Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki bir şey soracağım size kizlarr hamile kalmadan birseyler alamayan başlayan var mj bebişine ben ne görsem dayanamayıp alıyorum ama tabi aldıklarım da mantıklı cinsiyetsiz şeyler çok tatlış oluyorlar tutamıyorum kendimi eşim de çok cokk kızıyor olunca alırız diyor ama onu takan kim 🤪ben gizli gizli alıyorum hala
Bebek arabası ve beşik aldım canım fiyatlar yine yi de 50 artacak ocakta diye

Benim de çok ağrım oldu pik ve çatlama günü dün catladiktan sonra hiç kalmamıştı ağrım ve çatladı dediğim gün silik gördüm büyük ihtimalle siliklesmistir keşke bir tane daha olsaydı tetstin yapardın daha iyi olurdu inşallah güzel haberler alırsın 🦋
Ah canım keşke olsaydı dun hem şişkinlik gaz hem Ağrı oldu ama cok ağrım vardi bugunde disaridaydik eşimle yürürken resmen orda bi şişkinlik var ve batiyormus gibi agriyordu şimdi geçti demekki bitti 😊

Hadi inşallah güzel güzel tutunsun bize yumurtalari saldık gitti 😅😇
Valla bu ay çok güzel değerlendirdim gün aşırı oldu gecen aylarda vitaminler filan düşüktü onlari da hallettim insallah bu ay gelir 5 sene önce oğlumuda bu ay öğrenmiştim bakalim boyle güzel bir taseduf olur insallah 🤲🏻 ben simdi hic düşünmemek istemiyorum napabilrim acaba düşünmemek için bi önerin varmi en azindan 1 hafta kedimi oyalamak istiyorum

Kuzum ilk denemeniz ondan..2 sene önce eşimde anlamıyordu bu yumurtalama günlerini..sonra gördü çocuk olmuyor..oturdum yine baştan anlatdım..şimdi benden kendi soruyor ne zaman yumurtlama😂

Ya ben de anlatıyorum canım ama yok yani, böyle planlı planlı olmasın akışında olsun istiyor. Gelip şurada topikleri görüp okusa anlar beni herhalde 😅 herkes cocuk için uğraşıyor tutması küçük bı ihtimal yani ben bunları okuyup bildigim için endişeliyim, o çok rahat aksina bırak olur modunda olmadığını görünce anlayacak beni herhalde 😅

Peki bir şey soracağım size kizlarr hamile kalmadan birseyler alamayan başlayan var mj bebişine ben ne görsem dayanamayıp alıyorum ama tabi aldıklarım da mantıklı cinsiyetsiz şeyler çok tatlış oluyorlar tutamıyorum kendimi eşim de çok cokk kızıyor olunca alırız diyor ama onu takan kim 🤪ben gizli gizli alıyorum hala

Daha önce bi bebem olmadığı için hamile kalıp kalamayacağımı bilmiyorum 😅 o yüzden hiç alma girişiminde bulunmadım

Valla bu ay çok güzel değerlendirdim gün aşırı oldu gecen aylarda vitaminler filan düşüktü onlari da hallettim insallah bu ay gelir 5 sene önce oğlumuda bu ay öğrenmiştim bakalim boyle güzel bir taseduf olur insallah 🤲🏻 ben simdi hic düşünmemek istemiyorum napabilrim acaba düşünmemek için bi önerin varmi en azindan 1 hafta kedimi oyalamak istiyorum
Ooo doğum günü masrafı da olmaz, ikisi bir arada :KK66:

Ya ben de anlatıyorum canım ama yok yani, böyle planlı planlı olmasın akışında olsun istiyor. Gelip şurada topikleri görüp okusa anlar beni herhalde 😅 herkes cocuk için uğraşıyor tutması küçük bı ihtimal yani ben bunları okuyup bildigim için endişeliyim, o çok rahat aksina bırak olur modunda olmadığını görünce anlayacak beni herhalde 😅
Zamana bırak canım..zaten ben kendim ilişki için hiç bir zaman yaklaşmadım..yalnişmi ediyorum bilmiyorum..hep kendi diyor .hele şimdi çocuk için daha çok istiyor..zamanla sendede olucak canım

Zamana bırak canım..zaten ben kendim ilişki için hiç bir zaman yaklaşmadım..yalnişmi ediyorum bilmiyorum..hep kendi diyor .hele şimdi çocuk için daha çok istiyor..zamanla sendede olucak canım

Yumurtlama takviminde değerlendirmem gereken günler için yaklaştım ben de, ama artık akışına bırakcam ne zaman olursa yapacak bişey yok, ben ilk aydan tutsun hemen olsun istedim sanırım. Bı de herseyi planlı yaşarım o yüzden hep planlı ilerliyordum. Sonuçta ben kendimden feragat ediyorum yememe icmeme dikkat ediyorum vitaminler kullanıyorum sırf bu durumdan ötürü. Şimdi saldım artık, ne zaman olursa

Yok canim o elimdeki son testi siparis versem de yetişmezdi testi yaptığım gün cumartesiyi pazara bağlayan gece ilişki oldu bide bugun oldu ama dün çok agrim vardi bugunde simdi yok bide dün ve bugün sabah atesim 36.0 iki gundur düşük olması normalmi
kuzum catlayınca atesın yukselır henuz yukselmedıyse hala catlamamıs olabılır

X