- 5 Mart 2015
- 798
- 915
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.341
savascii hamiş olabilir misin acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anammm işedigi şeyi dondurma çubuğu yapmışAy kızlar ahahaha güzümüz gülsün biraz
Yok kuzum malesef değilim ateşim belirtilerim birebir uyuyor ama bebek yoksavascii hamiş olabilir misin acaba
Kan testi mi yaptırdın ?Yok kuzum malesef değilim ateşim belirtilerim birebir uyuyor ama bebek yok
Naptın verdin mi kan. An ve an bilgi bekliyoruzsavascii hamiş olabilir misin acaba
Ben bunu da yaptım bende gebelik olmadı ama eşimden kaynaklı olmamış zaten ama akıntı iltihap çok oluyordu ondan sonra hafta yoğunlaştı akıntı sonrasında gelmedi bir daha sadece yumurtlama dönemi oluyor akıntımBu arada süt maydonoz kürü varmış. Kaynatıyormuşsun, buharı altına alarak bekliyormuşsun bir süre iç çamaşırlarını çıkartıp. Şaka gibi ancak internette çocuğu senelerce olmayıp bu kürü denediği ay hamile kalanlar var. Bu kür içini temizliyormuş sanırım daha el verişli hale getiriyomuş.
Çevrenizde deneyen oldu mu? Duydunuz mu?
Aa buharami oturuyorsun ne zman yapıyorsun pekiBen bunu da yaptım bende gebelik olmadı ama eşimden kaynaklı olmamış zaten ama akıntı iltihap çok oluyordu ondan sonra hafta yoğunlaştı akıntı sonrasında gelmedi bir daha sadece yumurtlama dönemi oluyor akıntım
Tam oturulmuyormuş, yakmayacaksın yani kendini. Reglin bitince 3 gün yapılıyormuş yazmış biri. Diğeri de regli 1. gün kabul edip 10. gün başlayıp 3 gün yapın yazmış. Deneyen herkes hamile kalmış o ay.Aa buharami oturuyorsun ne zman yapıyorsun peki
İlk defa duydum iyice araştırmak lazm dedign gibi yakmayalm kendimizi :)Tam oturulmuyormuş, yakmayacaksın yani kendini. Reglin bitince 3 gün yapılıyormuş yazmış biri. Diğeri de regli 1. gün kabul edip 10. gün başlayıp 3 gün yapın yazmış. Deneyen herkes hamile kalmış o ay.
Valla ne zamandi hatirlamiyorum çevremde yapanlar olmuştu onlardan destek almıştım internette ne zaman yapilacagi yazıyor galiba zaten ama bir kaç gün üst üste yapılması gerek ben bir kere tek yapabilmsitim evet buharına oturdum kuzumAa buharami oturuyorsun ne zman yapıyorsun peki
Hayır kuzucum sıcaklığı hafif gittikten sonra ve buhara çok yakın oturursan yakarsın biraz uzak dur buhardan ama hisset yani o buharıİlk defa duydum iyice araştırmak lazm dedign gibi yakmayalm kendimizi :)
Aslında sorundan kaynaklı o canım maydanoz hem tüplere yardımcı oluyor ve iltihaptan akıntıdan dolayı çocuğun olmuyorsa eğer o zaman iyi gelir diye biliyorumTam oturulmuyormuş, yakmayacaksın yani kendini. Reglin bitince 3 gün yapılıyormuş yazmış biri. Diğeri de regli 1. gün kabul edip 10. gün başlayıp 3 gün yapın yazmış. Deneyen herkes hamile kalmış o ay.
Bir yerde okumuştum sıcaklık yumurtaları uyariyormus diyeHayır kuzucum sıcaklığı hafif gittikten sonra ve buhara çok yakın oturursan yakarsın biraz uzak dur buhardan ama hisset yani o buharı
Beyazdada ıkı cesıdı varmıs artımedın. Mavi çizgili ve beyazda t1 t2 yazanlara güvenin. Diğer düz beyaza güvenmeyin 200 kusur ki daha da artmıştır son yaptığım testten bellı onu bıle çıkarmıyor sahte artımed.Eşimin içi rahat etmedi gitti baska nobetcı eczaneden albi markalı bı kaset test aldı geldı ve sonuc ustelık cok su içmiştim 5 dakka oldu yapalı. Resmen artımedın o beyazları sahteeeee! Siz diyodunuzda ben savunuyodum bıde. Kac çeşidi varmıs bu artımedın bılmıyorum. Mavı kenarlıları dogru düz beyazlar yanlıs. Plastıgınden bıle bellı sıfır kalıte !
Çok kötüydüm ateşten duramadım canım ..atom gibi bişi iğne yapıldı ama ilaç birsuru yazmış inan o kadar üzüldüm ki almak istemedimYa nasıl acımasız konuşuyor doktorlar bazen. Çok kötü değilsen bekle bence
Nasip bakalm amin cnmCanım çok var öyle örnekler geç döllenme falan olabilir bir umuttur diye yine de bat günü bekle her halükarda bekleyeceksin zaten ama çokta şartlama kendini sağlıkla hayırlısıyla olsun bir ay geç bir ay erken o kadar önemli değil gönlünü ferah tut
Canım yaptırdın mı kan testi? Giremiyorum buralara ya uzun uzun konuşmak istiyorum herkesle ama evde değildik bugünde yeni geldim hemen foruma girdim benimde bat 21 di hala olmadım yarında olmazsam eğer evde test yapıcam tekrardan ama kesin yarın olurum vücudum sever beni yanıltmayıAyyy ay korku var heyecan var endişe var . İlk size söylerim kızlar ilk size söylerim
Yok canm unuturmuyuz hiç. Mağlum koşuşturmalara girdik. Kese görmeye bebek görmeye odaklandık. Kanamalar olunca filan stres yaptım da kafam buralarda değil. Henüz kalp qtışı duyamadım ben haftası gelmedi kontrol bekliyoruz. Dua edin bizlere. Bizlerde bebek bekleyen herkeslere ediyoruz
Yaptırmadım test vazgeçtim. Negatif çıkarsa üzülürüm kaset erken gebelik testi yaptım yine negatif. Erken dediğiniz gibi galiba. Ben böyle yapınca eşimde üzülüyor . Bakalım Allah büyük…Canım yaptırdın mı kan testi? Giremiyorum buralara ya uzun uzun konuşmak istiyorum herkesle ama evde değildik bugünde yeni geldim hemen foruma girdim benimde bat 21 di hala olmadım yarında olmazsam eğer evde test yapıcam tekrardan ama kesin yarın olurum vücudum sever beni yanıltmayı