- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.141
Canım ikisindede var sanki bat günü tekrarlaEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Üstteki Freely Erken Gebelik Testi.
Alttaki Artımed Normal Gebelik Testi.
İkisi de ilk 10 dakikada gösterilen sonuçlar. Ne düşünüyorsunuz?
Biri pozitif, diğeri negatif gibi
Benim de rahim kız kivraniyorum sancidan resmen hapsurunca ilaçtan kaynaklı heraldeAynısı bana da oluyor ama karnıma değil rahmime
Sabaha göre azaldı bulantımEn çokta sigaraya olan tiksinmen sevindirdi beni hadi hayırlısı kızz
Belirtilerin nelerrrBen öğleden sonra kan vericem ya belirtilerim önceki gebeliğimin birebir aynısı zaten varsa şuan beta 6-7 felandır en azından olduğunu bilirim
Ben ilk evlendiğimde iki ay kullanmıştım doğum kontrol hapı onda yaşamamıştım. Üşüttük mü acabaBenim de rahim kız kivraniyorum sancidan resmen hapsurunca ilaçtan kaynaklı heralde
Valla sen belki hamissindir bende ihtimal yokta ben yüksek ihtimal usutmus olabilirim inşallah sen hamissindir aşkımBen ilk evlendiğimde iki ay kullanmıştım doğum kontrol hapı onda yaşamamıştım. Üşüttük mü acaba
Kız bu 4 katlamış 2 olması lazım ya ikiz mi acabaaaaaKızlar selam çattlama iğnesinin 18.Günü betam 129.3 :)
14. Gün 14
16. Gün 39
18. Gün 129.3
Artışlar nasıl :)
Aaaay sizi gördükçe seviyorum benim de bugün başladı o adet sancıları. Allahım siz Ümit veriyorsunuz. Ağrı sızı vardı adet ağrısı gibi olmaya başladıVar gayetBen sizin yorumunuza denk gelmiştim adet sancısı gibi sancilarim var diye. O sırada benim de vardi. testim ve kan sonucum pozitif cikti. Sizin de hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin
Canıömmmm cok sevindim hayırlı ugurlu olsun bebisin seninle el sallıyor annesiiEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Üstteki Freely Erken Gebelik Testi.
Alttaki Artımed Normal Gebelik Testi.
İkisi de ilk 10 dakikada gösterilen sonuçlar. Ne düşünüyorsunuz?
Biri pozitif, diğeri negatif gibi
Ayyy inşallah herkes sorup duruyor bilmiyorlar rüyada görenler falında çıkanlar ahsjsk ağzımı mı arıyorlar bilmiyorumValla sen belki hamissindir bende ihtimal yokta ben yüksek ihtimal usutmus olabilirim inşallah sen hamissindir aşkım
Ben görüyorum canım belli yarın sabah tekrar yap hadi inşallahKızlar sabahki testim negatif demiştim tabi ilk bir iki dk bisey çıkmayınca bırakmıştım kenara sonradan dikkat ettim de sanki gölge var şu döktüm kuruma çizgisi mi diye ama hala gölge var test mi bozuk yoksa olabilir mi biseyEki Görüntüle 3195173
Cnm gölge var ama sonradan çıktı dıyorsunKızlar sabahki testim negatif demiştim tabi ilk bir iki dk bisey çıkmayınca bırakmıştım kenara sonradan dikkat ettim de sanki gölge var şu döktüm kuruma çizgisi mi diye ama hala gölge var test mi bozuk yoksa olabilir mi biseyEki Görüntüle 3195173
Verdınmı canım kanTamam kuzum pozitif çıkarsa zaten profil resmimi hürrem ben gebeyim yaparım
Var gibi elinde olamadm inşallah vardrKızlar sabahki testim negatif demiştim tabi ilk bir iki dk bisey çıkmayınca bırakmıştım kenara sonradan dikkat ettim de sanki gölge var şu döktüm kuruma çizgisi mi diye ama hala gölge var test mi bozuk yoksa olabilir mi biseyEki Görüntüle 3195173
Canım ikisindede var sanki bat günü tekrarla
Canıömmmm cok sevindim hayırlı ugurlu olsun bebisin seninle el sallıyor annesii
Ay arkadaşım ben emin değilim doğrusu.Ayyyyy pozitiiiiiiftebrik ederim kan ne zaman vereceksin. Belirtiler neler hemen anlat hemencik
Normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi ? Markası ne ?Kızlar sabahki testim negatif demiştim tabi ilk bir iki dk bisey çıkmayınca bırakmıştım kenara sonradan dikkat ettim de sanki gölge var şu döktüm kuruma çizgisi mi diye ama hala gölge var test mi bozuk yoksa olabilir mi biseyEki Görüntüle 3195173