Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen devam et canım..ama kürtajın etkisi ola bilir..eski aylara bakma canım

Doktor yönlendirir seni mutlaka kuzum en uygun yöntemi söyler sana

Mecbur devam edecem test yapmaya bakalım valla bu bile insanı stres yapıyor niye büyümedi bu yumurta bi sorun mu var diye
Hayır stres yapma..ben ondan sana diyordum sen ovu testlerini yapma ama ilişkiye gir..böyle olucağını bildiğim için..istiyorsan devam et ama eski aylarla aynı tutma..bak benim şimdiki adetim düzene girmiş..eskisi gibi oluyorum

devam et canım yapmaya bıde bence sabahları bıraz daha erken yap.ılk ıdrarından sonra hıc su ıcme bıdahakı geldıgınd eonunla yap.sıvı alımı oldugunda degısıyor test.koyulugu goruncede sabah aksam yap testı.ınsallah cıkar aksama yada yarına benımkıde boyle gun gun koyulastı sonra bırden pık oldu

Bak dün demiştim öyle olabilir diye iyikide dün değerlendirdin kuzum

Merhabalar Ocak ayına kaldım bende sat 11 Aralık bat tam belli değil olunca söylerim:)

Daha devam canım, pik olmamış bence bir iki güne olacak gibi ama kürtaj olduysan o konu hakkında bilgim yok

Canım tablona göre kuvvetle muhtemel geç yumurtlama olmuş. 11 inde yani. Artış devam ederse zaten program da sana aynı şeyi söyleyecektir. Belirtilerini takip et ve mümkün mertebe not et.

Tamam canım teşekkür ederim uygulama yorumu da buna benzer bir şeydi ben devam edeyim o halde bakalım neler olcak
Canım tablona göre kuvvetle muhtemel geç yumurtlama olmuş. 11 inde yani. Artış devam ederse zaten program da sana aynı şeyi söyleyecektir. Belirtilerini takip et ve mümkün mertebe not et.

Valla benimde siliklesti sabahki biliyor musun hani yumurtlama haniiiiii
Ama moral bozmak yok. Çünkü biz mucize yaratmaya, dünyaya bir hayat getirmeye çalışıyoruz ve bunun için en mükemmel zamanda o kendi olacak zaten
Enerjiyi yüksek tutalım. Ben meme kanserinden ve kemoterapi alırken bu günlerin hayalini kurardım, acaba yumurtam kalacak mı zarar gorecekmiyim , bu günlere gelebilecek miyim birdaha diye sağlık olduğu sürece herşey mümkün

Kızlar bu testi netten almıştım bugün geldi ilk defa kullanıyorum artimed markasi reglim 11 aralikta gece bitti 12 aralıkta hatta yine az da olsa leke geldi ama test baya koyu gibi geldi bana daha çok erken 1 gün gecti regliden sivi alımına dikkat bile etmedim 1.5 saatlik filan idrarla yapılmış öncesi kahve meyve suyu içmiştim sizce yakın gibimi yumurtlama

Eklentiler

• 20221213_134809-01.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 41

Bende geldim kızlarrr hakkımızda hayırlısı olsun SAT: 13 Aralık BAT: 10 ocak

Sıvı alımına dikkat etmediğiniz zamanki testi dikkate almayın. En az 2 saat birşey yiyip içmeyin çok yanıltıcı olur

Sıvı alımına dikkat etmediğiniz zamanki testi dikkate almayın. En az 2 saat birşey yiyip içmeyin çok yanıltıcı olur
Aslinda olay şöyle oldu kargo uyurken geldi ilk idrarla olmaz diye labovaya girdim ve bekledim ama dediğim gibi bi küçük kahve ve oğlumun meyvesuyundan aldim azcik hani hiç sıvı almadan yaparsam yanlış çıkar diye 1.5 saat sonrada testi yaptım yarın dikkatli davranıp yapayim bakalim ne olacak

O kadar sıvıdan bişey olmaz canım fazla sıvı alınmasın diye geçiyor zaten sususluktan öl denmiyor
Ov testi gebeliktesti gibi değil ama silik T nin anlamı yok koyulaşıp ne zamanki C ye eşit oldu hatta daha da koyu oldu o zaman bir anlamı olur bir sonraki günle kıyaslayarak git hep

Ben bu markayı ilk defa deniyorum diğer ovu testinde baya silik çıkardı yumurtlama günleri koyulasmaya başlardı en son yumurtlama günü dedigin gibi t daha koyu Olurdu aslında tuhafıma giden 1 gün sonra bi tık fazla köyü geldi belki yumurtlamam erken olacaktır diğer günler anlayacağız bunu sanırım ay işin aksi bu test 5li ve 1 tane almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…