Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende panecae minera kullanmştm sonraki ay eş paketi kullandm şimdi panecae minera kullanıyorm fodega bitti alsammı başka folik asitmi kullansam karar veremedim

Arkadaşlar bende ovulasyon testi kullanıyorum. Şöyle bişi yapmaya karar verdim yumurtlama tarihim benim hiç net olmadığı için. Yumurtlama olana kadar 2 günde bir ilişki, piki gördüğüm gün ve ondan sonraki 2 gün üst üste. Ama çatlamadan sonra regli gününe kadar ara mi vermeli yoksa 2 günde bir şeklinde devam mi? umarım tutar bu ay. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu günleri. Akıl akıldan üstündür beraber yapalım ne yapacaksak

3 ocak bat

Biz de regl bitiminden itibaren sık ilişki oluyor. Çatlamadan sonra da bir gün yine değerlendirme yapıp sonra artık takipli ilişkiyi bırakıyoruz biz ondan sonra canımız ne zaman isterse moduna dönüyoruz bütün ay takipli ilişki bizi hem çok yoruyor hem de strese sokuyor onu da denedik zamanında

Bu ay olacak inşallah doğum günü hediyen gelecek canım şimdiden iyi ki doğdun

Evet benim 6 gün oldu biteli reglim yani 10.gunde başlayacağız çalışmalara yumurtlama zamanı yaklaşınca sıkılaşma en iyisi yoksa dediğin gibi hem stres oluyor hemde görev gibi ister istemez oluyor görev o ayrı. Geçen ay çok umitliydim çok güzel değerlendirmiştik ama sanırım catladigi günün ertesi günde önemli çok. Bakalım. Hepimiz umarım sağlıkla alırız güzel haberleri

Bende bu sekilde yumurtlamadan sonra canımız ne zaman isterse oluyor acaba yanlismi yapiyorum diye düşünüyorum ama valla gün aşırı ilişki bende olmuyor malesef oğlum her gece aramızda yatmak istediği için hiç vaktimiz yok

Kızlar bu ay hepimize nasıpli gelsin inşallah ben bugün regli oldum normalde üzülürdüm ama hic üzülmedim içimde anlamsız bir heyecan var ocak brnim için güzel haberler getirecek gibi bir his kapladı içimi bu ay hepimiz için şanslı uğurlu olsun inşallah bebislerimize kavuşalım

sağlıklı bir şekilde, hayırlı olacaksa hepimiz hamile kalalım inşallah

bende panecae minera kullanmştm sonraki ay eş paketi kullandm şimdi panecae minera kullanıyorm fodega bitti alsammı başka folik asitmi kullansam karar veremedim
Canım ben iki buçuk ay fodega kullandım. Daha önde folidoce kullanıyordum şimdi doktorum folden qf yazdı onu kullanıyorum

2 ay kadar kullandm bitti 1 haftadr önümüzdeki ay doktora gidicem o zamana kadar fodegamı kullansam yoksa kullanmayıp doktor yazarsa onumu kullansam bilemedim :)
O zamana kadar fodega kullan bence canım doktora gidince farklı verirse de onu içersin fark yok aslında hatta fodeganın içeriği daha zengin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…