Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahah kız sen öldürcen beni. Yani tek ilişkiyle hamile kalan da var olmaz diye bişey yok ama. En azından yumurtlama zamanı 3-4 gün sık olsa iyi olur canım
Yaaa demesi kolay oyle sık olsun napim oğlum hic fırsat vermiyor hele bide niyetlensek uyutmaya çalışsak hic uyumuyor kardes istiyor ama fırsat vermiyor

Bu arada naçizane tavsiyem doktora danışmadan hatta kan testi yaptırmadan hiçbir şey kullanmayın. Vitaminin ihtiyaç olmayanı zarar vücuda. Örneğin Allah korusun bir hastalığınız vardır bunlar tetikler.
Bahsetmiştim meme kanseri geçirdim diye. Mesela e vit. K vit. Asla dışardan doktor bilgisi dışında alınmamalıymis vs...
Hepimiz iyi olalım ama bilinçli doktor kontrolünde gidelim

Ya ben o kadar kasmıyorum canım. Alkol içen de hamile kalabiliyor neticede. Olduktan sonra oluyor hayatımı kısıtlamıyorum şu an. Hamile kaldıktan sonra zaten dikkat edicez.
Evet gercekten oyle ya. Aylardir yumurtlama takibi yapiyoruz olmuyor. Nasil tutuyor bu seyler anlamiyorum. Ilk hamileligimde nasil oldu onu bile anlamadim

Aslında hepsi kısmet. Zamanı gelince hiçbir şey engel olmuyor. Biz de yarın eşime sperm testi yaptıracağız bakalım merak ediyorum
İnşallah sıkıntı çıkmaz.. biz de yaptırdık çok anlamadık sonuçların bazı kısmından. Ama doktor yaşa göre hepsi normal sıkıntı yok dedi.. o kadar sevindim ki. Zaten bende amh düşük bir de başka bir şey çıkarsa üzülürdüm.

Demek kızlar benim kafam karıştı..bu gün tam bitdi adetim ve bende ovu testi yaptım şimdi..ama bence test bozuk..bu kadar erken yumurtlama olmazki..neden bozuk sanıyorum..evde 2 kutu mayıs ayından kalmış testlerim var...kutunun biri açılmış biri kapalı..ben açık kutuda kullandım..kadının kendisine yazdım..merak ediyorum ne diyecek.

Eklentiler

• IMG20221217180521.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 59
Zaten yumurtlama yokki canım silik çizgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…