Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla öyle ya hem çok geç olmasın anne baba olalım diyor hem de böyle gayet sakin ben de saldım artık yani kariyerime odaklanayim

Olacaksa klomensiz de olur zaten de biz kendimize sebep arıyoruz işte

Sporu yapıcam diyorum diyorum daha başlayamadım gidip yapıyorum ilk günden kaytarmak yok

Canım bak benimde 17 Aralık adetten sonra 4 gün
Bence senin yumurtan daha olmadı çünkü beklenen koyulukta değil teste devam et sen

Eklentiler

• 16714414470237306964142115170937.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 33
Bence daha yumurtlama gerçekleşmemiş bazen koyulaşıyor olacak zannediyorum geri silikleşiyor normal bence test yapmaya devam et

Evet zaten 2 çizgi de aynı renkte değil daha koyu olmalıydı ama dunkinin köyü bgunkinin silik olusu kafamı karıştırdı

Canım bak 14 Aralık testime bak birde 15 Aralık sonra diğer testlere bak benimde 14 15 arasında bayağı fark var ama daha erken benim ya 21 Aralık yada 23 Aralık'ta olacak takvime göre

Canım bence pik henüz olmamış devam etmelisin

Geçen hafta aynısını ben de sordum kızlara burda anlıyorum seni. Ama konuştum bildiğim herşeyi anlattım. Hak verdi bana. Şimdi bi sıkıntımız yok. Sen de anlat istersen tek tek.

Teste devam et bebişim. Bazen dalgalanma olabililiyo. Net görmen lazım

Geçen hafta aynısını ben de sordum kızlara burda anlıyorum seni. Ama konuştum bildiğim herşeyi anlattım. Hak verdi bana. Şimdi bi sıkıntımız yok. Sen de anlat istersen tek tek.

Ben de anlattım, böyle herşey saatlere dakikalara mi bağlı görev gibi bilmem ne bissuru şey söyledi. Sonra tamam moduna girdi ama ben istemedim bu sefer çünkü görev gibi olsun istemiyorum ben de. Saldım artık hangi ay olursa

Dongum uzun ve düzensiz bazen 21. Gun bazen 28. Gun yumurtluyorum
Canım bence çok stres yapıyorsun çok takıyorsun femara tamam öne çeker ama reglin kaç gün sürüyor bittikten sonraki 4. Günüm diyorsun daha ilk kullanımda o kadar öne çekeceğini sanmıyorum stres yapmadan testlerine devam et elbette göreceksin piki ama henüz çok erken

Haklısın siniri bozuluyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…