Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gönlünü ferah tut canım Allah'ın vardır bir bildiği bu sefer daha sağlıklı bir gebelik olacak Allah'ın izniyle

Zaten bugün de sol kasığımda batma var anlamadım dün akşam baya bı hareket ettirmeyecek şekilde batma oldu bir süre oturdum biraz geçti bugün de ara ara yine oluyor hafiften
Ya benim bu yumurtlamamda saçma sapan çok karın ağrım oldu 3 gündür ara ara karnım ağrıyor önce yumurta çatlamadı ondan dedim ama cumartesi çatladı yani şimdi niye ara ara ağrıyor onuda anlamadım

17 18 19 bu günleri değerlendirmen gerek canım

18 görünüyorda..bu testleri hiç çözemedim..çok zaman ondan yorum yapmıyorum canım

Kuzum ilk denemeniz ondan..2 sene önce eşimde anlamıyordu bu yumurtalama günlerini..sonra gördü çocuk olmuyor..oturdum yine baştan anlatdım..şimdi benden kendi soruyor ne zaman yumurtlama

İçerde neler oluyor aceba hiç bilmiyoruz dışarda ha bire uğraşıyorz ya anlamaya çalışıyoruz resmen ağrı çekmeye gelmişiz bu dünyaya artık ağrılara anlam da yükleyemiyorum

İçerde neler oluyor aceba hiç bilmiyoruz dışarda ha bire uğraşıyorz ya anlamaya çalışıyoruz resmen ağrı çekmeye gelmişiz bu dünyaya artık ağrılara anlam da yükleyemiyorum
Eee sen ne zaman yapacaksın ilk testini ben 17 sini baz alırsak 27 sinde testimi yaparak açılışı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…