- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.381
Ay hadi İnşallah ya vallaha bu aydan aşırı umutluydum aslında negatifi görünce şok oldumSen kesin bekle, sende var olabilir bişiler bak.
Evet 16. günde iğne etkisi kalmaz artık sağlıkla ilerlesin inşallahAcilllllll Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinin 16. Günündeyim adetime 2 gün kaldı 2 tane gebelik test yaptım silik çıktı kan verdim beta 10.96 çıktı sizce hamilemiyim iğnenin etkisi girmiştir dimi
Bence olabilir canım dediğin gibi ayeş tablosunu ateşin yükseltmişse sen de o gün hala pik gördüysen çatlaman dediğin günde gerçekleşmiş olabilir , o güne göre bakarsan da anca bir kaç gün içinde belli olur yani hala umut var.inşallahKızlar ben yumurtlama döneminde griptim biliyorsunuz bu yüzden ayın 13 ü ve 14 ünde ateşim yüksek olunca ff çizgiyi çekti. ovülasyon testini ayın 14 ünde yaptım en son pik gördükten 1 gün sonra çatlamış kabul ettim acaba benim yumurta tam olarak pazar günü çatlamış olabilirmi. Ateşim belirtilerim önceki gebeliğime çok uyuyor karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum 3 gündür ama gebelik negatif
@melegim canimagination forever @bebekheyecani Mervenur277 sevayd @fnd_50 @Papatyamaviss ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Çok zor işler yaAdet gecikince yapmak her zaman daha uygun en azından kimyasal olma olasılığı daha az oluyor keseyi görme süren daha kısalıyor bekle evet kuzum en kötü bat günü bi idrar testi patlatırsın pozitif görürsen hemen kan verirsin
Çok erkenden benim gibi yaptın :) benim ateşim düştü galiba …Ay hadi İnşallah ya vallaha bu aydan aşırı umutluydum aslında negatifi görünce şok oldum
Zaten herşeyi birebir yaşıyor insan belirti olarak sonra hoop kırmızılar. İster istemez peki benim onca yaşadığım neydi diyo sorguluyorsunAy hadi İnşallah ya vallaha bu aydan aşırı umutluydum aslında negatifi görünce şok oldum
Hangi markalar ile yaptın?Kızlar ben erken gebelik ve kaset test alıp yaptım. İkisi de tertemiz bembeyazdı. Son 1 haftadır ateşime de bakıyordum bu 2 -3 gün baya düşmüştü. Hiç bir ağrım vs de kalmadı sanırım kullandığım duphaston ilacının da yan etkileri olabilirdi yaşadıklarım. Hatta bir yerde okudum ilk kez korunmadığında kişinin vücudu çok fazla belirti veriyormuş vücut hamile kalmaya çalışıyormuş çünkü. Ben bu ay aşağıdaki belirtileri yaşadım ve hamilelik olmadı, Şubat başlığından devam edeceğim ancak yine burayı da kontrol ediyor olurum
Belirtilerim:
Şimdi reglimin gelmesini bekleyeceğim. Büyük ihtimalle yarın öbürgün gelir. Gelince yine yazarım olmadı.
- Bel ağrısı
- Kasık ağrısı
- Rahim içimi jiletle kesiyolar gibi acı
- Sarımsı ve beyaz akıntı
- Mide bulantısı(1 gün)
- Karnımda gergin bir his
- Bacağıma uzanan kramplar ağrılar
Şubat ayında hepimiz hamileyiz hayırlısıyla, arrivederci
Kuzum biz bunu artık ilk ayı geçtik denemediğimiz her ay yaşıyoruz.Kızlar ben erken gebelik ve kaset test alıp yaptım. İkisi de tertemiz bembeyazdı. Son 1 haftadır ateşime de bakıyordum bu 2 -3 gün baya düşmüştü. Hiç bir ağrım vs de kalmadı sanırım kullandığım duphaston ilacının da yan etkileri olabilirdi yaşadıklarım. Hatta bir yerde okudum ilk kez korunmadığında kişinin vücudu çok fazla belirti veriyormuş vücut hamile kalmaya çalışıyormuş çünkü. Ben bu ay aşağıdaki belirtileri yaşadım ve hamilelik olmadı, Şubat başlığından devam edeceğim ancak yine burayı da kontrol ediyor olurum
Belirtilerim:
Şimdi reglimin gelmesini bekleyeceğim. Büyük ihtimalle yarın öbürgün gelir. Gelince yine yazarım olmadı.
- Bel ağrısı
- Kasık ağrısı
- Rahim içimi jiletle kesiyolar gibi acı
- Sarımsı ve beyaz akıntı
- Mide bulantısı(1 gün)
- Karnımda gergin bir his
- Bacağıma uzanan kramplar ağrılar
Şubat ayında hepimiz hamileyiz hayırlısıyla, arrivederci
kesınlıkle olabılır canım.demıstım ya sana doktor dıyorkı yumurtlamayı tam olarak tespıt edemeyız ovulasyon testınde bıle o yuzden gun asırı ılıskı onerıyorum demıstı.zaten sen orayıda degrlendrmıssın baktımda.hala negatıf degıl yanı bence sonucun.bat gunun ne zamansa bır gun onceden son kez bı kaset test yaparsın.varsa o zaman cıkar dıye dusunuyorum.Kızlar ben yumurtlama döneminde griptim biliyorsunuz bu yüzden ayın 13 ü ve 14 ünde ateşim yüksek olunca ff çizgiyi çekti. ovülasyon testini ayın 14 ünde yaptım en son pik gördükten 1 gün sonra çatlamış kabul ettim acaba benim yumurta tam olarak pazar günü çatlamış olabilirmi. Ateşim belirtilerim önceki gebeliğime çok uyuyor karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum 3 gündür ama gebelik negatif
@melegim canimagination forever @bebekheyecani Mervenur277 sevayd @fnd_50 @Papatyamaviss ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Comfort ve Freely markalardı canım. Çöpe attım ikisini de. Zaten ikisi de bembeyazdı bir gölge bile oluşmadı. 20 dk bekledimHangi markalar ile yaptın?
Fotoğraf atma şansın var mı?
Kan testi mi yaptırdın ?
Haber ver bizedeAteşlerimiz aynı ve. Kan verdim ben annemle kardeşim sabah getirdi
Aynı ateşimiz aynı gidiyordu günlerimiz arasında bir gün var ben de bugün kan verdim negatif çıksa bile adet olana kadar inanmam benYa bende hamileyim kesin dedim karın ağrısı ve bel ağrısı yaşayınca gittim kan verdim negatif çıktı oturdum kaldım yerimeerken öten horuz misali oldum Allah'ım inşallah o mucizeden hepimize nasip eder
1.5 saat sonra çıkacakmış. Kızlar bu her ay çekilecek dert değil biz ne yapcaz allahım cümlemize aratmazda verir inşallahHaber ver bizede
Bence olabilir canım dediğin gibi ayeş tablosunu ateşin yükseltmişse sen de o gün hala pik gördüysen çatlaman dediğin günde gerçekleşmiş olabilir , o güne göre bakarsan da anca bir kaç gün içinde belli olur yani hala umut var.inşallah
Benim sipariş ettiğim testler daha gelmedi.Comfort ve Freely markalardı canım. Çöpe attım ikisini de. Zaten ikisi de bembeyazdı bir gölge bile oluşmadı. 20 dk bekledim
yap bakalım canım varsa cıkar gecenki testlerinde silik vardıBenim sipariş ettiğim testler daha gelmedi.
Comfort erken gebelik aldım şimdi eczaneden, eve gidiyorum.