- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.921
Bu ay hiiiç kafana takma belki bu rahatlıkla olurKızlar doktordan geldim.
Geçen ay klomen kullandığım için bu ay es geçti.
Normal akisa devammis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay hiiiç kafana takma belki bu rahatlıkla olurKızlar doktordan geldim.
Normal akisa devammis
sadece klomenmi çatlatma iğneside olmuşmuydunKızlar doktordan geldim.
Normal akisa devammis
Tamam canım öyle yapayım
Ya ben anlamadım benim 3 gündür çok karnım ağrıyor bi anlam veremiyorum böyle adet olucam sökülecek gibi bi ağrı ama yumurtlama yeni oldu adet gelemez oda beni çok demorileze etti acaba diyorum tutmadı adetmi olacam
Aynen ilki femometer canım ama ff de doğru işaretlemedi bence ya
Yaaaa valla ağlattın aslında stres yapmadım diye düşünüyorum ama sanırım içten içe çok stres yapıyorum bi yandan hemen hamile kalmak istiyorum bir yandan çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah
Ayyy inşallah rabbim sesini duysun yaGönlünü ferah tut canım Allah'ın vardır bir bildiği bu sefer daha sağlıklı bir gebelik olacak Allah'ın izniyle
Yok canım devlete gidiyorum çatlatma iğnesi yapmıyorlarmis. Bu ay yumurta takibi istedim ama onu da yapmıyorlarmis. Ne saçma.sadece klomenmi çatlatma iğneside olmuşmuydun
Allah allah ne alaka yapmamak ille özel doktora gidilecek demekki :)Yok canım devlete gidiyorum çatlatma iğnesi yapmıyorlarmis. Bu ay yumurta takibi istedim ama onu da yapmıyorlarmis. Ne saçma.
Zaten bugün de sol kasığımda batma var anlamadım dün akşam baya bı hareket ettirmeyecek şekilde batma oldu bir süre oturdum biraz geçti bugün de ara ara yine oluyor hafiften
Ya benim bu yumurtlamamda saçma sapan çok karın ağrım oldu 3 gündür ara ara karnım ağrıyor önce yumurta çatlamadı ondan dedim ama cumartesi çatladı yani şimdi niye ara ara ağrıyor onuda anlamadımZaten bugün de sol kasığımda batma var anlamadım dün akşam baya bı hareket ettirmeyecek şekilde batma oldu bir süre oturdum biraz geçti bugün de ara ara yine oluyor hafiften
17 18 19 bu günleri değerlendirmen gerek canımKızlar bu ay ilk defa ovulasyon yaptım bu şekilde ilerledi.Testler sayesinde vücudumu da tanıdım ağrılar batmalar akıntılar ne zaman nasıl oluyor hangi anlama geliyor bunları öğrendim güzel bir süreç oldu yıldızlı günler değerlendirme yaptığımız günler inşallah hayırla beklemeye geçiyorum bana da dua eder misiniz
18 görünüyorda..bu testleri hiç çözemedim..çok zaman ondan yorum yapmıyorum canımKizlarr az önce ovulasyon testlerini atmıştım bunu da simdj yaptım bugünün dünkü gayet netken bugün siliklesmjs anlamadım ben yumurtlama bir gün mü sürdü bu çatlama mi yoksa hala yumurtlama olmadı mı? Olayı bilmeyenler için bugün adetim biteli 4 gün oldu femara kullandım cumartesi ilaç bitti
Kuzum ilk denemeniz ondan..2 sene önce eşimde anlamıyordu bu yumurtalama günlerini..sonra gördü çocuk olmuyor..oturdum yine baştan anlatdım..şimdi benden kendi soruyor ne zaman yumurtlamaKızlar ben saldım iyice artık ya, ilk denememiz ama eşime gorev gibi geliyor bu durum böyle de olsun istemiyor. Ben de istemiyorum tabii ki ama yumurtlama sonuçta kaçırılmaması gereken bir zaman. Böyle olması beni daha ilk aydan yordu ben de akışına bıraktım artık yumurtlamaya hangi ay denk gelirse özellikle bir uğraş vermeyeceğim artik
bir kaç gün içinde olur herhalde akıntı varsaBu gün akıntım var bende..akşam ovu testini yapıcam..acaba yumurtlamamı var merak etdim
Akıntı varsa yumurtlama vardr kuzum testle takip etBu gün akıntım var bende..akşam ovu testini yapıcam..acaba yumurtlamamı var merak etdim
İçerde neler oluyor aceba hiç bilmiyoruz dışarda ha bire uğraşıyorz ya anlamaya çalışıyoruz resmen ağrı çekmeye gelmişiz bu dünyaya artık ağrılara anlam da yükleyemiyorumYa benim bu yumurtlamamda saçma sapan çok karın ağrım oldu 3 gündür ara ara karnım ağrıyor önce yumurta çatlamadı ondan dedim ama cumartesi çatladı yani şimdi niye ara ara ağrıyor onuda anlamadım
Benimde yoğun yumurta kıvamı akintimdan sonraki gun pik gördüm yakındır büyük ihtimalle senin ki de kuzuBu gün akıntım var bende..akşam ovu testini yapıcam..acaba yumurtlamamı var merak etdim
Eee sen ne zaman yapacaksın ilk testini ben 17 sini baz alırsak 27 sinde testimi yaparak açılışı yaparımİçerde neler oluyor aceba hiç bilmiyoruz dışarda ha bire uğraşıyorz ya anlamaya çalışıyoruz resmen ağrı çekmeye gelmişiz bu dünyaya artık ağrılara anlam da yükleyemiyorum
Benim bol akıntım olduktan 1-2 gün sonra yumurtlama oldu kuzum bence seninde yakınBu gün akıntım var bende..akşam ovu testini yapıcam..acaba yumurtlamamı var merak etdim
Çikmasa testde değerlendirme oldunmu..onu düşünüyorum benbir kaç gün içinde olur herhalde akıntı varsa