kadar bişey almadım ilk ogrendıgım gun mavi bir müslin almıştım sonrada ufak ufak aldım ama kıyafet cok az aldım ben alacaksamda buyuk aldım cunku ılk ıkı aydan sonra bıanda fıuuu hatta 45 günlüj fln

ben hep aynı eczaneden artımed alıyodum eczacı çocuk roll'de verdi fiyat aynı kalite aynı dedi. ikisinden de var bende diğer ay pozitifleri görürüz inşAllah :)
evet roll de cok ıyıymıs pozıtıfbırı onunl yapmıstı sanırım bende bı predıctor alırım belkı bıtane sılık neyın gorursem yapmak ıcın eheheh

Bence de en doğrusu bu aslında.bu ay ama içim bı rahat sanırım değerlendirme günlerini yumurtlamayı falan gördüm degerlendirdim ya o yüzden bundan sonrası nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…