- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.441
Evet inşallah inşallah tutar bu ay çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallah inşallah tutar bu ay çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım
Kırmızıları görene kadar umut vardırNegatiiiiiiiif hemde en negatif
inşallah kuşum allahım en hayırlısını nasip etsinKırmızıları görene kadar umut vardır
Aminnninşallah kuşum allahım en hayırlısını nasip etsin
kuzum ates hasta masta degılsen yanıltmaz dusuyorsa barız gelecektır muhtemelen aklında olsun , hayırlısı da olsuninşallah kuşum allahım en hayırlısını nasip etsin
Rabbimin bir bildiği vardır canım belki de erken davranmışsındır hayırlısı olsun inşallahNegatiiiiiiiif hemde en negatif
bende ılk baslarda sorar ederler dıye demedım hep konusu geldı acıldı fln he dedım korunmuyoruz Rabbım ne zaman verırse artık henuz soran cıkmadı bu konusmların ustuneTut tut bu sorular bitmicek çünkü en azından bizde stresimizi soran meraklılardan atalım
Kız inşallah pozitif çıkar ya duam seninleAhahaha ikimiz aynı günler yumurtlama gördük erkenci kuş bekleyemiyoruz. Eşimden gizli gittim özele verdim
Benimde aynı böyle çıkmıştıNegatiiiiiiiif hemde en negatif
Üzülme canım bazen işte kendimizi dinliyoruz psikolojikde hissedebiliyoruz belirtileriNegatiiiiiiiif hemde en negatif
Canım hakkında hayırlısı, Rabbim bizler için en güzelini bilirKızlar selam bir kımyasal gebelık ıle yıne karsı karşıyayım. Once Dış gebelıkten şüphelendi Karından ultrasonla baktı suanlık dıs gebelık yok beta verelim dedı ve baktıkki değer yerle bır olmus. 231 den ıkı gunde 28 e düşmüş. Kanama yok akıntı yok agrı yok . Başlar bır ıkı gune kanaman dedı. Dedık bu ıkı oldu nasıl önüne gecebılırız . Esıme sperm testı vermesını soyledı. Tekrarlanan Kımyasal gebelikler sperm kalıtesınden kaynaklanıyor çoğunlukla bı baktıralım dedı. Ona gore tekrar konusalım dedı. Eylülden berı folık asıt kullanıyordum artık kullanma uc ay yeterlı kullanım dedı. Gynositol alıp kullanayımmı yumurta kalıtesını atttırmak ıcın dedım o bır vıtamın ve hıc bır yan etkısı yok kalıteyi arttırır kullan dedı. İşte boyle . Hiç üzülmedim hayırlısını dılerım hep rabbımden sağlıksızdı değerler bellıydı dıs gebelık olmadığına sukur ettım. Vardır rabbımın bır bıldıgı Umarım en yakın zamanda guzel saglıklı gebelıkler gecırırız cümlemiz
Maşallah maşallah annesi büyümüşte, sağlıkla gelsinsağlık ocakları ögleden sonra kan almıyor diye biliyorum canım.Kızlar bugün tekrar erken gebelik testi yaptım. Sonuç böyle çıktı. (Bat yarın)
Öğle arasından sonra sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 3195990
Bat ne zaman canım, 2 günde bir yenileyerek koyulaşmayı takip et, sağlıkla gelsin kuzunKızlar dayanamadım test yaptım ve pozitif vıktı inanamıyorum ellerim titiryo
Aynen oyle amın kuzum amınnnCanım hakkında hayırlısı, Rabbim bizler için en güzelini bilir
Hadi gözünaydın canım çoook sevindim gerçekten. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bugün tekrar erken gebelik testi yaptım. Sonuç böyle çıktı. (Bat yarın)
Öğle arasından sonra sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 3195990