-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.861
1 defa canım1 sabahları canım aç karnına bi bi bardak suyun 3/1 i Çakşır suyu geri kalan normal su içeceksin yumurtlama olana kadar yumurtlama oldu mu bırakıyorsunBende de pcos var. Bunu 1 defa mı içtiniz, nasıl kullandınız?
Bende gördüm inşallah sağlıkla ilerler tatlımKizlar selam, bat 20 ocak, dayanamayip az once test yaptim silik cizgi goruyorum ama siz de bakar misiniz?
Böyle taktikleri bize de veriiinO sırada benim de ağrıyo ben de yastık koyuyorum karnıma bastırınca ağrımıyo
Ben ilk kullanımımda aşırı bir göğüs şişkinliği ve ağrısı var iç çamaşırı takmadım geçer diye hala devam ediyor yürürken bile hissediyorum normal mi bu benim zaten yumurtlamadan sonra hassaslasirdi ama bu sefer çok fazla var mı böyle yan etkisiBen pcos yüzünden üniversiteden beri kullanıyordum. Hamile kalmaya karar verince bıraktım.
+1 de benO dogy pozisyonu benim de göbek çevremde ağrı yapıyor yalnız değilmişim
Kişiden kişiye değişebiliyor. Ama evet olabiliyor. Belki vücuduna yeni giren bişi olduğu için bu ay böyle olmuıştur. Bir sonraki ay bu kadar ağrın olmaz.Ben ilk kullanımımda aşırı bir göğüs şişkinliği ve ağrısı var iç çamaşırı takmadım geçer diye hala devam ediyor yürürken bile hissediyorum normal mi bu benim zaten yumurtlamadan sonra hassaslasirdi ama bu sefer çok fazla var mı böyle yan etkisi
Bende gördüm hayırlı olsun canımKizlar selam, bat 20 ocak, dayanamayip az once test yaptim silik cizgi goruyorum ama siz de bakar misiniz?
Sadece bu aylık korunuyorum kuzum diğer ay bırakacağım ay keşke bi an önce regl olsam diyorumKişiden kişiye değişebiliyor. Ama evet olabiliyor. Belki vücuduna yeni giren bişi olduğu için bu ay böyle olmuıştur. Bir sonraki ay bu kadar ağrın olmaz.
Be 1 seneden fazla kullandimKizlar bir dönem doğum kontrol kullananiniz var miiii
Ben bu ay başladım çok fazla göğüs ağrısı yaşıyorum sende de de oldu mu ki acaba var mı böyle yan etkisi diye sordumBe 1 seneden fazla kullandim
Dogy pozisyonu spermin kanallara en rahat ulaştığı pozisyonmuş, hryerde yazıyor butamam bebegım bu pozısyonu degerlendırecegım bu ay
Predictorla bakayim dedim hicbisi cikmadi sanirim test bozuktuBend e gördüm
Sabah ilk idrarla tekrarla bence predictorden de yanlış sonuç alan varPredictorla bakayim dedim hicbisi cikmadi sanirim test bozuktu
Canımın içi 10 gün yapamadık ama 24-25-26-27-28 aralık değerlendirdik 5 gün dayanabilmişizBugun iş yerındekı arkadasım dedıkı herkes 5,6 denıyor ancak oluyor ama bırkac nokta var dedı.eee dedımbelının altına çalısma sırasında yastık koy dedi bıde hergun dene dedı ya 10 gun bende dedım nooo olamaaz hergun olunca ilerlemıyor işler dedım herkes hergun yapıyo bak cocuk yapmak ıcın dedı dogrumu bu bebişler?hergun yapmayı basarabılen varmı gercekten ya
Ya uzun suredir duruyor acaba o da mi bozuldu bilmiyorum sevincim kursagimda kaldi , cumartesiye de tup bebek randevusu almistim artik yeter normal denemicem diyeSabah ilk idrarla tekrarla bence predictorden de yanlış sonuç alan var
Ben bunda da çok hafif gördüm sanki ilk idrar olmadığı için çıkmamış olabilirPredictorla bakayim dedim hicbisi cikmadi sanirim test bozuktu
Yumurtlama gösteren günler var ya, işte bu ay sadece o günlerde her gün oldu.Bugun iş yerındekı arkadasım dedıkı herkes 5,6 denıyor ancak oluyor ama bırkac nokta var dedı.eee dedımbelının altına çalısma sırasında yastık koy dedi bıde hergun dene dedı ya 10 gun bende dedım nooo olamaaz hergun olunca ilerlemıyor işler dedım herkes hergun yapıyo bak cocuk yapmak ıcın dedı dogrumu bu bebişler?hergun yapmayı basarabılen varmı gercekten ya
Çizgi var cnm hayırlı olsun belirtin varmıKizlar selam, bat 20 ocak, dayanamayip az once test yaptim silik cizgi goruyorum ama siz de bakar misiniz?
Doggy ters rahimlilierde çok işe yarıyor diyorlar instagramda minnakkurabiyeler hesabı var orda okumuştum bendeKız ben doggy pozisyonda yapamıyorum göbek çevremin etrafında bildiğiniz ağrı oluyor çok saçma bi şekilde ya. Bu pozisyonda hamile kalan da çok kişi duydum ama
Geçmiş olsun canim.@destinesiaa @pozitifbiri @savasciiSafransari @TASUU @bebekheyecani @beyons trueliving_ melisaa93 @umutlubiri1
Kankam çok giremedim bugün kimseye de cevap veremedim okulun son haftası çok yoğun hafta e okul karne doldurma işleriyle uğraştım okuldan sonra tüm gün. Yemek bile yiyemedim akşam yedim sadece. Hastayım grip oldum yine felaket. Oğlum da aynı durumda. Adet sancısı bir yandan. Bir de özür dilerim hepinizden ishal olmuşum onun sancısı hepsi üst üste geldi. Bu gece karne süslemesi yapmayı düşünüyorum. Biraz uzaktan takip edebilirim sizleri. Şu haftayı bir atlatayım sağsalim.pano da hazırlıcam dahagönlüne göre olsun kankam hayırlısı olsun inşallah değerlendirebilecek misiniz?
Merak etmeyin beni dostlar buralardayım