Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçerde neler oluyor aceba hiç bilmiyoruz dışarda ha bire uğraşıyorz ya anlamaya çalışıyoruz resmen ağrı çekmeye gelmişiz bu dünyaya artık ağrılara anlam da yükleyemiyorum 😅😅
Bu ay kendimi dinlemicem dedim ama öyle şiddetli ağrılar oldu ki farketmemek mümkün değil.kasık ağrım bel bacak ağrım çok fazlaydı. ama yine regl ile sonuçlandı :) erkenden teste başlamakta çok yordu. bat'ın geçmesini beklicem yapabilirsem

Bu ay kendimi dinlemicem dedim ama öyle şiddetli ağrılar oldu ki farketmemek mümkün değil.kasık ağrım bel bacak ağrım çok fazlaydı. ama yine regl ile sonuçlandı :) erkenden teste başlamakta çok yordu. bat'ın geçmesini beklicem yapabilirsem
Çok haklısın bende kesinlikle dinlemicem..hiç yazmicam bura mesela ora buram ağrıyor..söz veriyorum sizlere ve kendime😂

Peki bir şey soracağım size kizlarr hamile kalmadan birseyler alamayan başlayan var mj bebişine ben ne görsem dayanamayıp alıyorum ama tabi aldıklarım da mantıklı cinsiyetsiz şeyler çok tatlış oluyorlar tutamıyorum kendimi eşim de çok cokk kızıyor olunca alırız diyor ama onu takan kim 🤪ben gizli gizli alıyorum hala

X