- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.061
Var kuzucum bak hatta 20 bile değil galibaKız ateşin nasıldı peki tablon duruyormu bi atsana heyecanlandım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var kuzucum bak hatta 20 bile değil galibaKız ateşin nasıldı peki tablon duruyormu bi atsana heyecanlandım ya
bebişim benim henüz adet gelmedi beklemedeyim@Pasiphea @Mevsimlisan @bademmgoz @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @BirMucizeOlsunb @Devakus @Onlyyou77 @B_Nur @Numerus clauses @Umidini kaybetme @miickeymousee @Asenr snmz @Defnemege @ecos @ROSIDAA @ozgenaz @birumutbende @mssmaya07 @Karakuzu12 glowb @BuDunyaninMukafatiOlmali @Hayatlarrr @melisaa93 @HoneyBear @menekselimm21 @Kubraslm @yenigelin25 kizlarr ne durumdasınız günceller misiniz tablo guncelleyecegim
Geldi canım dün. Şubat topiğine yol alıyorummSenin adet geldi mi kuzum
Bende umitsizdim ateşim düşük diye ama surpriizzzNeyse Mervenur277 bize umut oldu sağolsun düşük ateşlede oluyormuş 8. Günden sonra düşük ateşlilerin varsa yükseliyor demekki
Nolduuuu
olursa aklımdasın etiketlerim inşaallah hislerin kuvvetlimidir valla içime umut serptinEvet bekliyorum bakalım.
Merak ediyorum
Benim eymende iken eşimde varikosel vardı etkilemez fazla demişti o zaman doktor. Sperm testi o zaman da normal çıkmıştı 5 sene olacak ne durumda merak ediyorum. Biz 8 aya girdik denemeye başlayalıbenımkının kıerlede ne kadar saglam acaba kımbılır normal devlette verılıyor mu su asamada benımkı kabul etmez sanırım ne gerek var der bıtane bebede var dıye 5 ay oldu daha baslayalı
Ayy bilmem Uzaktan öyle bir enerji geliyor nedense İnşallah olsun gönlünceolursa aklımdasın etiketlerim inşaallah hislerin kuvvetlimidir valla içime umut serptin
Anlam veremdşm canım ateş tabloma salı sanahı yükseldi ateş bugün böyle 36.1 36.2 çıktı 2 yi girdimNolduuuu
güzel dileklerin için çok tşk ederim canımAyy bilmem Uzaktan öyle bir enerji geliyor nedense İnşallah olsun gönlünce
Ne zaman olacağını , ne olacağını Allah bilir elbet. Ama bir gün gebe kaldığında erkek bebeğin olacak gibi hissediyorum
pozitifbiri canım bize ateş tablonu atarmısın içimiz açılsım hemde rahatlasın
Teşkür ederiz bebem78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Test yaptın mı inşallah hamissindirbebişim benim henüz adet gelmedi beklemedeyim
tam anlamıyla olmadım ama leke var aynı olmuşum gibi ağrı var belki akşama falan olurum dünkü test yanlıştı benım herhalde ondan bi gaza geldik :)bilmiyorum ya günler yaklaştıkca umudum sönüyor yine mi olmadı diye dün senin adına cok sevindik sabah baktım negatif demişsin adet oldunmu ne durumdasın
Aynen benim de 6 gün kaldı kasık batmaları falan bitti, dediğiniz gibi ilişkiyle ilgili de olabilir o ağrılar göğüslerim falan da normal benim ya hayırlısı olsunBeklenen adete 6 gün kaldı.
Hiç belirtim yok şuan.
Birkaç gün öncesine kadar adet olacakmış gibi ağrılar vardı. Sanırım onlar ilişkiye bağlı oldu. Doğurganlık döneminden sonra bıraktık. Psikolojik olarak görev gibi gelmeye başladı. Vücudum şimdi normale döndü fjfh
hayırlısı olsun canımtam anlamıyla olmadım ama leke var aynı olmuşum gibi ağrı var belki akşama falan olurum dünkü test yanlıştı benım herhalde ondan bi gaza geldik :)
Evet hayırlısı olsun.Aynen benim de 6 gün kaldı kasık batmaları falan bitti, dediğiniz gibi ilişkiyle ilgili de olabilir o ağrılar göğüslerim falan da normal benim ya hayırlısı olsun
aynen kuzum olmus yıne sızın hem oykunzde oyle bı drum olunca baktımanız ıyı olur tabıBenim eymende iken eşimde varikosel vardı etkilemez fazla demişti o zaman doktor. Sperm testi o zaman da normal çıkmıştı 5 sene olacak ne durumda merak ediyorum. Biz 8 aya girdik denemeye başlayalı