Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak etme nerdeyse hepsi aynı düşünüyor ezbere konuşuyor ama biyolojik saat diye bir şey var farkında değiller bazen diyorum keyfin bilir yani en az sende benin kadar istiyorsun o zaman biraz daha bekleyelim diye tribe giriyorum gece ben uykudayken bir bakıyorum isi bitirmiş 😂vicdan yapıyor herhaldee

Valla öyle ya hem çok geç olmasın anne baba olalım diyor hem de böyle gayet sakin 😂 ben de saldım artık yani kariyerime odaklanayim😂😂

aynen aynen bakalım yararlı gelecek mı bıze totem olur :KK70: ben klomen kullandım ıkı ay olmadı , oglumda da bı ay kullanmıstım o ay hamıle kaldım zaten doktorum dedıkı bır kadının omrunde besten fazla klomen kullanmaması gerekır demıstı
Olacaksa klomensiz de olur zaten de biz kendimize sebep arıyoruz işte ☺️

Sporu yapıcam diyorum diyorum daha başlayamadım gidip yapıyorum ilk günden kaytarmak yok😂

Ya aslında henüz yumurtlama günüm değil adetim bu ayın 15 inde bitti teste erken baslamamin sebebi dr gidip femara aldim 5 gün kullandım o süreçte yumurta büyürse degerlendiriyim diye dün her ihtimale karşı değerlendirdik femara da klomen gibi bir ilaç görevi ayni

Canım bak benimde 17 Aralık adetten sonra 4 gün
Bence senin yumurtan daha olmadı çünkü beklenen koyulukta değil teste devam et sen

Eklentiler

• 16714414470237306964142115170937.jpg
    16714414470237306964142115170937.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 33
Kizlarr az önce ovulasyon testlerini atmıştım bunu da simdj yaptım bugünün dünkü gayet netken bugün siliklesmjs anlamadım ben yumurtlama bir gün mü sürdü bu çatlama mi yoksa hala yumurtlama olmadı mı? Olayı bilmeyenler için bugün adetim biteli 4 gün oldu femara kullandım cumartesi ilaç bitti
Bence daha yumurtlama gerçekleşmemiş bazen koyulaşıyor olacak zannediyorum geri silikleşiyor normal bence test yapmaya devam et

Evet zaten 2 çizgi de aynı renkte değil daha koyu olmalıydı ama dunkinin köyü bgunkinin silik olusu kafamı karıştırdı

Canım bak 14 Aralık testime bak birde 15 Aralık sonra diğer testlere bak benimde 14 15 arasında bayağı fark var ama daha erken benim ya 21 Aralık yada 23 Aralık'ta olacak takvime göre

Kizlarr az önce ovulasyon testlerini atmıştım bunu da simdj yaptım bugünün dünkü gayet netken bugün siliklesmjs anlamadım ben yumurtlama bir gün mü sürdü bu çatlama mi yoksa hala yumurtlama olmadı mı? Olayı bilmeyenler için bugün adetim biteli 4 gün oldu femara kullandım cumartesi ilaç bitti
Canım bence pik henüz olmamış devam etmelisin

Kızlar ben saldım iyice artık ya, ilk denememiz ama eşime gorev gibi geliyor bu durum böyle de olsun istemiyor. Ben de istemiyorum tabii ki ama yumurtlama sonuçta kaçırılmaması gereken bir zaman. Böyle olması beni daha ilk aydan yordu 😔 ben de akışına bıraktım artık yumurtlamaya hangi ay denk gelirse özellikle bir uğraş vermeyeceğim artik
Geçen hafta aynısını ben de sordum kızlara burda anlıyorum seni. Ama konuştum bildiğim herşeyi anlattım. Hak verdi bana. Şimdi bi sıkıntımız yok. Sen de anlat istersen tek tek.

Teste devam et bebişim. Bazen dalgalanma olabililiyo. Net görmen lazım

Geçen hafta aynısını ben de sordum kızlara burda anlıyorum seni. Ama konuştum bildiğim herşeyi anlattım. Hak verdi bana. Şimdi bi sıkıntımız yok. Sen de anlat istersen tek tek.

Ben de anlattım, böyle herşey saatlere dakikalara mi bağlı görev gibi bilmem ne bissuru şey söyledi. Sonra tamam moduna girdi ama ben istemedim bu sefer çünkü görev gibi olsun istemiyorum ben de. Saldım artık hangi ay olursa 😅

Dongum uzun ve düzensiz bazen 21. Gun bazen 28. Gun yumurtluyorum
Canım bence çok stres yapıyorsun çok takıyorsun femara tamam öne çeker ama reglin kaç gün sürüyor bittikten sonraki 4. Günüm diyorsun daha ilk kullanımda o kadar öne çekeceğini sanmıyorum stres yapmadan testlerine devam et elbette göreceksin piki ama henüz çok erken

Ben de anlattım, böyle herşey saatlere dakikalara mi bağlı görev gibi bilmem ne bissuru şey söyledi. Sonra tamam moduna girdi ama ben istemedim bu sefer çünkü görev gibi olsun istemiyorum ben de. Saldım artık hangi ay olursa 😅
Haklısın siniri bozuluyor insanın

X