- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.681
İse yarasin da onu çekeriz beee yeter mi ise yarasinAynen farklı bir şey olmadıysa ilaçtan kesin..o kadar öyle ilaçlar varki..inanılmaz mide bulantılari veriyor.
Ben onu kullandım..hiç bana doktor yazmadı..hep ovitrele yazdı bana..İse yarasin da onu çekeriz beee yeter mi ise yarasin
Catlatma iğnesi mi oluyor ovitrille ? Salı gideceğim kontrole inşallah olgunlaşır kendi kendine çatlarBen onu kullandım..hiç bana doktor yazmadı..hep ovitrele yazdı bana..
Aynen canım..o sanki bundan biraz hafif..Catlatma iğnesi mi oluyor ovitrille ? Salı gideceğim kontrole inşallah olgunlaşır kendi kendine çatlar
Acıtıyor mu peki o iğne kendin mi yapıyorsun hastanede mi vuruluyorsun iğne de ücretli galibaAynen canım..o sanki bundan biraz hafif..
Ben kimin beni sevdiğini sevmediği veya arkamdan konuştuğunu biliyorum.Yemek topigini falan karistirmadik ama bütün herkes haksız yere gitti ve haksız yere gittiğini de açık açık söylediniz. İnsanlara yargısız infaz en çokta size yakışti tebrikler K KazenCordelia Nevreste pandoranin kutusunu acacağını söyledin bize kısmetmiş selametle Migrenben sende az söylemedin Nevreste arkasından
Eki Görüntüle 3178434
O kadar acitmiyor canım..vurdukdan sonra sanki karnımda bir şeyler oluyorAcıtıyor mu peki o iğne kendin mi yapıyorsun hastanede mi vuruluyorsun iğne de ücretli galiba
Bende aşırı korkagim canım tatlıdır kendim vuramam galibaO kadar acitmiyor canım..vurdukdan sonra sanki karnımda bir şeyler oluyorBen devlette vurduyordum..ben sandımki kendime izin yok vurmaya..ama bilseydim kendim ederdim..
Hemşire olduğum için ben alışmışımBende aşırı korkagim canım tatlıdır kendim vuramam galibaücreti nedir iğnenin
Aaa sen hemşire miydin NiquHemşire olduğum için ben alışmışımücreti tamamen unutmuşum canım aradan 1 sene gecmiş
Burda çalışmiyorum..ama memleketimde 12 sene çalıştımAaa sen hemşire miydin Niqu
Kızlar yumurtlama döneminden sonra. Belinde, kalsıklarında ve sırtında ağrı hisseden var mı ya.
Yemek topigini falan karistirmadik ama bütün herkes haksız yere gitti ve haksız yere gittiğini de açık açık söylediniz. İnsanlara yargısız infaz en çokta size yakışti tebrikler K KazenCordelia Nevreste pandoranin kutusunu acacağını söyledin bize kısmetmiş selametle Migrenben sende az söylemedin Nevreste arkasından
Eki Görüntüle 3178434
yok dün dr 16 mm demişti yumurtamıPikten sonra gördüysen çatlamış artık. Baya silik
tşkler dün dr 16 mm dedi 18 inde başla demişti 1 testim fazlaydı bugünden başladımDaha var canım catlamamis nasıl yumurtlamissin diyorlar hiç anlam veremedim
Bende oldu hemde felaket ağrıdıKızlar yumurtlama döneminden sonra. Belinde, kalsıklarında ve sırtında ağrı hisseden var mı ya.
Ben de önce akıntı oluyor. Sonra 1-2 gün içinde ovülasyon testine göre pik ve çatlama oluyor. Ovülasyon testi ile anlıyorum tabi. Ağrım, akıntım önce oluyor sonra çatlama oluyorYumurtlama gören arkadaşlarım akintiniz aynı gunmu oldu nasil oldu bu yumurtlama akıntısı sizde bende daha olmadı yumurtlama günlerim pazar pazartesi gibi sanırım