- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.121
Evet canım konuşmuştuk hatta ikiz olabilir mi demiştin unuttun sanırımAaa hayırlı olsun canım hamilemisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım konuşmuştuk hatta ikiz olabilir mi demiştin unuttun sanırımAaa hayırlı olsun canım hamilemisin
Evet hatırladım canım kusura bakma 1000 küsürlerdeydi betanEvet canım konuşmuştuk hatta ikiz olabilir mi demiştin unuttun sanırım
Yok canım estağfurullah. Tanınacak bir fotom bile yok sen nasilsinn durumlar nasilEvet hatırladım canım kusura bakma 1000 küsürlerdeydi betan
Ben beklemedeyim hala canım adet günümde belli degil dediğim günde yumurtladıysam 4 gün oldu daha çatlayalı 6 gün daha beklerim adet olmazsam yaparım test canım ocak ayının son gününü hamilelikle kapatırım inşallahYok canım estağfurullah. Tanınacak bir fotom bile yok sen nasilsinn durumlar nasil
Aminn inşallah canım, Allah gönlüne göre versin hayirlisi olsunBen beklemedeyim hala canım adet günümde belli degil dediğim günde yumurtladıysam 4 gün oldu daha çatlayalı 6 gün daha beklerim adet olmazsam yaparım test canım ocak ayının son gününü hamilelikle kapatırım inşallah
Evet ilk defa korunmadık.Cnm sen bu ay ilk defa korunmadin dimi?
Canim ikisinde de pozitif goruyorum ben, kaset testte de silik cizgi var sanki
İlk attığınızda gölgelik gördüm bence var 1 testin çizgisi pembe bariz var diyor tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizler içinde dua etmeyi unutma olur mu, hamillerin duası kabul olurmuş
Cnm 2side pozitif
Ayyyy hadi inşallah nasıl mutlu oldum
İkisindede var kuzum gözün aydın
Var gayet Ben sizin yorumunuza denk gelmiştim adet sancısı gibi sancilarim var diye. O sırada benim de vardi. testim ve kan sonucum pozitif cikti. Sizin de hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin
Var var ikisi de bariz pozitif sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın İnşAllah canım
Bayağı güzel canım artış güzel gitmiş hayırlı olsun,Kızlar selam çattlama iğnesinin 18.Günü betam 129.3 :)
14. Gün 14
16. Gün 39
18. Gün 129.3
Artışlar nasıl :)
Bize haber veriyi unutmaaaKızlar, erken gebelik testinde pembe çizgi var bence de. Pozitif gösterdi o sonuç eğer yanlış değilse. Ancak Artımed negatif verdi bence. Ben sizin gördüğünüz çizgiyi göremedim onda. Belki beklenen adet tarihime 3 gün var diyedir.
Pazartesi günü tekrar test yapmayı düşünüyorum. Belki direkt kan veririm sağlık ocağına gidip.
Emin olamadım doğrusu.
Hayırlısı bakalım
Tabi ki. Olumlu - olumsuz buradayımBize haber veriyi unutmaaa
Güzel haberle geleceğini şahsi adına biliyorumTabi ki. Olumlu - olumsuz buradayım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al kuzucum çok güzel artışKızlar selam çattlama iğnesinin 18.Günü betam 129.3 :)
14. Gün 14
16. Gün 39
18. Gün 129.3
Artışlar nasıl :)
İkisinde de var canım batın gecikmesini bekle tekrar yap istersenEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Üstteki Freely Erken Gebelik Testi.
Alttaki Artımed Normal Gebelik Testi.
İkisi de ilk 10 dakikada gösterilen sonuçlar. Ne düşünüyorsunuz?
Biri pozitif, diğeri negatif gibi
Ya bugün aşırı bi şişkinlik var bende. Karnım semsert oldu bata çok var ama olacakmışım gibi geliyor ümidim kırıldıSenden bir umutluyum ben bu ay bakalım inşallah yanıltmaz bizi tüm belirtileri yaşıyorsun ❤
Ayyyyy pozitiiiiiif tebrik ederim kan ne zaman vereceksin. Belirtiler neler hemen anlat hemencikEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Bence ikiside pozitif, sağlıkla gelsin canım kuzunEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Aynısı bana da oluyor ama karnıma değil rahmimeBen hapsurdukca kasıklarıma sancı giriyorr neden ya korunuyorum bidee