- 12 Ekim 2014
- 138
- 71
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.441
Nasıl geçti bende etmeği düşünüyorum?sürec nasıl?Sabah aşılamam oldu kızlarstresli bekleme başladı bende
İnşallah güzel haberler verirsin bizeSabah aşılamam oldu kızlarstresli bekleme başladı bende
Ben 5 gün klomen kullandım sonra Çarşamba gece 23.00 da ovitrelle vurdum kendime ve bu sabah aşılama gerçekleşti. Aslında çok basit bir süreçmiş ben biraz korkuyordum korkulacak hiçbir şey yok canımNasıl geçti bende etmeği düşünüyorum?sürec nasıl?
İnşallah canımmmİnşallah güzel haberler verirsin bize
İn şa Allah tutar canım..banada umut olur.Sende sorun neydi..ilk çocukmu?ben ağrıdan korkuyorum..Ben 5 gün klomen kullandım sonra Çarşamba gece 23.00 da ovitrelle vurdum kendime ve bu sabah aşılama gerçekleşti. Aslında çok basit bir süreçmiş ben biraz korkuyordum korkulacak hiçbir şey yok canım
İnşallah canımmm
İnşallah canım. Ben de polikistik var ve ilk çocuk ilk aşılama. Aslında ilk aşılamaya kimse umutlu bakmıyor ama tutanlar da var inşallah tutarİn şa Allah tutar canım..banada umut olur.Sende sorun neydi..ilk çocukmu?ben ağrıdan korkuyorum..
Yok canım..ilkte tutan çok gördüm ben.Aynen işlem sırasında olan ağrıyı..dayana bilirmiyim hiç bilmiyorum..çünkü normalde doktor bana vajinadan zor bakıyor..İnşallah canım. Ben de polikistik var ve ilk çocuk ilk aşılama. Aslında ilk aşılamaya kimse umutlu bakmıyor ama tutanlar da var inşallah tutarişlem sırasındaki acıdan mı canım?
Kaç yumurtan gelişti ? Bir de eşinin degerleri nasıldı? İnşallah tutarİnşallah canım. Ben de polikistik var ve ilk çocuk ilk aşılama. Aslında ilk aşılamaya kimse umutlu bakmıyor ama tutanlar da var inşallah tutarişlem sırasındaki acıdan mı canım?
Korkma canım çok basit bir şey. Zaten o kadar kısa sürüyor ki anlamıyorsun hiçYok canım..ilkte tutan çok gördüm ben.Aynen işlem sırasında olan ağrıyı..dayana bilirmiyim hiç bilmiyorum..çünkü normalde doktor bana vajinadan zor bakıyor.
Munzevi93 sat bat neydi kuzucum şehir dışındayım etiket olmayınca kaçırıyorum mesajların dahi çoğunu okuyamadım
4 yumurtam gelişmişti canım ama 3 tanesi 12-13 mm bir tanesi 17 mm di. İki günde ne kadar büyümüştür bilmiyorum bugün doktor ultrasonda bakmadı direkt aşılama yaptı .Kaç yumurtan gelişti ? Bir de eşinin degerleri nasıldı? İnşallah tutar
Ayy dua ediyorum bu ay hamile kalayım..lazım olmasın bileKorkma canım çok basit bir şey. Zaten o kadar kısa sürüyor ki anlamıyorsun hiç
İnşallah gerek kalmaz kuzumAyy dua ediyorum bu ay hamile kalayım..lazım olmasın bile
Onlar da geriden gelir. Sen gün aşırı ilişki mutlaka yap devlet hastanesinde mi oldun?4 yumurtam gelişmişti canım ama 3 tanesi 12-13 mm bir tanesi 17 mm di. İki günde ne kadar büyümüştür bilmiyorum bugün doktor ultrasonda bakmadı direkt aşılama yaptı .
Eşimin değerleri normal canım bir sıkıntı yok onda bana geçen ay polikistik dedi doktor.
İnşallah Çok teşekkür ederim
Jel ile gebe kal bize umut olAyy dua ediyorum bu ay hamile kalayım..lazım olmasın bile
Bir arkadaşım aslında bana umut oldu..bende size olayımJel ile gebe kal bize umut ol
İnşallah canım benim. Bu sefer de ben senden haber beklicemBir arkadaşım aslında bana umut oldu..bende size olayım
Evet canım devlet hastanesinde oldum. Ama anlamadığım doktor bana progesteron felan vermedi bazı doktorlar veriyormuşOnlar da geriden gelir. Sen gün aşırı ilişki mutlaka yap devlet hastanesinde mi oldun?
Gebelik oluşursa tutunması için. Bana da vermemişti. Dikkat et,beslenmene dikkat et ve ağır iş hatta gerekirse bı kaç gün hiç iş yapma. Sonrasında yavaş yavaş. Gerisini Allah'a bırakalımEvet canım devlet hastanesinde oldum. Ama anlamadığım doktor bana progesteron felan vermedi bazı doktorlar veriyormuş