- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.073
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.401
benimde yumurtlama 8 ocaktı dün regl oldum bence bi test yapKızlar cumartesi günü kanla karışık bir pıhtı geldi vucudumdan ama devamı gelmedi ben dün olcak regl diye düşünürken sabah ağrılarım vardi ama öğleden sonra geçti daha gelen giden yok program dünü gösteriyordu yumurtlamam 8 ocaktaydi 18 ocakta yaptım negatif çıktı onun için korkuyorum da test yapmaya sizce biraz daha beklemelimiyim test icin
Negatif görürüm diye korku var aslında ama işte korkunun ecele faydası yok yapım en iyisibenimde yumurtlama 8 ocaktı dün regl oldum bence bi test yap
Kaç oldu canımÇok erkenden benim gibi yaptın :) benim ateşim düştü galiba …
sen bıde benım tabloya bak bende hastaydım15 ini baz alırsam bugün daha 9. Gün olur kanda ve testte negatif görmem çok normal olurkız hastalıktan geberirken değerlendirdik daha napalım
Offf vücutlarımız bize oyun oynuyor yaZaten herşeyi birebir yaşıyor insan belirti olarak sonra hoop kırmızılar. İster istemez peki benim onca yaşadığım neydi diyo sorguluyorsun
Gebelik varsa eğer teste yansıyacak kadar olmuştur artıkKızlar cumartesi günü kanla karışık bir pıhtı geldi vucudumdan ama devamı gelmedi ben dün olcak regl diye düşünürken sabah ağrılarım vardi ama öğleden sonra geçti daha gelen giden yok program dünü gösteriyordu yumurtlamam 8 ocaktaydi 18 ocakta yaptım negatif çıktı onun için korkuyorum da test yapmaya sizce biraz daha beklemelimiyim test icin
hayırlısı olsun de yapacak bişey yok 6 aydır negatif görüyorum alıştım artıkNegatif görürüm diye korku var aslında ama işte korkunun ecele faydası yok yapım en iyisi
Aynen kuzum bende böyle düşündüm en iyisi ben Perşembe günü son kez test yapayım o zamana kadar ateşimde durumu anlatır zaten nasılsa. Kız ben bu ay çok iyi değerlendirdim nerdeyse her gün yapacaktıkkesınlıkle olabılır canım.demıstım ya sana doktor dıyorkı yumurtlamayı tam olarak tespıt edemeyız ovulasyon testınde bıle o yuzden gun asırı ılıskı onerıyorum demıstı.zaten sen orayıda degrlendrmıssın baktımda.hala negatıf degıl yanı bence sonucun.bat gunun ne zamansa bır gun onceden son kez bı kaset test yaparsın.varsa o zaman cıkar dıye dusunuyorum.
Kız sendemi kan verdinAynı ateşimiz aynı gidiyordu günlerimiz arasında bir gün var ben de bugün kan verdim negatif çıksa bile adet olana kadar inanmam ben
Benim çevremde çocuğu bir süre olmayan yakın bir tanıdığım vardı onur boyunca korktum ya benimde olmazsa insanlar böyle uzerse diye onun için daha çok kısa ama nasıl bir piskolojikman etkilendiysem o korku gidemiyorhayırlısı olsun de yapacak bişey yok 6 aydır negatif görüyorum alıştım artık
resmen 100 lük sınav kagıdı gıbıAynen kuzum bende böyle düşündüm en iyisi ben Perşembe günü son kez test yapayım o zamana kadar ateşimde durumu anlatır zaten nasılsa. Kız ben bu ay çok iyi değerlendirdim nerdeyse her gün yapacaktıkdaha ne olsun
Çatlıcaz meraktanBenim sipariş ettiğim testler daha gelmedi.
Comfort erken gebelik aldım şimdi eczaneden, eve gidiyorum.
ne kadar süredir deniyorsunuz malesef aylar gectikce dış cevrenin baskısı artıyorBenim çevremde çocuğu bir süre olmayan yakın bir tanıdığım vardı onur boyunca korktum ya benimde olmazsa insanlar böyle uzerse diye onun için daha çok kısa ama nasıl bir piskolojikman etkilendiysem o korku gidemiyor
O yüzden ben kimseye söylemedim. Eşimle anlaştık. Olursa olur olmazsa önümüze bakarız dedik. Bu süreç zaten stresli geçiyor özellikle anne adayları için, bir de her ay "var mı bişi, yok mu bu ay bişi vs. gibi" cümleler duymak istemiyorum.ne kadar süredir deniyorsunuz malesef aylar gectikce dış cevrenin baskısı artıyor
3 aydır deniyoruzne kadar süredir deniyorsunuz malesef aylar gectikce dış cevrenin baskısı artıyor
Merhaba ne kadar zamandır bebek istiyorsunuzNe kadar kala öğrendin bata
Arkadaşım 4. ayında tutturdu :) İnşallah hamilesindir.3 aydır deniyoruz
Tşk ederim bunu duymak bile mutlu ediyor isteyen herkese Rabbim aratmadan en kısa sürede verir inşallahArkadaşım 4. ayında tutturdu :) İnşallah hamilesindir.
canım bizde düşünmüyouz diyoruz ama soruları bitmiyorki niye düşünmüyorsunuz bi tane yapın bi doktora git kontrollerini yaptır yok gören soruyorO yüzden ben kimseye söylemedim. Eşimle anlaştık. Olursa olur olmazsa önümüze bakarız dedik. Bu süreç zaten stresli geçiyor özellikle anne adayları için, bir de her ay "var mı bişi, yok mu bu ay bişi vs. gibi" cümleler duymak istemiyorum.
ne zaman olacagı belli olmuyor işte kimi ilk ay kimi 6 ay kimi 1 yıl herkeste farklı umarım fazla bekletmez bizi bebişlerimiz3 aydır deniyoruz