- 1 Nisan 2022
- 12.504
- 15.390
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.661
Zaten değerlendiricem ama jeli bilmiyorum kullanayım yoksa yokBaya koyu yani yinede erken yumurtlamada olabilir yarin bir daha yap bakalım bundanda koyu çıkması lazım yarın o zaman
Jel ne içindi canım onu duymadim ben hicZaten değerlendiricem ama jeli bilmiyorum kullanayım yoksa yok
Spermi akıtmıyor..daha hızlı ulaşıyormuş yumurtayaJel ne içindi canım onu duymadim ben hic
Şimdi kullanma bence. İyice koyulaşsın öyle kullan. Pik yapınca ve çatlayıncaZaten değerlendiricem ama jeli bilmiyorum kullanayım yoksa yok
Olabilir. Bende akıntıyla takip ediyorum akıntı olmadığında yumurtlama olmamıştıKızlar 3 ay dk kullandım bu ay bıraktım.
Adetin 16. Günündeyim karnımda adet olacakmışım gibi ağrım var fakat yumurtlama akıntısı yok .
Normalde yumurtlama günlerinde akıntım olurdu.
Hapı yeni bıraktığım için olmadı acaba yoksa geç yumurtlama mı olacak sizce
Aynen bende vazgeçtim..çünkü hep böyle bende oluyor yarın bundan daha silik olucak..ama yinede benim yumurtlamam çok geç olmuyor hepŞimdi kullanma bence. İyice koyulaşsın öyle kullan. Pik yapınca ve çatlayınca
Ben bir kızdan duymuştum..femara çok ağır ilacmış..hatda bir arkadaşımda saçları fena dökülmeye başlamıştı..doktora kadar gitdi yani.Femara kullanan kizlarr ilacı kullandığınız günler de mide bulantısı oldu mu feci şekilde bulantim var acaba ilacın yan etkisi mıdır? Bilen var mii
Ben hiç o kadar takmam yani..ama bak bende şimdi bile belke çok hafif rahatsızlık varKızlar yumurtlama döneminden sonra. Belinde, kalsıklarında ve sırtında ağrı hisseden var mı ya.
Demek ki benimde henüz olmadı.Olabilir. Bende akıntıyla takip ediyorum akıntı olmadığında yumurtlama olmamıştı
Bende oldu bitti saç dökülmesi var avuç avuç hala da dökülüyor ondan midir bilmem ama birkaç gündür aşırı midem bulanıyor hep kusacakmisim gibi ona bağladım bendeBen bir kızdan duymuştum..femara çok ağır ilacmış..hatda bir arkadaşımda saçları fena dökülmeye başlamıştı..doktora kadar gitdi yani.
Yumurta takibi de yapılacak mı ?Bende oldu bitti saç dökülmesi var avuç avuç hala da dökülüyor ondan midir bilmem ama birkaç gündür aşırı midem bulanıyor hep kusacakmisim gibi ona bağladım bende
Bi ateş bastı şu anda anlatamam sanaBen hiç o kadar takmam yani..ama bak bende şimdi bile belke çok hafif rahatsızlık var
Evet ilaç bugün sondu bitti salı günü gideceğim bakacak doktorYumurta takibi de yapılacak mı ?
Bence ilacdan canımBende oldu bitti saç dökülmesi var avuç avuç hala da dökülüyor ondan midir bilmem ama birkaç gündür aşırı midem bulanıyor hep kusacakmisim gibi ona bağladım bende
Bence de onun dışında beslenmem hayat tarzım herseyim aynı farklı bir şey olmadı birkaç gündür öyle böyle bir bulantı değil amaBence ilacdan canım
Bizim işimiz çok zor valla..Bi ateş bastı şu anda anlatamam sana
Aynen farklı bir şey olmadıysa ilaçtan kesin..o kadar öyle ilaçlar varki..inanılmaz mide bulantılari veriyor.Bence de onun dışında beslenmem hayat tarzım herseyim aynı farklı bir şey olmadı birkaç gündür öyle böyle bir bulantı değil ama