- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.641
Zaten c çizgisi çıkmamış. Çalışmıyor testDemek kızlar benim kafam karıştı..bu gün tam bitdi adetim ve bende ovu testi yaptım şimdi..ama bence test bozuk..bu kadar erken yumurtlama olmazki..neden bozuk sanıyorum..evde 2 kutu mayıs ayından kalmış testlerim var...kutunun biri açılmış biri kapalı..ben açık kutuda kullandım..kadının kendisine yazdım..merak ediyorum ne diyecek.
Bencede çalışmıyor..mesela eskiden bu testleri yapınca 2 dakikaya çizgiler kendini gösteriyordu .şimdi zor gösterdi..dua ediyorum yumurtlama şimdi olmasın..2 saat sonra tekrarlıcamZaten c çizgisi çıkmamış. Çalışmıyor test
Aynen tekrarla mutlaka canımBencede çalışmıyor..mesela eskiden bu testleri yapınca 2 dakikaya çizgiler kendini gösteriyordu .şimdi zor gösterdi..dua ediyorum yumurtlama şimdi olmasın..2 saat sonra tekrarlıcam
Daha var canım catlamamis nasıl yumurtlamissin diyorlar hiç anlam veremedimkızlar bu tam çatlamamış oluyor değilmi
Hamileligim berbat geçti benden uzakta yaşıyor surekli gidip geldi gençsin gez toz biraz daha diyor oda kendince haklı aslında onlar bi zamanlar bu kadar rahatlığı yaşayamamışlar gençlerin daha rahat olmasını istiyorAaaa niye istemiyor.
Ne güzel düşünmüş.Hamileligim berbat geçti benden uzakta yaşıyor surekli gidip geldi gençsin gez toz biraz daha diyor oda kendince haklı aslında onlar bi zamanlar bu kadar rahatlığı yaşayamamışlar gençlerin daha rahat olmasını istiyor
Silik negatif oluyor aslinda yani yumurtlama olmamış pek yakında değil başka test denediniz kadin nasil bugun dedi yumurtlama canım anlamadimDemek kızlar benim kafam karıştı..bu gün tam bitdi adetim ve bende ovu testi yaptım şimdi..ama bence test bozuk..bu kadar erken yumurtlama olmazki..neden bozuk sanıyorum..evde 2 kutu mayıs ayından kalmış testlerim var...kutunun biri açılmış biri kapalı..ben açık kutuda kullandım..kadının kendisine yazdım..merak ediyorum ne diyecek.
Canım silik olan c çizgisi ondan öyle söyledi..t çizgisini koyu görunce dedi yumurtlama bu gün..Birde dediki açık kutu 3 ay geçerli..bende ama 8 ay gecmiş..ondan yeniden kapalı kutudan tekrarlıcamSilik negatif oluyor aslinda yani yumurtlama olmamış pek yakında değil başka test denediniz kadin nasil bugun dedi yumurtlama canım anlamadim
Demek kızlar benim kafam karıştı..bu gün tam bitdi adetim ve bende ovu testi yaptım şimdi..ama bence test bozuk..bu kadar erken yumurtlama olmazki..neden bozuk sanıyorum..evde 2 kutu mayıs ayından kalmış testlerim var...kutunun biri açılmış biri kapalı..ben açık kutuda kullandım..kadının kendisine yazdım..merak ediyorum ne diyecek.
Aynen tekrarlıcam canım 2 saat tamam olsunC çizgisinde de sorun var cnm
Test hatalı olabilir tekrarla sen
Yumurtlamanı 1 ay doktor kontrolünde takip et istersenBen anlayamadım hiç artık. Döngünün 20.gunundeyim ve bu aydan çok umitliydimşimdiye kadar çoktan yumurtlama olması gerekiyordu, sacmasapan oldu ne düşüneceğimi şaşırdım.
Doktora sordum canim. 10-14 gün arası normalmiş.Benimde öyle demekki mutlaka regliden 14 gün önce yumurtlama olmuyor. Feci kafa karıştırıcı bilgiler.
Kuzum Mfk ya yazmıştın değil mi
Bak şimdi ne güzel çıkmış. Yumurtlama falan yok henüzYeniden yaptım kızlar
Adet biter bitmez yaptığım için çokta silik çıkmamış..ama yumurtlama yokBak şimdi ne güzel çıkmış. Yumurtlama falan yok henüz
Baya koyu yani yinede erken yumurtlamada olabilir yarin bir daha yap bakalım bundanda koyu çıkması lazım yarın o zamanYeniden yaptım kızlar
Merhaba beni de eklerseniz sevinirim :) Sat: 17 Aralık. Bat: 17 OcakBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK fnd_50 13 ARALIK @Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur @Satilucky 1 KASIM