- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.881
Dongum uzun ve düzensiz bazen 21. Gun bazen 28. Gun yumurtluyorumSakin ol cnm
Yumurtlama tarihin normalde kaçında olması lazımdı dün evet koyu ama bana beklenen koyulukta gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dongum uzun ve düzensiz bazen 21. Gun bazen 28. Gun yumurtluyorumSakin ol cnm
Yumurtlama tarihin normalde kaçında olması lazımdı dün evet koyu ama bana beklenen koyulukta gelmedi
Merak etme nerdeyse hepsi aynı düşünüyor ezbere konuşuyor ama biyolojik saat diye bir şey var farkında değiller bazen diyorum keyfin bilir yani en az sende benin kadar istiyorsun o zaman biraz daha bekleyelim diye tribe giriyorum gece ben uykudayken bir bakıyorum isi bitirmiş vicdan yapıyor herhaldee
Olacaksa klomensiz de olur zaten de biz kendimize sebep arıyoruz işteaynen aynen bakalım yararlı gelecek mı bıze totem olur ben klomen kullandım ıkı ay olmadı , oglumda da bı ay kullanmıstım o ay hamıle kaldım zaten doktorum dedıkı bır kadının omrunde besten fazla klomen kullanmaması gerekır demıstı
Ya aslında henüz yumurtlama günüm değil adetim bu ayın 15 inde bitti teste erken baslamamin sebebi dr gidip femara aldim 5 gün kullandım o süreçte yumurta büyürse degerlendiriyim diye dün her ihtimale karşı değerlendirdik femara da klomen gibi bir ilaç görevi ayni
Yani çatlama mıdır diyorsun o zaman bir gün sürdü yunurtlama bugün degerlendireyimSiliklestigine göre çatlamıştir canım bugünü de degerlendir sen çatlama günü de önemli çünkü bazen böyle olabiliyor çabuk çatlamış demek ki vücut ilactan dolayı da çabuk catlatmistir belki
Bence daha yumurtlama gerçekleşmemiş bazen koyulaşıyor olacak zannediyorum geri silikleşiyor normal bence test yapmaya devam etKizlarr az önce ovulasyon testlerini atmıştım bunu da simdj yaptım bugünün dünkü gayet netken bugün siliklesmjs anlamadım ben yumurtlama bir gün mü sürdü bu çatlama mi yoksa hala yumurtlama olmadı mı? Olayı bilmeyenler için bugün adetim biteli 4 gün oldu femara kullandım cumartesi ilaç bitti
Dongum uzun ve düzensiz bazen 21. Gun bazen 28. Gun yumurtluyorum
Evet zaten 2 çizgi de aynı renkte değil daha koyu olmalıydı ama dunkinin köyü bgunkinin silik olusu kafamı karıştırdıCanım bak benimde 17 Aralık adetten sonra 4 gün
Bence senin yumurtan daha olmadı çünkü beklenen koyulukta değil teste devam et sen
Yani çatlama mıdır diyorsun o zaman bir gün sürdü yunurtlama bugün degerlendireyim
Evet zaten 2 çizgi de aynı renkte değil daha koyu olmalıydı ama dunkinin köyü bgunkinin silik olusu kafamı karıştırdı
Teste devam et benceYani çatlama mıdır diyorsun o zaman bir gün sürdü yunurtlama bugün degerlendireyim
Canım bence pik henüz olmamış devam etmelisinKizlarr az önce ovulasyon testlerini atmıştım bunu da simdj yaptım bugünün dünkü gayet netken bugün siliklesmjs anlamadım ben yumurtlama bir gün mü sürdü bu çatlama mi yoksa hala yumurtlama olmadı mı? Olayı bilmeyenler için bugün adetim biteli 4 gün oldu femara kullandım cumartesi ilaç bitti
Geçen hafta aynısını ben de sordum kızlara burda anlıyorum seni. Ama konuştum bildiğim herşeyi anlattım. Hak verdi bana. Şimdi bi sıkıntımız yok. Sen de anlat istersen tek tek.Kızlar ben saldım iyice artık ya, ilk denememiz ama eşime gorev gibi geliyor bu durum böyle de olsun istemiyor. Ben de istemiyorum tabii ki ama yumurtlama sonuçta kaçırılmaması gereken bir zaman. Böyle olması beni daha ilk aydan yordu ben de akışına bıraktım artık yumurtlamaya hangi ay denk gelirse özellikle bir uğraş vermeyeceğim artik
Teste devam et bebişim. Bazen dalgalanma olabililiyo. Net görmen lazımKizlarr az önce ovulasyon testlerini atmıştım bunu da simdj yaptım bugünün dünkü gayet netken bugün siliklesmjs anlamadım ben yumurtlama bir gün mü sürdü bu çatlama mi yoksa hala yumurtlama olmadı mı? Olayı bilmeyenler için bugün adetim biteli 4 gün oldu femara kullandım cumartesi ilaç bitti
Geçen hafta aynısını ben de sordum kızlara burda anlıyorum seni. Ama konuştum bildiğim herşeyi anlattım. Hak verdi bana. Şimdi bi sıkıntımız yok. Sen de anlat istersen tek tek.
Canım bence çok stres yapıyorsun çok takıyorsun femara tamam öne çeker ama reglin kaç gün sürüyor bittikten sonraki 4. Günüm diyorsun daha ilk kullanımda o kadar öne çekeceğini sanmıyorum stres yapmadan testlerine devam et elbette göreceksin piki ama henüz çok erkenDongum uzun ve düzensiz bazen 21. Gun bazen 28. Gun yumurtluyorum
Haklısın siniri bozuluyor insanınBen de anlattım, böyle herşey saatlere dakikalara mi bağlı görev gibi bilmem ne bissuru şey söyledi. Sonra tamam moduna girdi ama ben istemedim bu sefer çünkü görev gibi olsun istemiyorum ben de. Saldım artık hangi ay olursa
Haklısın siniri bozuluyor insanın
Himm o zaman devamkeeeBence daha yumurtlama gerçekleşmemiş bazen koyulaşıyor olacak zannediyorum geri silikleşiyor normal bence test yapmaya devam et
Ya benim dilim acıyor ölçerken tahriş ediyorum neden ki diz nasıl koyuyorsunuzOnu yazmayı unutmuşum Hayır canım en saglıklı sonuç dil altından ölçmek