Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off evet çok stres yapıyorum öyle böyle değil doktor da öyle ddi zaten sağlık olarak iyisin bir problemin yok dedi sırf acele ediyorum ve istiyorum diye femara başlattı zaten

kuzum barız net bellı 16 sı yumurtlama olmus 17 ise catlamıs o aralrda bı yerde 17 yı 1.gün olarak baz al
Tamam canım öyle yapayım
Ya ben anlamadım benim 3 gündür çok karnım ağrıyor bi anlam veremiyorum böyle adet olucam sökülecek gibi bi ağrı ama yumurtlama yeni oldu adet gelemez oda beni çok demorileze etti acaba diyorum tutmadı adetmi olacam
Femometer mı ilk program onu dikkate alma canım bende hem onda hem ff te takip yaptım femometer bir yerden sonra kafayı yedi saçmaladı ff doğru sonuç verdi.
Aynen ilki femometer canım ama ff de doğru işaretlemedi bence ya
Bence sen bu ay hamile kalacaksın cnm içime öyle doğdu
Yaaaa valla ağlattın aslında stres yapmadım diye düşünüyorum ama sanırım içten içe çok stres yapıyorum bi yandan hemen hamile kalmak istiyorum bir yandan çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah

Canım benim mesela pik olmadan 1 gün önce silikleşmişti sen kop koyu görünce yarıh kesin pik diye düşünme sadece yumurtlama oldu olmadı diye bak olaya lh da dalganlarmalar yaşanır bugün silik çıktı diye yarın dahada silik çıkacak anlamına gelmiyor bi bakarsın yarın kop koyu çıkar

Kuzum bendede adet olacakmısım gıbı degısıkler var karnımda gebelde boyle olunca ertesı gun olurum.bu ay 22 gunde mı adet olcam anlamadımkı neler oluyor.hayırlısı ınsallah ıkımız ıcınde

Kuzum bendede adet olacakmısım gıbı degısıkler var karnımda gebelde boyle olunca ertesı gun olurum.bu ay 22 gunde mı adet olcam anlamadımkı neler oluyor.hayırlısı ınsallah ıkımız ıcınde
Amin canım inşallah hayırlı bir haber alırız Çarşamba günü test yap bakalım ne çıkacak sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…