- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.981
Ben iyi diye biliyorum doktoruna da sor benceKızlar amh 3.7 çıktı ilk kez baktırdım nasıl sizce ? Bugün bi daha kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyi diye biliyorum doktoruna da sor benceKızlar amh 3.7 çıktı ilk kez baktırdım nasıl sizce ? Bugün bi daha kan vericem
Kızlar küsmeside iyi degilmi benimki küsmüyor bende zaten gülmeye yer arıyorum hic ciddi kalamam yani çok büyük kavgaların sonunda bile küsemedigimiz için işler daha çok büyüyor keske kusebilsekte o an kavga uzamasaya düşün basit seylerden küsüyorlar bide ciddi bişey olsa vay halimizeee
Senin bata kaç gün kaldıagrın varmı ben regl olmadan bi gün önceden sinyalları veriyor hafif kasık agrısı başlıyor bende bilerek test almadım son güne kadar almıcam tutacam kendimi
Küsse de bir görsen. Bende konuşmak istiyorum konuşulmuyor. Sonra barışıyorsun konu kapanıyor çözülmüyorKızlar küsmeside iyi degilmi benimki küsmüyor bende zaten gülmeye yer arıyorum hic ciddi kalamam yani çok büyük kavgaların sonunda bile küsemedigimiz için işler daha çok büyüyor keske kusebilsekte o an kavga uzamasa
O ne ya Elon Musk roket kaldırıyor
Olur kuzum birlikte büyüyoruz birlikte öğreniyoruz gerçekten hep öyle. Allahım huzur, mutluluk, sağlık versinfnd_50 bız maalesef evlılıgımıxın ılk uc senesı cok boyle sureclerden gectık , epey toparladık bazen catırdıyo boyle ıste benım kalbım de catırdıyor ama boyle boyle buyuyoruz bırlıkte ogrenıyoruz napalım
hayır bebegım hastayım muhtemelen ondanO ne ya Elon Musk roket kaldırıyor
Asıl pik bugünse ateş nasıl böyle yükseldi. Çatlamasa da yükseliyor demek ki
Ay görseli gebelik testi sandımkızlar asıl pık bugun resmen dunkude bosa gıttı ya uzuldum sabahkı atesım tamamen hastalıktan malesef cok kotuyum
cok hastayımm fundıııım cokkkk sabahkı atese bak 37.2 cıktı ıcım yanıyorOlur kuzum birlikte büyüyoruz birlikte öğreniyoruz gerçekten hep öyle. Allahım huzur, mutluluk, sağlık versin
Şu hastalıklar yakamızı bırakmıyor ki nasıl bir süreç nasıl senelerden geçiyoruz anlamadım çok hastalanmaya başladık ben hastalık ne bilmezdim Şuan yine aynı fena gribim oğlum da öyle. Toptan geçmiş olsunkızlar asıl pık bugun resmen dunkude bosa gıttı ya uzuldum sabahkı atesım tamamen hastalıktan malesef cok kotuyum
ıkınıcyı mı yumurtluyorum evet oyle oluyor sanırım fakkatt ıyımı kotumu bılemedımmurtluyo
Yaa çok geçmiş olsun canım bol bol limonlu su iç şifa olsun İnşAllahhayır bebegım hastayım muhtemelen ondan
ah keske soyle en kırmızısındannnAy görseli gebelik testi sandım
evde en son ben kalmıstım gelıyordu hıssedıyordum yanı ama bugun ve gece tam olarak geldı dıyebılırım parol ıctım sadce ama fenayım zor calısıyorumŞu hastalıklar yakamızı bırakmıyor ki nasıl bir süreç nasıl senelerden geçiyoruz anlamadım çok hastalanmaya başladık ben hastalık ne bilmezdim Şuan yine aynı fena gribim oğlum da öyle. Toptan geçmiş olsun
Oy kurban çok geçmiş olsun bilirim bilmem mi kurtulamıyoruz gördüm yazdım tablona. Ben de günlerdir aynı hastayım baksana ateşim inmek bilmiyor bu hastalık virüsler de etkiliyor işte bence bizim hamile kalma olayınıcok hastayımm fundıııım cokkkk sabahkı atese bak 37.2 cıktı ıcım yanıyor
ıhlamurum onumde bakıyorum keyfımeeeee ama işyerındeeYaa çok geçmiş olsun canım bol bol limonlu su iç şifa olsun İnşAllah