- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.181
Valla benim de bu son aylar normal dediler ama doktor da bir şey demediKızlar diğer grupta sormuştum da size de danısmak istedim.benim tsh 3.5 cıktı normalde referans değerleri arasında doktor ilaç yazmadı zaten hormonlar gayet güzel dedi ama gebelik için 2.5 altı olması gerekir yazıyo bazı yerlerde anlam veremedim
İnşallah vardır kuşum. Ben de ilk kez yaşadığım için sürekli buraya yazıyorum. Geçen ay sonu bırakmıştık korunmayı iki gün gecikti vücur spermle ilk karşılaşmasında gecikme olabiliyormuş. Bu ay ben de verimli dönemi değerlendirdim bekliyorum inşallah Allah gönlümüze göre verşeAy arkadaşım ben emin değilim doğrusu.
Ama eğer gebelik var ise anlatayım;
Mobil uygulamada doğurganlık gösteren 10 verimli günü boşluklu olarak 4 defa değerlendirdik. O hafta adet olacakmış gibi ağrılar vardı. Sağ bacağıma vuruyordu. Ben daha önce hep prezv. ile korundum. İçime sperm akışı olduğu için de olabilir bu belirtiler diye düşündüm. Emin değilim.
Gebelik olasılığı gösteren günlerden sonra ilişki hiç olmadıBu belirtilerde geçti.
Adetime 3 gün var. Sadece göğüs hassasiyeti var şuan.
Bakalım ilerleyen günlerde netleşir. Hayırlısı olsun inşallah. Olumlu- olumsuz her şey Allah'tan
Valla üşüttüm mü o zaman çünkü çok hafif başladı yemek yedirmiyor sabah uykudan uyandırdı ilk . İki gündür hiç iştah kalmadı yediğim şey sevdiğim şeyde olsa bulanıyor. Hormon dengesiyle alakalıymış bulantı 3. Haftada başlar diye okudum ama bilmiyorumIste herkeste farklı oluyor. Bulantilar daha geç dönemde başlıyor diye biliyorum. Akinti durumu da olmadı bende .
Hamileliğin ilk haftası hormonal değişimler nedeniyle mide bulantısı olabilirIste herkeste farklı oluyor. Bulantilar daha geç dönemde başlıyor diye biliyorum. Akinti durumu da olmadı bende .
Yumurta ağrısı diyorlar bu ağrılara ama o yüzden dedimHemen çatlamıyor mu yumurtabildiğim bir konu değil canım
Naptın regl varmi kaç günün kalmıştıBenim uygulamaya göre 9 yumurtlamaya göre 8 gün var çok erken di mi
Yarın bat günü canım regl olmazsa tekrarlarım inş vardır dualarınızı bekliyorumBen görüyorum canım belli yarın sabah tekrar yap hadi inşallah
Demediyse normaldir diye düşünüyorm kuzum ama 10 gün sonra kontrolde sorcam sanada haber veriririmValla benim de bu son aylar normal dediler ama doktor da bir şey demedi
İnşallah kuzum çok çok aminYarın bat günü canım regl olmazsa tekrarlarım inş vardır dualarınızı bekliyorum
Normal gebelik bebetime eczaneden aldım ama çok silik güven vermedi ama yinede bir umutNormal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi ? Markası ne ?
Inşallah canım sende de görmüştük sonra olmamıştı bakalım yarın hayırlısıyla belli olurVar gibi elinde olamadm inşallah vardr
Daha bi hafta var regleNaptın regl varmi kaç günün kalmıştı
Canım sen test yaptın miValla üşüttüm mü o zaman çünkü çok hafif başladı yemek yedirmiyor sabah uykudan uyandırdı ilk . İki gündür hiç iştah kalmadı yediğim şey sevdiğim şeyde olsa bulanıyor. Hormon dengesiyle alakalıymış bulantı 3. Haftada başlar diye okudum ama bilmiyorum
Yarin yap bakalm nasl çıkacak ben ertesi günü yaptığımda çıkmamıştı zatenInşallah canım sende de görmüştük sonra olmamıştı bakalım yarın hayırlısıyla belli olur
Buyrun benimmFreely marka kaset testi pozitif çıkan bir arkadaş vardı durumlar nedir acaba sormak isterim kendisinebenimde silik cizgi cıkmıştı da bugün bat günüydü olmadım halen başka testte yapmadım pazartesiye kadar bekliyeceğim
Olabilir canim her şey, her vücut aynı değil elbette. Sen bana bakma bende belirti olmadi adet sancısı disinda :) Sende baya varmış inşallah bebis seninledirValla üşüttüm mü o zaman çünkü çok hafif başladı yemek yedirmiyor sabah uykudan uyandırdı ilk . İki gündür hiç iştah kalmadı yediğim şey sevdiğim şeyde olsa bulanıyor. Hormon dengesiyle alakalıymış bulantı 3. Haftada başlar diye okudum ama bilmiyorum
Yaaa öylemi canım hayırlısı olsun zaten anlamıştım testin hatalı olduğunu o gün başka testlerinizde çıkmamıştı sizinde benimde bir tek onda çıktı demekki benimde kırmızılar yakındaBuyrun benimmadet oldum ertesi günü. o gün freely testi tekrar yaptm çok hafif vardı yani o test yanlıştı başka testte cikmamisti