- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.361
Adet gecikince yapmak her zaman daha uygun en azından kimyasal olma olasılığı daha az oluyor keseyi görme süren daha kısalıyor bekle evet kuzum en kötü bat günü bi idrar testi patlatırsın pozitif görürsen hemen kan verirsinYaptırmadım test vazgeçtim. Negatif çıkarsa üzülürüm kaset erken gebelik testi yaptım yine negatif. Erken dediğiniz gibi galiba. Ben böyle yapınca eşimde üzülüyor . Bakalım Allah büyük…
Bu albi miEşimin içi rahat etmedi gitti baska nobetcı eczaneden albi markalı bı kaset test aldı geldı ve sonuc ustelık cok su içmiştim 5 dakka oldu yapalı. Resmen artımedın o beyazları sahteeeee! Siz diyodunuzda ben savunuyodum bıde. Kac çeşidi varmıs bu artımedın bılmıyorum. Mavı kenarlıları dogru düz beyazlar yanlıs. Plastıgınden bıle bellı sıfır kalıte !
Yaptırdım canım çatlamanın 9. Gününde ama negatif çıktı dünde gebelik testi yaptım yine negatiftiKan testi mi yaptırdın ?
Verdim kuzum verdim negatifi yedim amaNaptın verdin mi kan. An ve an bilgi bekliyoruz
Hamilesin canım çatlatma iğnesinin etkisi kalmazdı şimdiyeAcilllllll Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinin 16. Günündeyim adetime 2 gün kaldı 2 tane gebelik test yaptım silik çıktı kan verdim beta 10.96 çıktı sizce hamilemiyim iğnenin etkisi girmiştir dimi
Ay hadi inşallahhhArkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinin 16. Günündeyim adetime 2 gün kaldı 2 tane gebelik test yaptım silik çıktı kan verdim beta 10.96 çıktı sizce hamilemiyim iğnenin etkisi girmiştir dimi
Ayyyy inşallah ya hala etkisi kalırmı diye düşünüyordum gitsem kese gözükürmü acaba 2 gün var ama adetimeHamilesin canım çatlatma iğnesinin etkisi kalmazdı şimdiye
Ya ben de ateşini görünce seni hamilesin diye düşündüm. Sen azcık daha bekle bence de. Dün regl gecikmesinin 17. gününde hamile olduğunu öğrenen bir kadının başlığını okudum. Gecikmenin 10. gününe kadar hep negatifi görmüş testlerde ve kan tahlilinde. Regl gelirse anlarsın zaten.Kızlar ben yumurtlama döneminde griptim biliyorsunuz bu yüzden ateşim yüksek olunca ff çizgiyi çekti. ovülasyon testini ayın 14 ünde yaptım en son pik gördükten 1 gün sonra çatlamış kabul ettim acaba benim yumurta tam olarak pazar günü çatlamış olabilirmi. Ateşim belirtilerim önceki gebeliğime çok uyuyor karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum 3 gündür ama gebelik negatif
melegim can imagination forever bebekheyecani Mervenur277 sevayd fnd_50 Papatyamaviss ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
Hayır canım kese için çok erken beta 3000 lerdeyken kese karından gözüküyor artıkAyyyy inşallah ya hala etkisi kalırmı diye düşünüyordum gitsem kese gözükürmü acaba 2 gün var ama adetime
Sanırım kese bu kadar erken gözükmüyor diye biliyorum kuzucum.Ayyyy inşallah ya hala etkisi kalırmı diye düşünüyordum gitsem kese gözükürmü acaba 2 gün var ama adetime
Tamamdır peki hamileyimdir değilmi yani 16. Gün iki gebelik testim silik çizgi kanımda 10.96 işteHayır canım kese için çok erken beta 3000 lerdeyken kese karından gözüküyor artık
Ya bende hamileyim kesin dedim karın ağrısı ve bel ağrısı yaşayınca gittim kan verdim negatif çıktı oturdum kaldım yerimeYa ben de ateşini görünce seni hamilesin diye düşündüm. Sen azcık daha bekle bence de. Dün regl gecikmesinin 17. gününde hamile olduğunu öğrenen bir kadının başlığını okudum. Gecikmenin 10. gününe kadar hep negatifi görmüş testlerde ve kan tahlilinde. Regl gelirse anlarsın zaten.
Ovu seritlerinş baz al canım 15 den berı say ama bat geldı dımı allah allah ılıskıde mükooKızlar ben yumurtlama döneminde griptim biliyorsunuz bu yüzden ayın 13 ü ve 14 ünde ateşim yüksek olunca ff çizgiyi çekti. ovülasyon testini ayın 14 ünde yaptım en son pik gördükten 1 gün sonra çatlamış kabul ettim acaba benim yumurta tam olarak pazar günü çatlamış olabilirmi. Ateşim belirtilerim önceki gebeliğime çok uyuyor karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum 3 gündür ama gebelik negatif
melegim can imagination forever bebekheyecani Mervenur277 sevayd fnd_50 Papatyamaviss ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım
5 üstü pozitif kabul edilir canım evet hamilesin ama daha çok çok yeni o yüzden acele etme betanın artışını takip etTamamdır peki hamileyimdir değilmi yani 16. Gün iki gebelik testim silik çizgi kanımda 10.96 işte
Tamamdır çok teşekkür ederim5 üstü pozitif kabul edilir canım evet hamilesin ama daha çok çok yeni o yüzden acele etme betanın artışını takip et
15 ini baz alırsam bugün daha 9. Gün olur kanda ve testte negatif görmem çok normal olurOvu seritlerinş baz al canım 15 den berı say ama bat geldı dımı allah allah ılıskıde mükoo
Sen kesin bekle, sende var olabilir bişiler bak.15 ini baz alırsam bugün daha 9. Gün olur kanda ve testte negatif görmem çok normal olurkız hastalıktan geberirken değerlendirdik daha napalım