- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.621
Yaaa demesi kolay oyle sık olsun napim oğlum hic fırsat vermiyor hele bide niyetlensek uyutmaya çalışsak hic uyumuyor kardes istiyor ama fırsat vermiyorHahahahahkız sen öldürcen beni. Yani tek ilişkiyle hamile kalan da var olmaz diye bişey yok ama. En azından yumurtlama zamanı 3-4 gün sık olsa iyi olur canım
Hamileyken cok icememek bizi zorlayacakBenim için de öyle valla
Mantıklı aşkımKuzum tabi olur..ben sadece ilacların etkisini sana söyledim.Benim eşimdede spermi iyi çok şükür..ama ben yinede aldım..dahada iyi olsun
Kuzum aşırı basıt bısey YouTube yaz adet söktürücü masaj bır gebenin günlüğü cıkıyor onu aç on bes kez fln dıyo ben böyle bes dk yaptım agrım da coktu rahatlattı benıDeneyim kuzum valla ağlıcam artık ya .. evetPapatyamaviss sendeyiz canım
Valla haklısın ne diyimYaaa demesi kolay oyle sık olsun napim oğlum hic fırsat vermiyor hele bide niyetlensek uyutmaya çalışsak hic uyumuyor kardes istiyor ama fırsat vermiyor
Çok katılıyorum sanaHamileyken cok icememek bizi zorlayacak
Hadi rast gelebebekheyecani Aye10 savascii benim için şuan daha iyi zaten dün değerlendiremedik bugün yarın daha iyi olur
Evet gercekten oyle ya. Aylardir yumurtlama takibi yapiyoruz olmuyor. Nasil tutuyor bu seyler anlamiyorum. Ilk hamileligimde nasil oldu onu bile anlamadimYa ben o kadar kasmıyorum canım. Alkol içen de hamile kalabiliyor neticede. Olduktan sonra oluyor hayatımı kısıtlamıyorum şu an. Hamile kaldıktan sonra zaten dikkat edicez.
İnşallah sıkıntı çıkmaz.. biz de yaptırdık çok anlamadık sonuçların bazı kısmından. Ama doktor yaşa göre hepsi normal sıkıntı yok dedi.. o kadar sevindim ki. Zaten bende amh düşük bir de başka bir şey çıkarsa üzülürdüm.Aslında hepsi kısmet. Zamanı gelince hiçbir şey engel olmuyor. Biz de yarın eşime sperm testi yaptıracağız bakalım merak ediyorum
Aaaa niye istemiyor.Kızlar Bugun annem bana sen regli oldunmu dedi hic boyle şeyleri sormaz niye dedim içimden bi his bu ay sanki hamile kalacaksın diyor annemin hisleri fena kuvvetlidir bakalim bu ayda göreceğiznot cocuk yapmamı istemiyor
Zaten yumurtlama yokki canım silik çizgilerDemek kızlar benim kafam karıştı..bu gün tam bitdi adetim ve bende ovu testi yaptım şimdi..ama bence test bozuk..bu kadar erken yumurtlama olmazki..neden bozuk sanıyorum..evde 2 kutu mayıs ayından kalmış testlerim var...kutunun biri açılmış biri kapalı..ben açık kutuda kullandım..kadının kendisine yazdım..merak ediyorum ne diyecek.
Yok canım yanındakı silik..ben yine kapalı kutudan tekrarlıcamZaten yumurtlama yokki canım silik çizgiler
Pikten sonra gördüysen çatlamış artık. Baya silikkızlar bu tam çatlamamış oluyor değilmi