-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.461
İşlemden sonra hemen kalkıyormusun yoksa biraz yatiyormusun aşılama sonrası şunları yapma vs dedimiEvet canım devlet hastanesinde oldum. Ama anlamadığım doktor bana progesteron felan vermedi bazı doktorlar veriyormuş
Yok canım 20 dk kadar yattım. Bana bugün çok gerekmedikçe yürüme ,dinlen ve ağır kaldırma dedi sonra yavaş yavaş normal hayatına dönersin dedi. Hatta haftaya memlekete gidicem 2 saat yolculuk yapsam bir şey olur mu dedim 2 saatten bir şey olmaz 15-16 saat sıkıntı dediİşlemden sonra hemen kalkıyormusun yoksa biraz yatiyormusun aşılama sonrası şunları yapma vs dedimi
Hayırlısı olur inşallahYok canım 20 dk kadar yattım. Bana bugün çok gerekmedikçe yürüme ,dinlen ve ağır kaldırma dedi sonra yavaş yavaş normal hayatına dönersin dedi. Hatta haftaya memlekete gidicem 2 saat yolculuk yapsam bir şey olur mu dedim 2 saatten bir şey olmaz 15-16 saat sıkıntı dedi
İnşallah canım. Senin için de hayırlısı olsun canım çok kolay merak etmeHayırlısı olur inşallahbende önümüzdeki ay doktora gidicem belki aşılama derse kolaymış sanirm
Amin canm sagolasin bakalım.İnşallah canım. Senin için de hayırlısı olsun canım çok kolay merak etme
Kızlar adetimin 14. Günü ve yumurtam 12 mm olmuş. Sizce büyür mü daha. Küçük geldi bana. Benim adet döngüm 33 35 gün.
Canim doktorunun tedavi şekli ne garip ilk defa böyle bişey duyuyorum. 16 ml olan yumurta için zaten yarın ya da diğer gün iğne yapilmasi lazım bunun için neden test almanı önerdi ki? Kendisi de takip edebilir bunu. Başka yumurtan var miydi ki böyle söyledi ? Ovulasyon aç tok farketmiyor ilk idrar hariç gün içinde iki saat sivi almadan yapabilirsin aynı saatlerde yapmaya özen göster tabi. Yalnız eczanede pahalı satıyorlar. Alacaksan internetten almanı öneririm.kızlar sizden bir yardım isteyeceğim yardımcı olurmusunuz bu ay klomen kullandım dr gittim bugün solda 16 mm folikül varmış bana eczaneden ovulasyon testi al 18-19-20-21 günleri test yap çift çizgi olursa değerlendir 22 sinde gel dedi eğer ogün yumurta görürsem çatlatma iğnesi yaparız dedi şimdi ben hiç ovulasyon testi yapmadım aç mı tokmu hangi saatte yapılıyor ilk idrarlamı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana
Ben 28 günde bir adet oluyorum adetin 11.gunu yaklaşık 18 mm olmuş oluyor. Günde 2 mm falan büyüyor sanırım yani 3 güne kadar büyümüş olur seninki de ama tabi kesin bişey diyemem. İstersen pazartesi tekrar kontrole git doktor tekrar ölçsun. Ama bu sürede degerlendirmelerini yapmalısın
diğer yumurtaları söylemedi sanırım küçük olduğu için söylemedi klomesim de salı günü bitmişti daha ilaç bitiminin 3. günüydü daha önce böyle yapmamıştı ilkkez böyle bişey uygulatıyor 22 sinde bakacak yumurtam kendiliğinden çatlamışmı diye eğer çatlamazsa ve yumuta görürsem çatlatma yapacağız dedi mecburen eczaneden aldım yarından sonra yapıcam diye 65 tl tuttu 5li testCanim doktorunun tedavi şekli ne garip ilk defa böyle bişey duyuyorum. 16 ml olan yumurta için zaten yarın ya da diğer gün iğne yapilmasi lazım bunun için neden test almanı önerdi ki? Kendisi de takip edebilir bunu. Başka yumurtan var miydi ki böyle söyledi ? Ovulasyon aç tok farketmiyor ilk idrar hariç gün içinde iki saat sivi almadan yapabilirsin aynı saatlerde yapmaya özen göster tabi. Yalnız eczanede pahalı satıyorlar. Alacaksan internetten almanı öneririm.
Sizinki kaç mm olunca çatlıyorBen 28 günde bir adet oluyorum adetin 11.gunu yaklaşık 18 mm olmuş oluyor. Günde 2 mm falan büyüyor sanırım yani 3 güne kadar büyümüş olur seninki de ama tabi kesin bişey diyemem. İstersen pazartesi tekrar kontrole git doktor tekrar ölçsun. Ama bu sürede degerlendirmelerini yapmalısın
Anladım inşallah işe yarar tedavi yöntemi. 16 mm olan 22sine kadar kalmaz zaten. Kendiliğinden çatlar, çatlamaz ise o güne kadar bayağı büyür gebelik için uygun olmaz , sen testte çift çizgi görmesen bile bu araları boş geçirme sonuçta bı yumurtan var ve büyümüş. Bence seni geriden gelen yumurtalar için çağırdı.diğer yumurtaları söylemedi sanırım küçük olduğu için söylemedi klomesim de salı günü bitmişti daha ilaç bitiminin 3. günüydü daha önce böyle yapmamıştı ilkkez böyle bişey uygulatıyor 22 sinde bakacak yumurtam kendiliğinden çatlamışmı diye eğer çatlamazsa ve yumuta görürsem çatlatma yapacağız dedi mecburen eczaneden aldım yarından sonra yapıcam diye 65 tl tuttu 5li test
Ben hap kullanmadan hiç baktirmadim yumurtalara açıkçası bilmiyorumSizinki kaç mm olunca çatlıyor
Değerlendir bence canımKızlar 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum alttaki en son yaptıgım pikmidir değerlendireyim mi bugün dün değerlendirmiştik en son yoksa yarın mı değerlendireyim bilemedim
İlk idrarla yapılmıyor. Onun dışında istediğin saatte yapabilirsin. Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım. Her gün aynı saatte yap canımkızlar sizden bir yardım isteyeceğim yardımcı olurmusunuz bu ay klomen kullandım dr gittim bugün solda 16 mm folikül varmış bana eczaneden ovulasyon testi al 18-19-20-21 günleri test yap çift çizgi olursa değerlendir 22 sinde gel dedi eğer ogün yumurta görürsem çatlatma iğnesi yaparız dedi şimdi ben hiç ovulasyon testi yapmadım aç mı tokmu hangi saatte yapılıyor ilk idrarlamı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana
Sıvı alımına dikkat ediyor musun canımKızlar benim ovu testi koyulasmasi gerekirken iyice siliklesi hic bisey anlamadim bu testten