- 19 Aralık 2021
- 2.060
- 2.645
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Kızlar merhaba herkese iyi geceler inşallah bu topik hepimize hayırlı mutlu sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsincanım benim sat 3 Aralık bat 31 Aralık 2021 e hiç güzel bir giriş yapamamistim inşallah güzel bitiririm
Ben yarın gidicem bi sorayım bunu canımIki sene öncesi flan gittigm doktor başka birsey içn gitmiştim lekelenmeyide sorunca polip olabilr demişti 3 ay öncesi bebek için gittiğim doktora anlattm birsey demedi olumsuz bir durum yani üzerinde durmadı
Kız ben şimdi meraktan okuyacam allah seni2020 yilinda kullananların yorumlarıni okudum kafam karıştı doktorun verdiyse vardır bir bildiği sen sakın okuma gereksiz şeyler çünkü
Neymiş banada yazın öğrenınceKız ben şimdi meraktan okuyacam allah seni
Okudum şimdi2020 yilinda kullananların yorumlarıni okudum kafam karıştı doktorun verdiyse vardır bir bildiği sen sakın okuma gereksiz şeyler çünkü
Kuzucum valla bana doktor önerdi yumurtalık rezervinde azalma riski var dedi ben daha önce ımprly kullanmıştım yine doktor tavsiyesi ile bu sefer de bunu verdiler sanada mı doktor önermiştiNeymiş banada yazın öğrenıncebende 2021yılında kullanmıstım prowomen ve promen o ay hamıle kalmıstım ama dıs gebelık oldu o yuzden yumurta uyaran takvıyelerden şuanlık uzak duruyorum.4-5 ay denerım olmazsa mecbur tabıı dr ne derse onu yaparız yıne. Sirius2023
Tabı tabı kuzum dr onermıstı bende o zaman myom vardı 7,8 cm bı turlu hamıle kalamıyodm bu vıtamını verdı bıde hsg cektı sonra o ay hamıle kaldım (hatta ıkız olabılcegını fln soyledıler o zaman baya sıkıntı oldu eskı actıgım konularda vardır)sonra myomu aldırdım dr dedıkı rahmı gerıye dogru cekmıs resmen myom artık cok rahat hamıle kalırsın dedı ama bakalım gorecegız bır kac ay ıcerısınde.bence çok ıyı bı vıtamın gercekten etkılı yani.ben hıc kılo fln almamıstım bu arada kuzucumKuzucum valla bana doktor önerdi yumurtalık rezervinde azalma riski var dedi ben daha önce ımprly kullanmıştım yine doktor tavsiyesi ile bu sefer de bunu verdiler sanada mı doktor önermişti
Ay inşallah ikimizde bida olumsuz bir şey ile karşılaşmayız bende 10 haftalık bebişimi kaybettim kalbi durduğu için pıhtılaşma çıktı trombofili panelinde imprly bence işe yaramıştı bende çünkü ovülasyon testi yaptım ayda o kadar net bir yumurtlama gördümki inşallah bu ayda yine aynı olur başladım testlerimi yapmaya bakalımTabı tabı kuzum dr onermıstı bende o zaman myom vardı 7,8 cm bı turlu hamıle kalamıyodm bu vıtamını verdı bıde hsg cektı sonra o ay hamıle kaldım (hatta ıkız olabılcegını fln soyledıler o zaman baya sıkıntı oldu eskı actıgım konularda vardır)sonra myomu aldırdım dr dedıkı rahmı gerıye dogru cekmıs resmen myom artık cok rahat hamıle kalırsın dedı ama bakalım gorecegız bır kac ay ıcerısınde.bence çok ıyı bı vıtamın gercekten etkılı yani.ben hıc kılo fln almamıstım bu arada kuzucum
Kizlar Mfk ne oluyor yani ne işe yarıyorAynen ben çok güveniyorum kesinlikle çok faydasını gördüm
Canım ben şöyle kendimi anlatayım aslında hormonlarımda vs bir sıkıntı yok her şey normal ama adetim çok düzenli değil yani bazen 33-35-37 günlerde oluyordum. Mfk doğal yoldan gebe kalmayı amaçlayan bir doktor. Kendi vitamin ve takviyeleri var bunlar kesinlikle ilaç ya da hormon değiller altını çizerek söylüyorum sadece vitamin takviyesiler. İlk ay advictor kullandım 28 günde regl oldum ikinci ay eş paketine başladık o ay da öyle oldu. Eş paketine devam ettiğim ayda testte pozitif gördüm ama maalesef kimyasal oldu. Bu ay da testte pozitif gördüm bu ay da kimyasal oldu. Ama dediğim gibi geç yumurtlarken erken yumurtlamaya başladım. 28-30 günde oluyorum regl. Mfk devam dedi. İnstagramda bakabilirsin normalde Antakya devlet hastanesinde kadın doğum doktoru idi. Ama Ankara’ya kendi kliniğini açtı. Kaç tane tüp bebek denemesi başarısız olmuş aşılaması başarısız olmuş insanların doğal yoldan gebe kalmasını sağlamış örnekleri var. Benim kimyasal olma sebebi enfeksiyondan olabilir akıntım çokmuş bu ay doktora gittiğimde öyle dedi fitil kullandım bu ay bekliyorumKizlar Mfk ne oluyor yani ne işe yarıyor
Çünkü adetlerimizi olduk ve aralıktan olan umudumuzu bitirdikkızlar günaydın nasılsınız daha aralığı kapatmadık ocağı acmışsınız e hayırlı olsun pek umudum yok aralıktan ama bende ay sonunda ocaga katılırım gibime geliyor
gün gectikçe umudum da azalıyor ama yınede belki mucizem aniden geliverirÇünkü adetlerimizi olduk ve aralıktan olan umudumuzu bitirdiko zaman yeni bir aya geçelim hemen dedik inşallah senin için aralık ayı verimli geçer
Günaydın canım Aralık'ta adetinini olan biz anne adayları için Aralık devri kapanmıştırkızlar günaydın nasılsınız daha aralığı kapatmadık ocağı acmışsınız e hayırlı olsun pek umudum yok aralıktan ama bende ay sonunda ocaga katılırım gibime geliyor
anladım canım benim bat aralık 27 daha cok var gerci ocagada kayabilir hayırlısı artık bakalım ay farketmiyo yeterki güzel haberler alalımGünaydın canım Aralık'ta adetinini olan biz anne adayları için Aralık devri kapanmıştırumarım yeni ay yeni yıl mutlu eder bizi
Aynen öyle valla ya ay farketmiyor olsun da hayırla sağlıkla hangi ay olduğunun önemi yokanladım canım benim bat aralık 27 daha cok var gerci ocagada kayabilir hayırlısı artık bakalım ay farketmiyo yeterki güzel haberler alalım
Aneeee adet mi oldun kuzu ben senden bebis haberi bekliyordumBebişim ekle beni de sat 5 Aralık bat 31 Aralık
Benim yaş 37,5 bende de azalmış olabilir bu ayda olmazsa Dr a gideceğim canımKuzucum valla bana doktor önerdi yumurtalık rezervinde azalma riski var dedi ben daha önce ımprly kullanmıştım yine doktor tavsiyesi ile bu sefer de bunu verdiler sanada mı doktor önermişti