- 25 Eylül 2022
- 9.226
- 13.366
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.041
İmkansız canım 1 tnar yumurta var büyük pazartesi gittim duruyordu. Hem 15 de çatlasa ateşim yüksek olurdu hep düşük gittikçe düştücatlamış canım 15 16 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkansız canım 1 tnar yumurta var büyük pazartesi gittim duruyordu. Hem 15 de çatlasa ateşim yüksek olurdu hep düşük gittikçe düştücatlamış canım 15 16 gibi
inşaallah canım artık tatmak istiyorum bu ay cevremde hep hamile haberi aldım komşum hamile iki tane kuzenim hamile ben o kadar şanslı degilimİnşAllah hamilesindir
tabloya göre konuştum ben ama doğru büyük ihtimal dün çatlamıştır çünkü ateşin düşüp yükselmiş benimde ateşim kademeli arttı bariz bi artış olmadıİmkansız canım 1 tnar yumurta var büyük pazartesi gittim duruyordu. Hem 15 de çatlasa ateşim yüksek olurdu hep düşük gittikçe düştü
Kız ateşin nasıldı peki tablon duruyormu bi atsana heyecanlandım yaYoo benim de hamile olduğum ay 36.25 ti kapak cizgim
Kapak çizgisi yumurtlama gerçekleştikden sonra programın çektiği çizgi canım adet gelene kadar ateş yüksek seyrediyor adete yakın ateşde düşmeye başlıyorBen çok anlamıyorum da benim ateşim baya yükseldi basıyor kapak çizgisi adet olunca düşülen mi ? 36,55 benim çok değil mi
Var canım ateş ölçme yerindeKız ateşin nasıldı peki tablon duruyormu bi atsana heyecanlandım ya
Kız ne bileyim düşük ateşle hamile kalan göremeyince ateşimde düşük çıkınca direk tutmadı demekki moduna giriyorum 5. 6. Günde daha düşünHerkesın vucut sıcaklıgı kendıne genel bı su derece olmalı dıye bısey yok csnım benım
Benide çıldırttın kuzumKız ne bileyim düşük ateşle hamile kalan göremeyince ateşimde düşük çıkınca direk tutmadı demekki moduna giriyorum 5. 6. Günde daha düşün
Neyse Mervenur277 bize umut oldu sağolsun düşük ateşlede oluyormuş 8. Günden sonra düşük ateşlilerin varsa yükseliyor demekkiBenide çıldırttın kuzum
Evet bebegim evet kuzumNeyse Mervenur277 bize umut oldu sağolsun düşük ateşlede oluyormuş 8. Günden sonra düşük ateşlilerin varsa yükseliyor demekki
canım benimde hep düşük çıkıyordu kademeli arttı yinede bariz bi artış olmadı hep 0,20 0,10 0,30 artışlar oluyor hatta pozitifbiri arkadaşımızında ateşi hep kademeli gitmişti aşırı artış yoktu hatırladığım kadarıylaNeyse Mervenur277 bize umut oldu sağolsun düşük ateşlede oluyormuş 8. Günden sonra düşük ateşlilerin varsa yükseliyor demekki
Daha koca 4 gün varmış belli olmaz4 gün kaldı canım peşinden gelecem gibi
bilmiyorum ya günler yaklaştıkca umudum sönüyor yine mi olmadı diye dün senin adına cok sevindik sabah baktım negatif demişsin adet oldunmu ne durumdasınDaha koca 4 gün varmış belli olmaz
Senin bir oğlun olacakmış gibi hissediyorum nedense. Uzaktan öyle bir enerji geldi.bilmiyorum ya günler yaklaştıkca umudum sönüyor yine mi olmadı diye
Senin bir oğlun olacakmış gibi hissediyorum nedense. Uzaktan öyle bir enerji geldi.
Evet bekliyorum bakalım.inşaallah canım olsunda kız erkek farketmez rabbim isteyen herkese versin seninde az kaldı hayırlısı bakalım
Test erken yapılmış. Bekle bakalımKızlar ya iki üç gündür sanki boğazımda bir düğüm var gibi başka nasıl tabir edilir bilmiyorum. Böyle bir belirti duyan oldu mu ? Reglime 5 gün kaldı bugün. Dün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı