Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bence sen bu gün değerlendir..belki yarın yumurtlama oldu..en azından öncesindede değerlendirmiş olursun
[/QUOTE
Dün de değerlendirmiştik ama bakalım 🤭 öyle mi diyorsun tamam o zaman zaten bugün daha koyu geldi haklısın en azından yarın olursa yumurtlama daha iyi olur

Benimki de bu şekilde koyulasmaya doğru gidiyor sanki kızlar ne dersiniz 😇 bebekheyecani bebekheyecani canım sen reglden sonra kaçıncı Gündesin bugün güzel güzel yumurtlamalarin tutsun inşallah 🤲
Canım benim adetim ayın 5 inde bitti bugün daha yeni piki gördüm. Sen devam et testlerini yapmaya

Kızlar bana akıl verin ben dün pik diye düşünüp değerlendirdim ama esas pik bugün müş bugünü değerlendireyim mi yoksa bugünü es geçip yarınımı değerlendireyim çok kararsız kaldım

Eklentiler

• IMG_20221215_135607.jpg
    IMG_20221215_135607.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bana akıl verin ben dün pik diye düşünüp değerlendirdim ama esas pik bugün müş bugünü değerlendireyim mi yoksa bugünü es geçip yarınımı değerlendireyim çok kararsız kaldım
Benim pikti dün değerlendiremedim hastaydım. Bu akşam devam. Ama olmasaydım da yapmazdım çünkü kaliteli olmayabilir üst üste. Sen bilirsin ama yine

X