- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.581
Yarına da 36.3 girsene çizgiyi çekecek benceKızlar ovu testinde 2 saat öncesinden sıvı almiyoruz en son idrar yapma saati de etkiler mi 2 saatten fazla mı beklemek lazım ben normalde regli bitiminden 6 gün sonra yumurtlama görüyorum 7 gün bugün lh testi cok cok silik yani ben anlamadım bu işten bisey değerlendiriyorum yinede ama pazar gününe kadar vaktim var moralim cok bozuluyorBu takvim genelde burayla aynı oluyordu yunurtlamam ama ates te yumurtlama yok malesef
Canım sen onlara ne bakıyorsun ben kendim adet günü prodoctor ile silik öğrendim, komşum da başka marka erken gebelikler adet günü daha da silik öğrendi. Yani bizde onlarla 6 gün kala yapsaydık çıkmazdı. Akşama test yaptı betası 6 idi. Koyu pembe benim, beyaz olan komşumun.Predictor diye marka ile denedim. 6 gün önceye kadar kesin sonuç yazıyor üstünde kutunun. Battan geriye doğru sayınca bugün 6. gündü. Bilemiyorum ki nasip, ama ben sanki artık hamile değilmişim gibi düşünmeye başladım testten sonra. 24 Ocak tarihinde yapıcam testi, o güne netlik kazanır.
alma alma tutalım kendimiziTest alırsan dayanamaz yaparsın.
Bende bilerek test almıyorum şuan.
inan canım bende bilmiyorum ilk defa bu ay takip ettimCanım öyle olur zaten sabit mi gitmesi lazım bende pek anlamam ama
beni teste teşvik ediyon resmen ama tutacam kendimi14. Gün yumurtlama gerçekleşmiş gibi canım ateşinde hep yüksek o günden sonra varsa benve yarın çıkar teste 11. Gün oluyor galiba
pat diye düşebilir amaBence müko ilerliyor
Tamam kuzucum Pp den anladım zatiSelamlar benim nickim cemilepl iken Afratafrac yaptım bilgin olsun.Mervenur277
Girdim çekmedi hatta 3 4 gun girdim çekmediYarına da 36.3 girsene çizgiyi çekecek bence
Bence çok geç yapma. Mesela 7 de yapacaksan 4,5 5 gibi sıvı almayı bırak ve tuvaletede gitme sıkışmayacak şekilde ayarla kendini o şekilde yapGirdim çekmedi hatta 3 4 gun girdim çekmedieski haline çevirdim geri ben hic bisey anlamqdim bu aydan peki canım akşam ovu testi yapicam saat kacta yapsam ve nelere dikkat etmem gerek
24 ü canım benim. Yapmam test ya. Zaten umudum yok.Senin de bat yakın gibi canım ne zaman yapcaksın test
Biraz daha iyiyim tam diyemem ama daha iyi olcam inşallahben de eskisi gibi girmiyorum aslında aşkım napayım biliyosun son aylarda düzensizlik doktor vs derken iyice psikolojim bozuldu, şimdilik saldım yani öyle akışa bıraktım. Çalışıyorum zaten yoğun. Öyle işte. Senin o durum halloldu mu iyi misin şimdi bebeğim
canım sen bu ay cok umutsuzsun tablonada baktım pek degerlendirmede olmamış hastamıydın24 ü canım benim. Yapmam test ya. Zaten umudum yok.
Evet canım hastaydım. O yüzden umutsuzumcanım sen bu ay cok umutsuzsun tablonada baktım pek degerlendirmede olmamış hastamıydın
umut her zaman vardır canım tek ilşkiden hamile çıkanda cok herseyin hayırlısı olsunEvet canım hastaydım. O yüzden umutsuzum
2.30 da bıraktım şimdi sivi alımını en son lavobayoda o zaman girdim 5 gibi yapsam saat farkedermi yani akşam 7 gibi yapmak daha mı iyi olur 5 gibi yaparım düşündümBence çok geç yapma. Mesela 7 de yapacaksan 4,5 5 gibi sıvı almayı bırak ve tuvaletede gitme sıkışmayacak şekilde ayarla kendini o şekilde yap