- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.261
Bilmiyorum ki 3 gün sürdü regl günnde başladı. Ayırt edemedim maalesef.Kürtaj ve düşük işleminden sonra düzensizlikler ara kanamalar olabiliyormus. Belki adet sandığınız ara kanama mi ki ? Ben kürtajdan sonra 44.gün regl gördüm o zamana kadar hep kanamalarım oldu
İnşallah allahim en hayırlı zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAh çok üzüldüm gerçekten çok zor.
İnşallah tekrar olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İçinizi ferah tutun sanmıyorum. İster istemez rahimde farklılıklar oluyor ondan dolayı vücutta şaşırıyor.Bilmiyorum ki 3 gün sürdü regl günnde başladı. Ayırt edemedim maalesef.
Tam bugün 2 ay oldu ama düşükten snra. Çok geriliyorum bişe var diye.
İnşallah teşekkür ederimİçinizi ferah tutun sanmıyorum. İster istemez rahimde farklılıklar oluyor ondan dolayı vücutta şaşırıyor.
Ağustos ayında kürtaj olmuştum doktorum 2 adet dönemini gecirmemin uygun olduğunu belirtti ilk regl 44 gün sonra ikincisini 29.gün oldum. Sonra genetik bölümünden tromboli paneli testi yapıldı. 3 genim mutasyonlu çıktı. Bir sonraki gebeligimde karından iğne vurulmam gerekli biraz daha tedbirli ilerleyeceğiz.Kafamda bir şeyler netlesip çözümünü bulduğum için artık niyetine gireceğim yavaştan.Genetik testlerin sonuçlarını da baya bekledim biraz vakit kaybettimİnşallah teşekkür ederimsiz şuan ne durumdasınız peki. Yakın zamanda mı oldu düşüğünüz
Sıvı alımına dikkat ettiyseniz çatlamaya başlamış gibi görünüyor 2 saat dikkat edip tekrarlayabilirsiniz elinizde test varsaEki Görüntüle 3203112 Eki Görüntüle 3203113
8 saat arayla ovülasyon testim.Çatladığını mı gösteriyor bu sonuç
Anladım. Doktorum bana genetik teste gerek olmadığını söyledi. Aslında bu sürede yaptırsam mı diye düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınızAğustos ayında kürtaj olmuştum doktorum 2 adet dönemini gecirmemin uygun olduğunu belirtti ilk regl 44 gün sonra ikincisini 29.gün oldum. Sonra genetik bölümünden tromboli paneli testi yapıldı. 3 genim mutasyonlu çıktı. Bir sonraki gebeligimde karından iğne vurulmam gerekli biraz daha tedbirli ilerleyeceğiz.Kafamda bir şeyler netlesip çözümünü bulduğum için artık niyetine gireceğim yavaştan.Genetik testlerin sonuçlarını da baya bekledim biraz vakit kaybettim
Çok dikkat etmedim açıkçası ama az içmeye çalıştımSıvı alımına dikkat ettiyseniz çatlamaya başlamış gibi görünüyor 2 saat dikkat edip tekrarlayabilirsiniz elinizde test varsa
Anladım tekrarlayabilirsinizÇok dikkat etmedim açıkçası ama az içmeye çalıştım
Az kalmış, haber ver.5 günüm var regl tarihime. İlk gebeligimde 3 gün geçince öğrendim. 1 gün kala erken test yapmıştım negatifti sonra 33.günde pozitiflesti
Geç mi yumurtlamıştın gecikti öğrenmen?Yok canım 29 veya 30 günde bir regl oluyordum. Regl günümde yani 29.günde negatifti. 33.günde pozitif oldu 150 değeriyle öğrenmiş oldum
Ilk kayıplarda aslında gerek duymuyorlar. İkiden fazla kayıplarda oluyor. Benim de tek yumurta ikizleri olduğu için. Kafam rahatladı ama şuan pıhtılaşmam var ona göre tedbirli gideceğim. Yaptırma imkanınız varsa öneririm zaten bir tüp kan alıyorlar 1 buçuk ayı buluyor sonucun çıkması.Ankaradayim ben siz :)Anladım. Doktorum bana genetik teste gerek olmadığını söyledi. Aslında bu sürede yaptırsam mı diye düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınızhangi ildesiniz
Benim bir de kimyasal olmuştu. Ama doktor onu düşükten saymıyor bunu düşük olarak görüyor. Bana da saçma geliyor tek kayıptan snra yapılsın işte 2.yi niye kaybedelim ki. Tedavi ile olmuştu sizin ikizler. Yoksa ailenizde fln mı var. Randevu olayı zor ama eğer alabilirsem ben de yaptırmayı düşünüyorm. Nisana kadar gebelik yok demşti en son doktor bu arada çıkar bari sonucum. Adanadayım ben de :)Ilk kayıplarda aslında gerek duymuyorlar. İkiden fazla kayıplarda oluyor. Benim de tek yumurta ikizleri olduğu için. Kafam rahatladı ama şuan pıhtılaşmam var ona göre tedbirli gideceğim. Yaptırma imkanınız varsa öneririm zaten bir tüp kan alıyorlar 1 buçuk ayı buluyor sonucun çıkması.Ankaradayim ben siz :)
İnşallah güzel haber verebilirimAz kalmış, haber ver.
Evet sanırım geçti. Küçük çıkıyordu ultrosondaGeç mi yumurtlamıştın gecikti öğrenmen?
Benim doğal yollarla olmuştu. Annemin kardesi de ikizBenim bir de kimyasal olmuştu. Ama doktor onu düşükten saymıyor bunu düşük olarak görüyor. Bana da saçma geliyor tek kayıptan snra yapılsın işte 2.yi niye kaybedelim ki. Tedavi ile olmuştu sizin ikizler. Yoksa ailenizde fln mı var. Randevu olayı zor ama eğer alabilirsem ben de yaptırmayı düşünüyorm. Nisana kadar gebelik yok demşti en son doktor bu arada çıkar bari sonucum. Adanadayım ben de :)
Aaa kan çekmiş demek kiBenim doğal yollarla olmuştu. Annemin kardesi de ikizkesinlikle hatta aile planlaması tüm gebelik düşünenlere yapmalı bencede . Kayıplar yaşanmadan. Memleketlimsiniz bende ceyhanlıym aslen