-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.901
Off evet çok stres yapıyorum öyle böyle değil doktor da öyle ddi zaten sağlık olarak iyisin bir problemin yok dedi sırf acele ediyorum ve istiyorum diye femara başlattı zatenCanım bence çok stres yapıyorsun çok takıyorsun femara tamam öne çeker ama reglin kaç gün sürüyor bittikten sonraki 4. Günüm diyorsun daha ilk kullanımda o kadar öne çekeceğini sanmıyorum stres yapmadan testlerine devam et elbette göreceksin piki ama henüz çok erken
Tamam canım öyle yapayımkuzum barız net bellı 16 sı yumurtlama olmus 17 ise catlamıs o aralrda bı yerde 17 yı 1.gün olarak baz al
Ya ben anlamadım benim 3 gündür çok karnım ağrıyor bi anlam veremiyorum böyle adet olucam sökülecek gibi bi ağrı ama yumurtlama yeni oldu adet gelemez oda beni çok demorileze etti acaba diyorum tutmadı adetmi olacamkuzum hangı uygulamanınkı dogru olursa olsun sen cok ıyı degerlendırdın zaten gunlerı.bugun bende oyleyım bılıyosun.ama moralımızı ıyı tutmamız lazım ❤sen her ıhtımale karsı haftada bır ıkı tane coraspın alırsın.ben normalde bıle mıgrenım oldugu ıcın dr tavsıyesıyle haftada bır alıyorum.zararı olmaz yani.
Aynen ilki femometer canım ama ff de doğru işaretlemedi bence yaFemometer mı ilk program onu dikkate alma canım bende hem onda hem ff te takip yaptım femometer bir yerden sonra kafayı yedi saçmaladı ff doğru sonuç verdi.
YaaaaBence sen bu ay hamile kalacaksın cnm içime öyle doğdu
Canım benim mesela pik olmadan 1 gün önce silikleşmişti sen kop koyu görünce yarıh kesin pik diye düşünme sadece yumurtlama oldu olmadı diye bak olaya lh da dalganlarmalar yaşanır bugün silik çıktı diye yarın dahada silik çıkacak anlamına gelmiyor bi bakarsın yarın kop koyu çıkarKizlarr az önce ovulasyon testlerini atmıştım bunu da simdj yaptım bugünün dünkü gayet netken bugün siliklesmjs anlamadım ben yumurtlama bir gün mü sürdü bu çatlama mi yoksa hala yumurtlama olmadı mı? Olayı bilmeyenler için bugün adetim biteli 4 gün oldu femara kullandım cumartesi ilaç bitti
Kuzum bendede adet olacakmısım gıbı degısıkler var karnımda gebelde boyle olunca ertesı gun olurum.bu ay 22 gunde mı adet olcam anlamadımkı neler oluyor.hayırlısı ınsallah ıkımız ıcındeTamam canım öyle yapayım
Ya ben anlamadım benim 3 gündür çok karnım ağrıyor bi anlam veremiyorum böyle adet olucam sökülecek gibi bi ağrı ama yumurtlama yeni oldu adet gelemez oda beni çok demorileze etti acaba diyorum tutmadı adetmi olacam
Aynen ilki femometer canım ama ff de doğru işaretlemedi bence ya
Yaaaavalla ağlattın aslında stres yapmadım diye düşünüyorum ama sanırım içten içe çok stres yapıyorum bi yandan hemen hamile kalmak istiyorum bir yandan çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah
Aşkım iki gündür yorgan döşek yatıyordum ya geçmeyen bir tıkanıklık öksürük ve ateş
Sağ ol aşkım mahvolmş haldeyimAha aynıları işte canım benim ben de aynı o durumdayım domuz gribiymiş salgın varmış çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
ben aksam 8-9 cıvarı muhtemelenOlacaksa klomensiz de olur zaten de biz kendimize sebep arıyoruz işte
Sporu yapıcam diyorum diyorum daha başlayamadım gidip yapıyorum ilk günden kaytarmak yok
Amin canım inşallah hayırlı bir haber alırızKuzum bendede adet olacakmısım gıbı degısıkler var karnımda gebelde boyle olunca ertesı gun olurum.bu ay 22 gunde mı adet olcam anlamadımkı neler oluyor.hayırlısı ınsallah ıkımız ıcınde
Canım şuan böyle o attığım testtte yeni yapmıştım şimdi baktım siliklesmis dünde hafif açılma vardı zaten bence çatlamış17 18 19 yumurtlama.gorunuyor o günleri es gecme canim
Birden gelip çarpıyor adamı neye uğradığımı şaşırmıştım seni çok iyi anlıyorum bebişim güzelce dinlen iyi bak kendine Allah şifa versin inşallahSağ ol aşkım mahvolmş haldeyim
Canım senin yumurta pazar çatlamış ama yinede bugünü boş geçmeCanım şuan böyle o attığım testtte yeni yapmıştım şimdi baktım siliklesmis dünde hafif açılma vardı zaten bence çatlamış
Evet catlamis gibi görünüyor bugünü de degerlendirCanım şuan böyle o attığım testtte yeni yapmıştım şimdi baktım siliklesmis dünde hafif açılma vardı zaten bence çatlamış
Dpo ne kızYav artık dpolu kısımlara atlamak istiyorum çok stabil sıkıcı oluyooorbize heyecan lazım yav @Deepblues Papatyamaviss T TASUU pozitifbiri
dıyorum ya ben tatıldeyım ölçmüyorum şimdilikYav artık dpolu kısımlara atlamak istiyorum çok stabil sıkıcı oluyooorbize heyecan lazım yav @Deepblues Papatyamaviss T TASUU pozitifbiri
Çok geçmiş olsun canım bence sen yorma kendini dinlen yeni yeni iyileşiyorsun direncini düşürmeAşkım iki gündür yorgan döşek yatıyordum ya geçmeyen bir tıkanıklık öksürük ve ateşbugün daha iyiym akşama başlayalım mı ?
Benim bitti bugünlükben aksam 8-9 cıvarı muhtemelen
Sen şu an dpo’dasınDpo ne kızgüzel bişeyse ben de geçmek istiyorum oraya