- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.281
Kizlar Allahin izniyle bu subat ayini degerlendirmek istiyorum bebiş icin Rabbim nasip ederse olursa mart ayinda ozmn guzel haberler vermek isterim tabi hayirlisyla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ki dusuk tehlikesi varMerhaba kızlar benim beta düşüşe geçiyor
Merhaba hayır maşallah artışa geçtiNeden ki dusuk tehlikesi var
Iyi sukur gozunuz aydin insaAllah ozmnMerhaba hayır maşallah artışa geçti
Canımmm regl oldum. Sonucu yaz demiştin ya 31.günümdeBenimde yüksek çıkmıştı aylar önce ama negatifti beta.
Sonuç nedir?Valla ben de öyleyim ya anlamadım. Sürekli kasık ve bel ağrısı ve aşırı gazım var.
Henüz bişey yok bat 19 u bekliyorumSonuç nedir?
Az kalmış test yapsan çıkar.Henüz bişey yok bat 19 u bekliyorum
Yarın sabah yapıcam bakalımAz kalmış test yapsan çıkar.
Ins pozitif çıkar.Yarın sabah yapıcam bakalım
İnşallah canım benim valla yumurtlamadan sonra gögüs ağrım var şişti ama bilmiyorum ki. Çok düşününce insan herşeyi ona yoruyorIns pozitif çıkar.
Var mi belirtiler?
Ins bebektir sebebiİnşallah canım benim valla yumurtlamadan sonra gögüs ağrım var şişti ama bilmiyorum ki. Çok düşününce insan herşeyi ona yoruyor
Normal canım erken gebelikler daha hassas o yüzden öyleKızlar merhaba adetten 2 gün önce ve 1 gün önce predictor erken test yaptım koyulaştı ama bugün adet günüm bebetime diye bi kaset test yaptım çok silik çıktı. Kasette silik çıkması normal mi moralim bozuldu Eki Görüntüle 3207515
Merhaba iyi sabahlar bnde dün hamile olduğumu ogrendim 6 haftalık gebeyim Rabbim olmayanlarada nasip etsin sürpriz oldu bize biri 4 diğeri 2 yaşında cocuklarim var istemiyorduk rabbim nasip etti sağlıklq doğar inşallah