Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bır negatifte benden normalde bat yarın ama yumurtlama gec oldu üç dört gün uzayabilir hala umut var mı dersiniz kızlar
Yumurtlaman geç olduysa kesinlikle umut var. Regl gecikmesinin 3. günü kan verip negatif çıkan ve 7. günü idrarda pozitif gören bir kadını okudum dün. Hatta bunun gibi şeyler. Eğer olmadıysa da hiç sorun etme. Hepimiz Şubat ayında kesin hamileyiz, ahanda yazıyorum buraya Enerjilerimizi yoğunlaştıralım.
 
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah burada ki enerji destek gerçekten iyi geliyor insana umudumuz cogaliyo
 
Bende bir sürü şey okudum.
Kimi diyor idrar testi pozitif, kan negatif
Kimi diyor regl gecikti kan negatif, bir hafta sonra pozitif
Kimi diyor 20 gündür regl olmuyorum ama tesler negatif.

Olumlu - olumsuz her ihtimaller mevcut
 
Ben baya baya reglimi beklemeye başladım. Aslında bu aydan hiç ümidim yoktu benim. Pcos var ve ovulasyon testinde bu ay hiç pik göremedim. Bu ay yumurtlamadım büyük ihtimal. Ancak ovulasyon testlerinde en az 2 saat idrar tutup su falan içmemek gerekiyormuş, bunu bilmiyordum ve benim içim yanar yani susuz yapamam elimde sürekli bardakla gezerim. Acaba testlerin negatif olmasının sebebi bu muydu diye de düşündüm ovulasyonda. Ancak çok da önemli değil hamile değilsem. Benim için bu ilk ayda o kadar fazla bilgi öğrendim ki sayenizde. Gerçekten harikulade insanlarsınız ve çok destekleyicisiniz. Birinin bir sıkıntısı varsa kimse yorumsuz bırakmıyor.

Bir kadın olarak en başta kendimi, döngümü bilmiyormuşum. Mesela akıntı geldiğinde "eyvah üşüttüm ya da mikrop kaptım" gibi düşüncelere sahiptim Şimdi ise akıntıların ne işe yaradığını 34 yaşımda öğrenmiş oldum

Şubat ayı için içim kıpı kıpır. Bu ay ürküyordum da, ancak o korkularım vs hiç biri kalmadı. Şu an bebeğimin haberini almak için sabırsızlanıyorum. Ayın başına göre şu anda çook daha hazırım anne olmaya.

Bu alışma sürecini benim için kolaylaştırdığınız için hepinize toplu bir teşekkür etmek istedim. Bugün niyeyse ekstra bir duygusalım sanki :)
 
Kızlar bide bişey sorucam siz rahim filminizi ne kadar süre sonra cektirdiniz korunmasız 8. Ayın benim femara başlattı bu ay hormon testleri rahim filmi istedi hormon testlerini yaptiricam rwngli olursam eşime test birde ama rahim filmi konusunda kararsızım
 
Görüntüyü açamadım.
Kırmızı görmedikçe umut vardır

Aslında en doğrusu regl gecikmesi beklemek ama işte beklemek zor
Evet beklemek gerçekten zor. Mesela arkadaşım hiç umursamadı, çok istemelerine rağmen benim zorumla test yaptı da hamileliğini öğrendi. Geçen gün eşim "sen iyice kafayı bozdun bu işe biraz sal" dedi. Ona demesi kolay, vücudu değişecek olan benim, bebeği hissedecek olan benim ve bunlar çok ayrı heyecanlandırıyor beni.
O yüzden de sürekli bir belirti aradım sanırım bu ay.
 
Çocuk sahibi olmaya karar verirken insan korkuyor. Ancak okuduğum kadarıyla, ilk ay negatif geçince, üzülüyor ve daha çok istiyor. Aslında bu açıdan bakılırsa ilk aylarda gebe kalmak duygusal açıdan çok iyi de olmayabilir.
Farklı bir yönden mi bakıyorum acaba
 
Bence çok doğru, yaptığım testlerde negatif gördükçe aslında ne kadar da çok istiyormuşum dedim ve üzüldüm.

Neyse Salı günü netleşecek en kötü. Sonra da Şubat başlığında görüşürüz artık
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…