- 26 Aralık 2015
- 11.521
- 18.482
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
Aynen ben çok güveniyorum kesinlikle çok faydasını gördümMfk tankı durdurulamaz kuzu devam keee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben çok güveniyorum kesinlikle çok faydasını gördümMfk tankı durdurulamaz kuzu devam keee
Canım ben de 430 TL'ye aldım takviyeyi ama olmadı. Doktor ve eczacı çok iyi bir takviye dedi ama anladım bir kaç ay daha mı kullanmak gerek acabaKızlar doktorda bana prowomen adında bir takviye edici gıda verdi içinde 30 tane saşe var 400 tl bide 2 ay kullan olmazsa kontrole gel dedi valla bu çocuk gelmeden bana dünya masraf daha öncede imprl kullanmıştım 3 ay onunda kutusu 400 dü ilaçı kullanmamın 5. Ayında gebe kalmıştım ama gitti bebiş gene başa sardık
Canım peki sen de adetten bir kaç gün önce lekelenme oluyor muydu? Benim 5-6 aydır adetten bir hafta önce lekelenmem başlıyorBu ilaç canım kanamam kesilmişti ondan dolayı verdi ama bununla hamile kalanda çok olmuş östrojen ve estradiol hormonu
O lekelenme 7 8 senedir bendede oluyor 4 5 gün sonra normal adet geliyorCanım peki sen de adetten bir kaç gün önce lekelenme oluyor muydu? Benim 5-6 aydır adetten bir hafta önce lekelenmem başlıyor
Kızlarrr listeye eklenmek isteyen beni etiketlesin
Beni de ekler misiniz sat 10 Kasım bat 9 AralıkHoş geldin bu ay sana uğurlu gelsin canım
Canım Aralık grubu var istersen oraya katil senBeni de ekler misiniz sat 10 Kasım bat 9 Aralık
Umarım olur kuzum burası batı Ocak olanlar için ama istersen sen de Aralık grubuna yazdır ismini Konu Mesajı 'ARALIK AYI GEBELIK PLANLAYANLAR ' ARALIK AYI GEBELIK PLANLAYANLARHerkese merhaba
Sat 27 Kasım/ Bat 25 Aralık
Yumurtlama zamanım geliyor umarım bu ay olur. Mervenur277
Az kişi varken düzenlemeniz kolay olur diye düşündüm bende bundan sonrası takip bakalım birbirimiziRica ederim canım bende düşünüyordum düzenlemeyi de erinmistimsiz de söyleyince dedim kız ne edinmesi düzelt şu tabloyu hiç yakışmıyor sana
Canım ben ilk takviye kullandığımda 3 ay kullanmıştım ultrason da problem yoktu ama hormon tahlilimde yaşıma göre hormonlarımı iyi bulmamıştı doktor sonrasında ovülasyon testi vs ile hamile kaldım ama nasip olmadı bu sefer başka bir doktora gittim oda ultrasonda problem görmedi ama hormonda sorun gördü açıkça ne problem olduğunu sorunca ilk doktorda sormamıştım problemi akıl tutulması yaşamışım fsh ımı sınırda gördüğünü yani yumurta rezervinin azalma riski olduğunu söyledi bu seferde bu takviyeyi verdi 2 ay kullan dedi bakalım yine ovülasyon yapıcam bu ay yine tekte tuttururum inşallahCanım ben de 430 TL'ye aldım takviyeyi ama olmadı. Doktor ve eczacı çok iyi bir takviye dedi ama anladım bir kaç ay daha mı kullanmak gerek acaba
Aynen iyi oldu beni teşvik ettigin için de teşekkürlerAz kişi varken düzenlemeniz kolay olur diye düşündüm bende bundan sonrası takip bakalım birbirimizi
Sebebini öğrenebildin mi canım.?O lekelenme 7 8 senedir bendede oluyor 4 5 gün sonra normal adet geliyor
İnşallah bu ay olur canımm doktor bende de eşimde de bir problem görmedi sadece progesteron hormonum düşük çıktı verdiği takviyenin içinde hayıt özü var o progesteron yükseltiyormuş ama olmadı bu ay. Yarın yine gidicem doktora bakalım ne diyecekCanım ben ilk takviye kullandığımda 3 ay kullanmıştım ultrason da problem yoktu ama hormon tahlilimde yaşıma göre hormonlarımı iyi bulmamıştı doktor sonrasında ovülasyon testi vs ile hamile kaldım ama nasip olmadı bu sefer başka bir doktora gittim oda ultrasonda problem görmedi ama hormonda sorun gördü açıkça ne problem olduğunu sorunca ilk doktorda sormamıştım problemi akıl tutulması yaşamışım fsh ımı sınırda gördüğünü yani yumurta rezervinin azalma riski olduğunu söyledi bu seferde bu takviyeyi verdi 2 ay kullan dedi bakalım yine ovülasyon yapıcam bu ay yine tekte tuttururum inşallah
İnşallah güzel haberler ile dönersin canımİnşallah bu ay olur canımm doktor bende de eşimde de bir problem görmedi sadece progesteron hormonum düşük çıktı verdiği takviyenin içinde hayıt özü var o progesteron yükseltiyormuş ama olmadı bu ay. Yarın yine gidicem doktora bakalım ne diyecek
Iki sene öncesi flan gittigm doktor başka birsey içn gitmiştim lekelenmeyide sorunca polip olabilr demişti 3 ay öncesi bebek için gittiğim doktora anlattm birsey demedi olumsuz bir durum yani üzerinde durmadıSebebini öğrenebildin mi canım.?
Prowomen ne işe yarıyormus canımKızlar doktorda bana prowomen adında bir takviye edici gıda verdi içinde 30 tane saşe var 400 tl bide 2 ay kullan olmazsa kontrole gel dedi valla bu çocuk gelmeden bana dünya masraf daha öncede imprl kullanmıştım 3 ay onunda kutusu 400 dü ilaçı kullanmamın 5. Ayında gebe kalmıştım ama gitti bebiş gene başa sardık
Canım içerisinde dünya kadar vitamin olan bir takviye sanırım yumurtalık kalitesini arttırmaya yarayan bir takviye doktorum aynı zamanda tüp Bebek uzmanı bilgili bir kadın boşa vermemiştir inşallahProwomen ne işe yarıyormus canım
2020 yilinda kullananların yorumlarıni okudum kafam karıştı doktorun verdiyse vardır bir bildiği sen sakın okuma gereksiz şeyler çünküCanım içerisinde dünya kadar vitamin olan bir takviye sanırım yumurtalık kalitesini arttırmaya yarayan bir takviye doktorum aynı zamanda tüp Bebek uzmanı bilgili bir kadın boşa vermemiştir inşallah