Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay doktora gittim adetin ikinci günü hormon tahlili için. Tüm sonuçların normal çıktı sadece progesteron hormonu düşük çıktı. Proxyfemin diye bi takviye verdi olmazsa yine gel adetin ikinci günü dedi. Yarın tekrar gidicem bakalım ne diyecek

Mfk tankı durdurulamaz kuzu devam keee

Benide düşük canım cyclo verdi onu kullanıyorum sen korunuyormusun o ilacı kullanırken ben doktora sormayı unuttum ama korunmadım

Kızlar doktorda bana prowomen adında bir takviye edici gıda verdi içinde 30 tane saşe var 400 tl bide 2 ay kullan olmazsa kontrole gel dedi valla bu çocuk gelmeden bana dünya masraf daha öncede imprl kullanmıştım 3 ay onunda kutusu 400 dü ilaçı kullanmamın 5. Ayında gebe kalmıştım ama gitti bebiş gene başa sardık

Yok canım korunmadım ben. Senin kullandığın ilaç takviye mi yoksa direkt progesteron hormonu için mi
Bu ilaç canım kanamam kesilmişti ondan dolayı verdi ama bununla hamile kalanda çok olmuş östrojen ve estradiol hormonu

Eklentiler

• A91510D7-633C-4D1D-8819-464F81D3AE0C.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 41
Rica ederim canım bende düşünüyordum düzenlemeyi de erinmistimsiz de söyleyince dedim kız ne edinmesi düzelt şu tabloyu hiç yakışmıyor sana
Gerçekten çok güzel oldu ya bende böyle düzenli tablolara bayılıyorum kendimle aynı batı olanları görüp takip ediyorum felan müthiş oluyor ellerine sağlık kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…