- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.541
Anladim bende duydum orayiBen de bilmiyorum ki valla, ancak benim çevrem hep Çınarlı Kadın Doğum da kontrollerini gerçekleştirip doğumlarını yaptı ve hepsi de memnun kalmışlar önerdiler bana da hamile kalırsam.
24 Ocak benim. Bugün erken hamilelik testinden yaptım negatif çıktı.Bat ne zaman
Bilgim yok. Korkmayın , kötüyü çağırmayın. İyi düşününKızlar tahmını beta kactır. Yarın sabah kan vercem ve mın. 300 olmalı. Korkuyorum
Kan testi versene canim yarin falan24 Ocak benim. Bugün erken hamilelik testinden yaptım negatif çıktı.
Bir kez %30 bır kezde %50 arttı sonra düzeldi ama işte sağlılsızsa diye cok korkuyorum bu yuzden ..Bilgim yok. Korkmayın , kötüyü çağırmayın. İyi düşünün
Bekleyeceğim canım haftaya olsun diye. Boş yere gidip deldirmeyim kolumu şimdiKan testi versene canim yarin falan
Kaset testle takip edebilirsin canim gecen bir formda arkadaş gecikmenin 17. Gunu ogrenmiş regl gelmediyse umut vardırBekleyeceğim canım haftaya olsun diye. Boş yere gidip deldirmeyim kolumu şimdiReglim 1 hafta falan gecikirse anca o zaman kan veririm herhalde.
Valla aynen öyle demek istemişlerAl bunu münasip.. der gibigerçek mi bu ya
Artimedin piyasada birçok versiyonu dolaşıyor hangisi gerçek hangisi sahte ayırmak zor sonuçta paketi yırtıp acamayacagimiz için şans artık. Alttakiler bozuk mu sahte mi bilmiyorum ama hepsi negatif çıkıyorduValla canım daha önce artımed kullanmıştım mavi renkti ama bu freely markaydı bu attıkların doğrumu bozuk çıkan testlermi bazen sohbetlere dahil olamıyorum gün icinde cocukla uğraşmaktan
Evet canım aynen öyleŞöyle bu fotonun aslı. Kadında spiral varken hamile kalmış. Doğum olduğunda doktorlarda espri olsun diye bebeğin eline spirali tutturup fotoğraf çekmişlerdi.
Kızlar tahmını beta kactır. Yarın sabah kan vercem ve mın. 300 olmalı. Korkuyorum
Yo canım dandik degil bence yumurtlama olduktan sonra yükselmiş ateşin hatta snra yine düşmüş yerleşme düşüşü olmuş oda bence yeste görede bayagı bi hamilesin yani kuzumAteşçi kızlarrr size darlamak istemiyorum ama anlamaya çalışıyorum ateşe bakılınca yumurtlama gözüküyor mu testim de bu şekilde yardımcı olur musunuzateş tablom çok dandik ilerlemiyor mu
Valla bebeğim sorma yaCanım sen napıyorsun özledim seni kayıplardayız bu ara :)bebekheyecani
Insallah agzın bal yesın canımm dualarım kabul olsunbat ne zamandı canım baya koyu 400 lerde diye düşündüm hayırlısı olsun
Ay Allah mı söyletti kızYo canım dandik degil bence yumurtlama olduktan sonra yükselmiş ateşin hatta snra yine düşmüş yerleşme düşüşü olmuş oda bence yeste görede bayagı bi hamilesin yani kuzum
Sen yapmıcan mı canım artık 21 ocaktı sanki seninki sen ateş ölçmüyormusun bakardıkbat ne zamandı canım baya koyu 400 lerde diye düşündüm hayırlısı olsun
Senin de bat yakın gibi canım ne zaman yapcaksın testValla bebeğim sorma yahaklısın valla çok yoğun herşey şu anda hayatımda. İyileşmeye çalışıyorum diyeyim. Ben de özledim burda bol bol konuşmayı sizle ama çok takip edemiyorum ki. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Insallah agzın bal yesın canımm dualarım kabul olsunKuzum pcos var yumurtlama akıntısını 25 aralıkta gorduk . 11 gun gecıkme falan var suan. Deger dusuk gıdıyor ondan korkuyorum ya ıste saglıksızmı acaba dıye
Hadi yaaa inşallah öyledir kuzum. Sanki adetli iken ölçmemişsin ateşini ondan bende öyle dedim kuzumAy Allah mı söyletti kızovülasyon testi attığım