-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.221
Bat ne zman ben birkaç test daha yapmstm hepsi negatiftiArtımed negatif verdi.
Açıkçası öyle olunca bende silik çıkan Frely testinde bir hata vardır diye düşündüm. Burada herkes hamile ilan etti ama bana da test bozuk gibi geliyor , bilemedim.
Artımed de benzer çizgi oluştursaydı güvenecektim ama ....
Üç gün kaldı Bat'a.Bat ne zman ben birkaç test daha yapmstm hepsi negatifti
Ay hadi inşallahhh 3 gün oluyor yumurtlama olduğuCanım kasık agrısı hem yumurtlamada hemde gebeyken oluyor ben korunurken yumurtlama dönemi hiç agrı olmuyor korunmasız olunca yumurtalıklarda agrı batma oluyor çünkü vacud hamile kalmaya çalışıyor
Tek yumurtaam vardıı sanmıyorumKız bu 4 katlamış 2 olması lazım ya ikiz mi acabaaaaa
Benimde bugün bat günüm şuan yok adet sancıları var amaDaha bi hafta var regleama sancıları giriyor sanki
Ben iki çocuğuma da bu şekilde kaldım afet dönemine 3 gün kala falan yapmıştım aynen böle çıkmıştı sonra ertesi gün kan vermeye gittim 3 haftalık demişlerdiYa ben çift yöntem korunurken, adetim gecikmişti. İhtimal vermemiştim ama ne olur ne olmaz diye gebelik testi yapmıştım. Silik çıkmıştı. Sonra da adet olmuştum.
Buradaki erken gebelik testinin sonucu gibi değildi ama normal gebelik testi fotoğrafı gibiydi. Yani yer çizgisi gibi şey hep oluyor bence.
Ama erken gebelik testinde çıkan pembe çizgi bariz var gibi. Bakalım bekleyeceğiz.
Hayırlısı olsun inşallahÜç gün kaldı Bat'a.
Pzt tekrarlayacağım bakalım. Şimdilik yokmuş gibi devam ediyorum. :)
Yek yumurtadan da ikiz oluyor ya inşallah gönlüne göre olurTek yumurtaam vardıı sanmıyorum
Ay gelmesin o bat inşallah bebek gelsinBenimde bugün bat günüm şuan yok adet sancıları var ama
Geç döllenme de olabilir. Dün baya yazılar okudum geç döllenme ile ilgili. Bir kaç gün daha bekle bakalım.Adetim 2 gün gecikti sabah artimed test yaptım negatif çıktı. Ne düşünsem.bilemedim bu ay neden geciktim acaba
O ağrı adet ağrısı olmayabilir, inşallah bebişin seninledir.Galiba adet olacağım.
Adet ağrısı başladı.
Bu arada ikimizin Sat ve Bat aynıydı. Bende hiç regl ağrısı yok. Enteresan bir şekilde tüm belirtilerim ortadan kayboldu. Asıl sanırım ben regl olcam gibiGaliba adet olacağım.
Adet ağrısı başladı.
Burda bı hastane 135 bırı 150 canım. IskenderundayımDün yapmıştım kalbim kadar temizdi Pazartesi direkt kan vermeye karar verdim. Bu arada özelin acilinde kaç liraya bakıyorlar tecrübeli kızlar bi ses verir misiniz?
Pardon bat salı