- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.421
bende ılk baslarda kımselere soylemıstım hanı dusunuyoruz falan dıye artık herkes bılıyorcanım bizde düşünmüyouz diyoruz ama soruları bitmiyorki niye düşünmüyorsunuz bi tane yapın bi doktora git kontrollerini yaptır yok gören soruyor
Hangi pozisyonda canımBende yok ya olmaz akar felan diye düşündüm ama inan damla gelmedi
Doggy canımHangi pozisyonda canım
İnşallahne zaman olacagı belli olmuyor işte kimi ilk ay kimi 6 ay kimi 1 yıl herkeste farklı umarım fazla bekletmez bizi bebişlerimiz
Ama sonuç sıfır sıfır sıfırresmen 100 lük sınav kagıdı gıbı
Geçen hafta kayınvalidemde mevlüt vardı orada akrabaları meraklı grup sordu. Ben bu konularda çok doluyum tek bir cevap verdim artık sert ve düz yürüyorum bu konuda herkesebende ılk baslarda kımselere soylemıstım hanı dusunuyoruz falan dıye artık herkes bılıyor
İyi demişsin. Ben de soran olunca "biz yaptık size söylemedik" diyorumGeçen hafta kayınvalidemde mevlüt vardı orada akrabaları meraklı grup sordu. Ben bu konularda çok doluyum tek bir cevap verdim artık sert ve düz yürüyorum bu konuda herkesededim ki Allahın ne zaman vereceğini ben nereden bileyim, size bana soracak hali yok dedim. Artık bu tarz sorularda çığlık atasım geliyor deli sansınlar.
Anlamıyorum da çok düne göre 0.3 düştü: kan verdim bekliyorumKaç oldu canım
Kız bu cümle valla harika ben aklımda tutayımGeçen hafta kayınvalidemde mevlüt vardı orada akrabaları meraklı grup sordu. Ben bu konularda çok doluyum tek bir cevap verdim artık sert ve düz yürüyorum bu konuda herkesededim ki Allahın ne zaman vereceğini ben nereden bileyim, size bana soracak hali yok dedim. Artık bu tarz sorularda çığlık atasım geliyor deli sansınlar.
Çok iyi demişsin ağzına sağlık insanların mahrem hayatına ne kadar meraklı bu insanlar. Eskiden sessiz kalır kendimi yerdim şimdi hiç lafımı esirgemiyorum çirkef desinler sormasınlar bir daha.İyi demişsin. Ben de soran olunca "biz yaptık size söylemedik" diyorumehehheeh suratları düşüyo. Birinede "altın takçaksınız anlaşılan sorduğunuza göre, çok teşekkür ederiz şimdiden" dedim bozuldu
Ahahaha ikimiz aynı günler yumurtlama gördük erkenci kuş bekleyemiyoruz. Eşimden gizli gittim özele verdimKız sendemi kan verdinvallaha biz akıllanmayız
Tut tut bu sorular bitmicek çünkü en azından bizde stresimizi soran meraklılardan atalımKız bu cümle valla harika ben aklımda tutayım
İkinci ay bu korunmadığımız ama ilk kez bu ay yumurtlama ateş falan takip ettim test yaptım lh içinMerhaba ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz
Altınları hazırlayın ,olana kadar artar ,alamazsanız göremezsiniz dedim bi kere ben de ahsjskslTut tut bu sorular bitmicek çünkü en azından bizde stresimizi soran meraklılardan atalım
Ben de bu ay adet olursam Şubat’ta onu deniyim bakalımDoggy canım
Oohh iyi demişsin hadsizlerAltınları hazırlayın ,olana kadar artar ,alamazsanız göremezsiniz dedim bi kere ben de ahsjsksl
Anladım canım umarım Hamilesindir bebeğin seninledir kan verdin bekliyorsun gördüğüm kadarıylaİkinci ay bu korunmadığımız ama ilk kez bu ay yumurtlama ateş falan takip ettim test yaptım lh için
Şubat'ta herkes deneyecek gibi.Ben de bu ay adet olursam Şubat’ta onu deniyim bakalım
EvetAnladım canım umarım Hamilesindir bebeğin seninledir kan verdin bekliyorsun gördüğüm kadarıyla
Eveett ben denemiş miydim önceden hatırlamıyorum ama başarılı oluruz inşŞubat'ta herkes deneyecek gibi.