Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl geçti bende etmeği düşünüyorum?sürec nasıl?
Ben 5 gün klomen kullandım sonra Çarşamba gece 23.00 da ovitrelle vurdum kendime ve bu sabah aşılama gerçekleşti. Aslında çok basit bir süreçmiş ben biraz korkuyordum korkulacak hiçbir şey yok canım
İnşallah güzel haberler verirsin bize
İnşallah canımmm

İn şa Allah tutar canım..banada umut olur.Sende sorun neydi..ilk çocukmu?ben ağrıdan korkuyorum..

Kızlar adetimin 14. Günü ve yumurtam 12 mm olmuş. Sizce büyür mü daha. Küçük geldi bana. Benim adet döngüm 33 35 gün.

İnşallah canım. Ben de polikistik var ve ilk çocuk ilk aşılama. Aslında ilk aşılamaya kimse umutlu bakmıyor ama tutanlar da var inşallah tutar işlem sırasındaki acıdan mı canım?
Yok canım..ilkte tutan çok gördüm ben.Aynen işlem sırasında olan ağrıyı..dayana bilirmiyim hiç bilmiyorum..çünkü normalde doktor bana vajinadan zor bakıyor..

İnşallah canım. Ben de polikistik var ve ilk çocuk ilk aşılama. Aslında ilk aşılamaya kimse umutlu bakmıyor ama tutanlar da var inşallah tutar işlem sırasındaki acıdan mı canım?
Kaç yumurtan gelişti ? Bir de eşinin degerleri nasıldı? İnşallah tutar

Kaç yumurtan gelişti ? Bir de eşinin degerleri nasıldı? İnşallah tutar
4 yumurtam gelişmişti canım ama 3 tanesi 12-13 mm bir tanesi 17 mm di. İki günde ne kadar büyümüştür bilmiyorum bugün doktor ultrasonda bakmadı direkt aşılama yaptı .
Eşimin değerleri normal canım bir sıkıntı yok onda bana geçen ay polikistik dedi doktor.
İnşallah Çok teşekkür ederim

Onlar da geriden gelir. Sen gün aşırı ilişki mutlaka yap devlet hastanesinde mi oldun?

Evet canım devlet hastanesinde oldum. Ama anlamadığım doktor bana progesteron felan vermedi bazı doktorlar veriyormuş
Gebelik oluşursa tutunması için. Bana da vermemişti. Dikkat et,beslenmene dikkat et ve ağır iş hatta gerekirse bı kaç gün hiç iş yapma. Sonrasında yavaş yavaş. Gerisini Allah'a bırakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…