- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
Ben de bekliyordum yavrum da kısmet değilmiş seni yalnız bırakmıyım dedimAneeee adet mi oldun kuzu ben senden bebis haberi bekliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bekliyordum yavrum da kısmet değilmiş seni yalnız bırakmıyım dedimAneeee adet mi oldun kuzu ben senden bebis haberi bekliyordum
Çok şanslısın canım bak benim döngüm 29-30 gün senin 26. Yine Aralık ayı grubundan devam edebilirsin. Ne güzel üretken bir yumurtlama periyodun var.Bebişim ekle beni de sat 5 Aralık bat 31 Aralık
Ordan da ayrılmadım da 31 inde olacağımı sanmıyorum bu ay gecikti ya yine gecikir diye.Çok şanslısın canım bak benim döngüm 29-30 gün senin 26. Yine Aralık ayı grubundan devam edebilirsin. Ne güzel üretken bir yumurtlama periyodun var.
Hayırlısı yola birlikte devam o zaman canım bat larimiz da aynı bekleselim bakalım ben bu ay ovu ile takip etmeyi düşünüyorumBen de bekliyordum yavrum da kısmet değilmiş seni yalnız bırakmıyım dedim
Ben de öyle canım bir gebenin günlüğünden alırım belki. Evde laboquick var 7-8 tane kararsızım alsam mı almasam mıHayırlısı yola birlikte devam o zaman canım bat larimiz da aynı bekleselim bakalım ben bu ay ovu ile takip etmeyi düşünüyorum
Yok yok Ocak benim beklenen belli olmuyorUmarım olur kuzum burası batı Ocak olanlar için ama istersen sen de Aralık grubuna yazdır ismini Konu Mesajı 'ARALIK AYI GEBELIK PLANLAYANLAR ' ARALIK AYI GEBELIK PLANLAYANLAR
Okudum şimdi kilo aldırıp göbek yapıyormuş bazısı yumurtlamayı çok net hissetim derken bazısı hiç bir işe yaramadı demiş ben yinede doktorumun bir bildiği vardır deyip 2. Kutuyuda kullanırım içlerinden kullanıp hamile kalanlarıda gördüm iyiyi referans alıyorum her zaman
Benim yaş 37,5 bende de azalmış olabilir bu ayda olmazsa Dr a gideceğim canım
27 kasim 25 Aralık demişsin 1 Ocak yazıyorum o zaman bata
bebekheyecaniBende de innovita var aldım ama kullanmadim geçen aydan almıştım ilk defa yapcam zaten sık sık kafanızı sisiririm himm bilemedim ki farkı oluyor mu markalardan falan
Benim yaş daha 25 canım ama hormon yaşa bakmıyor hiç öyle düşünme o yüzdenBenim yaş 37,5 bende de azalmış olabilir bu ayda olmazsa Dr a gideceğim canım
Ay napalım kız hep kötüyü görecek değiliz ya az iyilere odaklanalımAynı bennn benide iyi olanlar çekiyor canm bende kullanıyorum şuan korunmayanlar hamile kalmış bende içiyorum ama korunmauyırum korunmasız iki ilişki oldu allah istedikten sonra hiççç bir şey olmaz allahın izni ile
Bebişim ekle beni de sat 5 Aralık bat 31 Aralık
kiz ben senden bebis haberi bekliyordum yaBebişim ekle beni de sat 5 Aralık bat 31 Aralık
Tabi hayatım kötüyü çagırma neymiş öylee o bebişler buraya gelecek saglıkla çok aminnnAy napalım kız hep kötüyü görecek değiliz ya az iyilere odaklanalım
Ben de ama kısmet olmadı napalmkiz ben senden bebis haberi bekliyordum ya