- 1 Nisan 2022
- 12.509
- 15.395
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.941
Akşam aynı saatde yapıcamAkıntı varsa yumurtlama vardr kuzum testle takip et
Evet demekki yaklaşıyor..Benimde yoğun yumurta kıvamı akintimdan sonraki gun pik gördüm yakındır büyük ihtimalle senin ki de kuzu
Bu ay kendimi dinlemicem dedim ama öyle şiddetli ağrılar oldu ki farketmemek mümkün değil.kasık ağrım bel bacak ağrım çok fazlaydı. ama yine regl ile sonuçlandı :) erkenden teste başlamakta çok yordu. bat'ın geçmesini beklicem yapabilirsemİçerde neler oluyor aceba hiç bilmiyoruz dışarda ha bire uğraşıyorz ya anlamaya çalışıyoruz resmen ağrı çekmeye gelmişiz bu dünyaya artık ağrılara anlam da yükleyemiyorum
O zaman her keste öyle olduğu için yaklaşıyor demek canım.Benim bol akıntım olduktan 1-2 gün sonra yumurtlama oldu kuzum bence seninde yakın
kafada deli sorular hepimiz aynıyız :)Çikmasa testde değerlendirme oldunmu..onu düşünüyorum ben
Çok haklısın bende kesinlikle dinlemicem..hiç yazmicam bura mesela ora buram ağrıyor..söz veriyorum sizlere ve kendimeBu ay kendimi dinlemicem dedim ama öyle şiddetli ağrılar oldu ki farketmemek mümkün değil.kasık ağrım bel bacak ağrım çok fazlaydı. ama yine regl ile sonuçlandı :) erkenden teste başlamakta çok yordu. bat'ın geçmesini beklicem yapabilirsem
Ayyy deme yakafada deli sorular hepimiz aynıyız :)
beni artık unutunmu diyorsun :) valla burasıda alışkanlık yapıyorÇok haklısın bende kesinlikle dinlemicem..hiç yazmicam bura mesela ora buram ağrıyor..söz veriyorum sizlere ve kendime
2 aydır ağrılarla kendimi hamile sanıyorum ama yok :) ağrılar kesin gebelik belirtisi olsaydı şimdiye 5 çocuk doğururdumÇok haklısın bende kesinlikle dinlemicem..hiç yazmicam bura mesela ora buram ağrıyor..söz veriyorum sizlere ve kendime
Ya ben adetim yaklaşınca tam gebelik belirtileri yaşıyorum..mide bulantısı bile oluyorbeni artık unutunmu diyorsun :) valla burasıda alışkanlık yapıyor
aynen bende de oluyor ya, uyku basıyor midem bulanıyor..Ya ben adetim yaklaşınca tam gebelik belirtileri yaşıyorum..mide bulantısı bile oluyoryok eskisi gibi takmıcam belirtileri..
Hem de nasıl alışkanlık yapıyor en son veda msji yazarak ayriliyordum buralardan ama en fazla bir iki saat sürdü hemen geri döndümbeni artık unutunmu diyorsun :) valla burasıda alışkanlık yapıyor
İşte ondan takmıcaz..bak hemen tak diye hamile kalıcaz2 aydır ağrılarla kendimi hamile sanıyorum ama yok :) ağrılar kesin gebelik belirtisi olsaydı şimdiye 5 çocuk doğururdum
Hem de nasıl alışkanlık yapıyor en son veda msji yazarak ayriliyordum buralardan ama en fazla bir iki saat sürdü hemen geri döndümbeni artık unutunmu diyorsun :) valla burasıda alışkanlık yapıyor
çünkü ailelerimizde bile kimse bizi buradakiler gibi anlamıyor :)Hem de nasıl alışkanlık yapıyor en son veda msji yazarak ayriliyordum buralardan ama en fazla bir iki saat sürdü hemen geri döndüm
Aynen kuzum aynısı..bak mesela 2 gündür başım ağrıyor..adete yakın olsaydı diyecektim kesin hamileyim...mide rahatsızları var..anlamadım ne oluyor banaaynen bende de oluyor ya, uyku basıyor midem bulanıyor..
zaten yumrtlama gebelik adet belrtileri çoğunluk aynı oldukları ve aynı yerde gerçekleştikleri için e bizimde aklımızda sürekli gebelik olduğu için her ay gebeyiz bizYa ben adetim yaklaşınca tam gebelik belirtileri yaşıyorum..mide bulantısı bile oluyoryok eskisi gibi takmıcam belirtileri..
isteğim bu kadar fazlayken takmamak olmuyor kiİşte ondan takmıcaz..bak hemen tak diye hamile kalıcaz
stresten kendimize zarar veriyoruz belkideAynen kuzum aynısı..bak mesela 2 gündür başım ağrıyor..adete yakın olsaydı diyecektim kesin hamileyim...mide rahatsızları var..anlamadım ne oluyor bana