- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
AllahımTekrar söylüyorum fotoğrafı kaldırır misiniz rica etsem @Mune
Hanımefendi sizcede biraz abartmamışmısınız burda insanlar sizin kanlı şeylerinizi görmek zorunda mı? Artık bu kadar saçmalamayalım bence yaSizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi hala gelen giden yok peçeteye silincedw gelmiyor
Benmde oyle ya agri kesici hap bazende fayda etmiyor agri kesici ignePeki merak ettim adet dönemini benim gibi ağrı kesici iğnelerle geçiren var mı aramızdahep kist mi var diyorlar ama doktora gittiğim de çok şükür öyle bi tanı konmadı
Kaldiramiyorumki nasıl yapılacak baktım bulamadimTekrar söylüyorum fotoğrafı kaldırır misiniz rica etsem @Mune
Ay kız valla deme gördüm midem bulandı şok oldumAllahımonudamı yapıyolar ya
Muneyi etiketledim o kaldırdıArkadaslar kusura bakmayın yanlış foto atılmış kaset test yuklucektim nasıl kaldıracağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Zaten herşey tamdı bi o eksiktiAy kız valla deme gördüm midem bulandı şok oldum
Mfk tankı durdurulamaz kuzu devam keeeBen iki ayı geçkindir kullandım panacea-fodega-bee. İlk ay advictor ikinci ay athena ve adendo da ekledim. Cidden faydasını gördüm hamile kalamasam da bir şeyleri yoluna soktu. Çok düzensizdi ve geç yumurtluyordum ama normal insanlar gibi düzenli olmaya başladım ve yumurtlama tarihimi bayağı öne çekti. İki ay üst üste kimyasal oldum düştü. Ama Mfk devam dedi olacak dedi.
Benide düşük canım cyclo verdi onu kullanıyorum sen korunuyormusun o ilacı kullanırken ben doktora sormayı unuttum ama korunmadımBen geçen ay doktora gittim adetin ikinci günü hormon tahlili için. Tüm sonuçların normal çıktı sadece progesteron hormonu düşük çıktı. Proxyfemin diye bi takviye verdi olmazsa yine gel adetin ikinci günü dedi. Yarın tekrar gidicem bakalım ne diyecek
Yok canım korunmadım ben. Senin kullandığın ilaç takviye mi yoksa direkt progesteron hormonu için miBenide düşük canım cyclo verdi onu kullanıyorum sen korunuyormusun o ilacı kullanırken ben doktora sormayı unuttum ama korunmadım
Bu ilaç canım kanamam kesilmişti ondan dolayı verdi ama bununla hamile kalanda çok olmuş östrojen ve estradiol hormonuYok canım korunmadım ben. Senin kullandığın ilaç takviye mi yoksa direkt progesteron hormonu için mi
Rica ederim canım bende düşünüyordum düzenlemeyi de erinmistim
Kanamam kesilmemişti pardonBu ilaç canım kanamam kesilmişti ondan dolayı verdi ama bununla hamile kalanda çok olmuş östrojen ve estradiol hormonu
Gerçekten çok güzel oldu ya bende böyle düzenli tablolara bayılıyorum kendimle aynı batı olanları görüp takip ediyorum felan müthiş oluyor ellerine sağlık kuzucumRica ederim canım bende düşünüyordum düzenlemeyi de erinmistimsiz de söyleyince dedim kız ne edinmesi düzelt şu tabloyu hiç yakışmıyor sana
Güle güle inceleyin aşkoGerçekten çok güzel oldu ya bende böyle düzenli tablolara bayılıyorum kendimle aynı batı olanları görüp takip ediyorum felan müthiş oluyor ellerine sağlık kuzucum