- 8 Eylül 2022
- 723
- 729
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.521
Bekleyim diyorum icim habire yap yap diyo test manyagi oldumBen bütün testlerden korkuyırum canım sen bilirsin . Belirtin varsa yap yoksa bekle biraz daha kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyim diyorum icim habire yap yap diyo test manyagi oldumBen bütün testlerden korkuyırum canım sen bilirsin . Belirtin varsa yap yoksa bekle biraz daha kuzum
Bende öylyim erken başlardım hep ama bu ay yapmıcam ne paralar verdim bi bilsenBekleyim diyorum icim habire yap yap diyo test manyagi oldum
Hayir canim izmirdeyimSen adana’da mısın canım yoksa
Al bunu münasip.. der gibi gerçek mi bu yaÇocuk elinde spiral ile dogmuş yaaa gelde dellenme
Haklisin insllah sonu hüsran olmaz kendimizi yıpratıyoz ancaBende öylyim erken başlardım hep ama bu ay yapmıcam ne paralar verdim bi bilsen
Geçenlerde öz teyzem anlattıBen de freely kullandım benimki de mavi idi. Ben buradan firmaların böyle aldatmaca yaptıklarını düşünüyorum. Mallarının içine ucuz bozuk testleri de kattığını düşünüyorum
Bakın benim maviler freely
@Sirius2023
predictor için bile erken.Evet cok erken yaptım ama dayanamadım predictor yapsam hassasmiş baya
Belirtilerin var mı hissediyor musun bişileeeer benim de yakın bat sanaEvet cok erken yaptım ama dayanamadım predictor yapsam hassasmiş baya
Ay ben de İzmir :) gittiğin bir doktorun var mı?Hayir canim izmirdeyim
Şöyle bu fotonun aslı. Kadında spiral varken hamile kalmış. Doğum olduğunda doktorlarda espri olsun diye bebeğin eline spirali tutturup fotoğraf çekmişlerdi.Al bunu münasip.. der gibi gerçek mi bu ya
Hic yok canım dün acilden kan verdim sadece. Artışa falan bakalim da daha arastirmadimAy ben de İzmir :) gittiğin bir doktorun var mı?
bu ay almadım tutuyorum kendimi ne kadar dayanacam bilmiyorumBende öylyim erken başlardım hep ama bu ay yapmıcam ne paralar verdim bi bilsen
Kasıklarımda batma var göğüslerimde de ve dolgunluk var akıntı birde sivilce cikti 2 tane normalde yüzüm cok kurudur halsizlik de var hayırlısı artıkBelirtilerin var mı hissediyor musun bişileeeer benim de yakın bat sana
Bende izmirdeyim hangi hastane ve doktor öneriyorsunuzAy ben de İzmir :) gittiğin bir doktorun var mı?
Aynıları bende de var.Kasıklarımda batma var göğüslerimde de ve dolgunluk var akıntı birde sivilce cikti 2 tane normalde yüzüm cok kurudur halsizlik de var hayırlısı artık
Bat ne zamanAynıları bende de var.
Ben de bilmiyorum ki valla, ancak benim çevrem hep Çınarlı Kadın Doğum da kontrollerini gerçekleştirip doğumlarını yaptı ve hepsi de memnun kalmışlar önerdiler bana da hamile kalırsam.Bende izmirdeyim hangi hastane ve doktor öneriyorsunuz