- 15 Temmuz 2015
- 18.694
- 31.189
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.161
Yıne arkanda kaldım ya gıttıgın yere benımde götürüyorsun bence Eylül annelerıne gıt benımde götür emııııBugün 4. Günüm haftaya ekşınlara başlarız herhalde ateş olayları heyecanlar başlar
Eylül anneleri açıldı mı :) benimde bitti dün regli :) artık bam bam bam inş bu ayYıne arkanda kaldım ya gıttıgın yere benımde götürüyorsun bence Eylül annelerıne gıt benımde götür emıııı
Ekşinler yok ondanNe kadar sessiz bi grup suraya geleyım de az haraketlendireyim yaa
Söz bu sefer oraya gideceğiz kankaaaaaaaaaYıne arkanda kaldım ya gıttıgın yere benımde götürüyorsun bence Eylül annelerıne gıt benımde götür emıııı
Sen bide burayı 10 gün sonra (yumurtlama zamanı) görNe kadar sessiz bi grup suraya geleyım de az haraketlendireyim yaa
Waaow süper harika bir yumurtlamaSaat 10 da yaptım. Henüz silikleşmediakşam eşkınımız bol olsun
Saat 10 da yaptım. Henüz silikleşmediakşam eşkınımız bol olsun
İnşallah canım benimWaaow süper harika bir yumurtlamahemen tutuversin inşallahhh amiiin
İnşallah bebişimVurduğunuz gol olsun bebeğim
Sırasıyla vaktı gelınce otomatık açıyorlar kuzumEylül anneleri açıldı mı :) benimde bitti dün regli :) artık bam bam bam inş bu ay
Kızzzz kızzzSaat 10 da yaptım. Henüz silikleşmediakşam eşkınımız bol olsun
Senin de bol olsunKızzzz kızzz
Evet başlamış koyulaşmaya. Benim biteli 4.günüm bugün canım.Benimki de bu şekilde koyulasmaya doğru gidiyor sanki kızlar ne dersinizbebekheyecani canım sen reglden sonra kaçıncı Gündesin bugün güzel güzel yumurtlamalarin tutsun inşallah
Kuzum bence sen bu gün değerlendir..belki yarın yumurtlama oldu..en azından öncesindede değerlendirmiş olursunBenimki de bu şekilde koyulasmaya doğru gidiyor sanki kızlar ne dersinizbebekheyecani canım sen reglden sonra kaçıncı Gündesin bugün güzel güzel yumurtlamalarin tutsun inşallah
Kuzum sen jeli kullanırsın bu gün sonra bana yaz nasıl oldu..merak ediyorum bende ilk defa kullanıcamEvet başlamış koyulaşmaya. Benim biteli 4.günüm bugün canım.
Ayy benim.jelim de geliyor bugün dağıtıma çıkmış ilk kullanımda tutar inşallahKuzum sen jeli kullanırsın bu gün sonra bana yaz nasıl oldu..merak ediyorum bende ilk defa kullanıcam