- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.001
Adetin ikinci gününden selamlar aşkımfnd_50 kaö gündür okuyamadım nasılsın son durumun ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin ikinci gününden selamlar aşkımfnd_50 kaö gündür okuyamadım nasılsın son durumun ne
kesınlıkle etkılıyor bencede ımkansız ya bence etkılememesıOy kurban çok geçmiş olsun bilirim bilmem mi kurtulamıyoruz gördüm yazdım tablona. Ben de günlerdir aynı hastayım baksana ateşim inmek bilmiyor bu hastalık virüsler de etkiliyor işte bence bizim hamile kalma olayını
İkinize de geçmiş olsun kızlaaar Papatyamaviss toparlanırsınız inşallah biran önce doğal yollardan hallolsa keşkee kuşburnu ıhlamur cok iyi geliyoŞu hastalıklar yakamızı bırakmıyor ki nasıl bir süreç nasıl senelerden geçiyoruz anlamadım çok hastalanmaya başladık ben hastalık ne bilmezdim Şuan yine aynı fena gribim oğlum da öyle. Toptan geçmiş olsun
Yaa aynı gün olmuşuz ben yarın hormon testi vericem dualarınıza ihtiyacım varAdetin ikinci gününden selamlar aşkım
Kız böyle olunca çatlamış olmuyor mu fırlamış ateşin. Bak benimki böyle yumurtlamış oluyormuyum dünkızlar asıl pık bugun resmen dunkude bosa gıttı ya uzuldum sabahkı atesım tamamen hastalıktan malesef cok kotuyum
Yumurtanın kalitesini gelme zamanını falan kesinlikle etkiliyor ondan önceki aylarda da eşim çok kötüydü bence spermi bile etkiliyordur sperm diyince cumartesi Allahtan bir şey olmazsa vereceğiz sonunda. Hep bir aksilik çıkıyor veremiyoruzkesınlıkle etkılıyor bencede ımkansız ya bence etkılememesı
Hasta canım malesef o yüzden ateşi yuksekKız böyle olunca çatlamış olmuyor mu fırlamış ateşin. Bak benimki böyle yumurtlamış oluyormuyum dün
Gönlüne göre sonuçlar alırsın inşallah bitanem bir şey çıkacağını sanmıyorum.Yaa aynı gün olmuşuz ben yarın hormon testi vericem dualarınıza ihtiyacım var
Bence ayın 15inde çatlamış seninkiKız böyle olunca çatlamış olmuyor mu fırlamış ateşin. Bak benimki böyle yumurtlamış oluyormuyum dün
Bakalm bugün adet olmazsam kan veririm gerci pek yok gibi amaAlttakinde baya belli aslında. Testte çıkmayabiliyor bazısında idrara geç karışıyor o yüzden en iyisi kan vermek
Benimde son trafik lambasında emin ol bir yandan sesim kısıldı boğazlarım kötü burnum tıkandı öksürürken altıma yapma derecesindeyimAdetin ikinci gününden selamlar aşkım
Çok korkuyorum testlerdenVarsa test ile cıkar yapabilirsin canım
Kız yok 2 gün önce gittim doktora 16mm dedim ya başka büyük yumurta yoktu zaten dün çatlamış diye düşündüm ama bugün 1 tık düştü anlam veremedim canım yaaBence ayın 15inde çatlamış seninki
ICIYORUM CANIM BENIM AMA ATESIM VAR PAROL ALIYORUM BU AYDA COK HAMILE KALACAGIMDAN SANKI YA ANTIBIYOTIK TE ICEBILIIRM BELLI OLMAZİkinize de geçmiş olsun kızlaaar Papatyamaviss toparlanırsınız inşallah biran önce doğal yollardan hallolsa keşkee kuşburnu ıhlamur cok iyi geliyo
BEBEGIM BEN COK HASTAYIM ATESIM ONDAN CIKTI senınkı catlamıs olabılır amabugun oyle cıkmasaydı cızgı cekerdı benceKız böyle olunca çatlamış olmuyor mu fırlamış ateşin. Bak benimki böyle yumurtlamış oluyormuyum dün
benımkının kıerlede ne kadar saglam acaba kımbılır normal devlette verılıyor mu su asamada benımkı kabul etmez sanırım ne gerek var der bıtane bebede var dıye 5 ay oldu daha baslayalıYumurtanın kalitesini gelme zamanını falan kesinlikle etkiliyor ondan önceki aylarda da eşim çok kötüydü bence spermi bile etkiliyordur sperm diyince cumartesi Allahtan bir şey olmazsa vereceğiz sonunda. Hep bir aksilik çıkıyor veremiyoruz
sen bugunun atesını dunku ıle aynı gır cızgıyı ceksın , bak goruyorsun ufak bı hastalık vs bıle nasıl etkılıyor
normal mi yani bu şekil kanama.doktora gidemedim tekrar kontrole izin alamıyorum.sonraki ay devam ettiniz mi klomene peki?Canım ben iki kimyasal olunca regli çok kanamalı olmuyordu doktor clomifen vermişti adetin 3günü kullandım aşrıbi kanama ve kan parçaları geliyordu ve yumutlamayı bayabi öne çekmişti