- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.121
3.gün daha canım. Deniycem bakalım merak ediyorumKaçıncı gün bugün degisebiliyormus kimisnde jelide denersin
Kuzu bu ovulasyon mu gebelik testi miiKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Canım eli kulağında bence çok yaklaşmışKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Ovülasyon yavrumKuzu bu ovulasyon mu gebelik testi mii
İnnovita canımCanım eli kulağında bence çok yaklaşmışçok belirgin iş test hangi marka canım bu
Heyecanlandım bir an gebelik var diyeOvülasyon yavrum
Labaquick var bende o baya silik gösteriyor sanki sende daha önce labaquick yapmıştın. Hangisini kullanmak kolay senceİnnovita canım
HahahahahHeyecanlandım bir an gebelik var diyepik yapmaya az kalmış bos geçirme
Anladım kuzum gelişme olursa bana mutlaka yazBurdayım kuzum atraksiyonlar yok oyle beklıyorum ya bısey yazmadım hıc
Bence bu daha güzel. Daha kolay gibi ve daha netLabaquick var bende o baya silik gösteriyor sanki sende daha önce labaquick yapmıştın. Hangisini kullanmak kolay sence
Az bi testim kaldı bende bitince bunu deneyeyimBence bu daha güzel. Daha kolay gibi ve daha net
Kimse yok galiba cevap verenKızlar bişey soracağım.. Ben geçen ay bebek düşünmeye başladım.. Normalde adetlerim 33 - 35 günde bir olur. Geçen ay bebek düşündüm ve ilk kez hayatımda yumurtam büyümedi. Çünkü ben yüzde yüz anlıyorum. Akıntı takibine göre.. Geçen ay yumurtlama akıntım olmadı. Ve adetim ilk kez 13 gün gecikti. Doktora gittim. Muayene temiz duphaston yazdı. İlaç bittikten 2 gün sonra adet oldum. Ve bugün adetimin 12. Günü.. Akıntımı bekliyorum. Ne zaman olur bilmiyorum. Benim gibi olup ta Bi sonra ki ay düzene giren var mı. Sabırlı olamıyorum lütfen bana tavsiye de bulunur musunuz. Bebek düşünür düşünmez böyle şeyler olması normal mi. Bide ekleyeyim bu ay ovulasyon testi kullanmayacağım
Kaçırma bakkHahahahahnerde keşke olsa. Dün değerlendirdik. Bugün kötüyüm yarın değerlendircem bakalım
Değerlendir canım bu günKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Yazarım kuzum yazarım ılk sanaAnladım kuzum gelişme olursa bana mutlaka yaz
Genelde regl peşine diye biliyorum o yüzden canım.hemen yumurtla ma falan olur diye heraldeBildiğim kadarıyla hsg regl bittikten sonra 4.-5. Gün çekiliyormuş.
T çizgisi normal koyulukta bence ama yine her gün testi tekrarlayın belki bu ay erken yumurtlama olurKızlar daha pik değil farkındayım bugün adetten itibaren 7 gün ama sol kasigimda içten bir sızlama var üzeri yazılı olanı dün yapmıştım gece 12 geçtiği için 14 olarak yazdım tarihi bugün tekrar yapayım dedim ama biraz daha koyulaşma ya başlıyor sanki
Adetim dün bitmişti daha erken mi olacak acaba bu kadar kısa sürede böyle koyu çıkmaya başlaması düşündürüyor beni birde sızlama olunca bal tarçın çörek otu kullanıyorum
Evet haklısın hemen çekiliyormuş.Genelde regl peşine diye biliyorum o yüzden canım.hemen yumurtla ma falan olur diye heralde