- 1 Nisan 2022
- 12.485
- 15.354
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Sen devam et canım..ama kürtajın etkisi ola bilir..eski aylara bakma canımKızlar pik olmasını beklerken silikleşti bizim planlar nanayben anlamadım ya hamile kaldığım zaman tek seferde piki yakalamıştım bunda hala tam anlamıyla pik olmadı kürtajın etkisimi nedir teste devam edicem bakalım ne olacak çok moralim bozuldu ama ya
Mecbur devam edecem test yapmaya bakalım valla bu bile insanı stres yapıyor niye büyümedi bu yumurta bi sorun mu var diyeSen devam et canım..ama kürtajın etkisi ola bilir..eski aylara bakma canım
Doktor yönlendirir seni mutlaka kuzum en uygun yöntemi söyler sanaCanım benim süt hormonu yüksekliğim ve hormonlarda sıkıntı var 1 senenin sonunda hamile kaldım ama oda kürtajla sonuçlandı malesef doktor takviye edici ilaç verdi 2 ay kullan gebelik olmazsa gel dedi bakalım eğer tutmazsa gidicem işte ya aşılama isterim direk yada yumurta çatlatma henüz karar veremedim
Hayır stres yapma..ben ondan sana diyordum sen ovu testlerini yapma ama ilişkiye gir..böyle olucağını bildiğim için..istiyorsan devam et ama eski aylarla aynı tutma..bak benim şimdiki adetim düzene girmiş..eskisi gibi oluyorumMecbur devam edecem test yapmaya bakalım valla bu bile insanı stres yapıyor niye büyümedi bu yumurta bi sorun mu var diye
devam et canım yapmaya bıde bence sabahları bıraz daha erken yap.ılk ıdrarından sonra hıc su ıcme bıdahakı geldıgınd eonunla yap.sıvı alımı oldugunda degısıyor test.koyulugu goruncede sabah aksam yap testı.ınsallah cıkar aksama yada yarına benımkıde boyle gun gun koyulastı sonra bırden pık olduKızlar pik olmasını beklerken silikleşti bizim planlar nanayben anlamadım ya hamile kaldığım zaman tek seferde piki yakalamıştım bunda hala tam anlamıyla pik olmadı kürtajın etkisimi nedir teste devam edicem bakalım ne olacak çok moralim bozuldu ama ya
Bak dün demiştim öyle olabilir diye iyikide dün değerlendirdin kuzumKızlar pik olmasını beklerken silikleşti bizim planlar nanayben anlamadım ya hamile kaldığım zaman tek seferde piki yakalamıştım bunda hala tam anlamıyla pik olmadı kürtajın etkisimi nedir teste devam edicem bakalım ne olacak çok moralim bozuldu ama ya
Merhabalar Ocak ayına kaldım bende sat 11 Aralık bat tam belli değil olunca söylerim:)Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK Aye10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK D Defnemege 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @Papatyamaviss 12 ARALIK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur
Daha devam canım, pik olmamış bence bir iki güne olacak gibi ama kürtaj olduysan o konu hakkında bilgim yokKızlar pik olmasını beklerken silikleşti bizim planlar nanayben anlamadım ya hamile kaldığım zaman tek seferde piki yakalamıştım bunda hala tam anlamıyla pik olmadı kürtajın etkisimi nedir teste devam edicem bakalım ne olacak çok moralim bozuldu ama ya
Eki Görüntüle 3176138 @pozitifbiri kuzucum bak şu tabloya henüz yumurtlama olmamış değil mi bu ay neden bu kadar gecikti ki ayrıca yumurtlama olunca ağrıyan göğüslerim takvimin gösterdiği tarihte ağrımaya başladı ama yumurtlama akıntısı yok hala ve ateşte böyle yorumlasan bipozitifbiri
Canım tablona göre kuvvetle muhtemel geç yumurtlama olmuş. 11 inde yani. Artış devam ederse zaten program da sana aynı şeyi söyleyecektir. Belirtilerini takip et ve mümkün mertebe not et.
Eki Görüntüle 3176138 @pozitifbiri kuzucum bak şu tabloya henüz yumurtlama olmamış değil mi bu ay neden bu kadar gecikti ki ayrıca yumurtlama olunca ağrıyan göğüslerim takvimin gösterdiği tarihte ağrımaya başladı ama yumurtlama akıntısı yok hala ve ateşte böyle yorumlasan bipozitifbiri
Valla benimde siliklesti sabahki biliyor musunKızlar pik olmasını beklerken silikleşti bizim planlar nanayben anlamadım ya hamile kaldığım zaman tek seferde piki yakalamıştım bunda hala tam anlamıyla pik olmadı kürtajın etkisimi nedir teste devam edicem bakalım ne olacak çok moralim bozuldu ama ya
Femometer canımCanım hangi uygulama bu
Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
�
�
Bende geldim kızlarrr hakkımızda hayırlısı olsun SAT: 13 Aralık BAT: 10 ocakBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK Aye10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK D Defnemege 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @Papatyamaviss 12 ARALIK L lavinya- 11 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur
Sıvı alımına dikkat etmediğiniz zamanki testi dikkate almayın. En az 2 saat birşey yiyip içmeyin çok yanıltıcı olurKızlar bu testi netten almıştım bugün geldi ilk defa kullanıyorum artimed markasi reglim 11 aralikta gece bitti 12 aralıkta hatta yine az da olsa leke geldi ama test baya koyu gibi geldi bana daha çok erken 1 gün gecti regliden sivi alımına dikkat bile etmedim 1.5 saatlik filan idrarla yapılmış öncesi kahve meyve suyu içmiştim sizce yakın gibimi yumurtlama
Aslinda olay şöyle olduSıvı alımına dikkat etmediğiniz zamanki testi dikkate almayın. En az 2 saat birşey yiyip içmeyin çok yanıltıcı olur
O kadar sıvıdan bişey olmaz canım fazla sıvı alınmasın diye geçiyor zaten sususluktan öl denmiyorAslinda olay şöyle oldukargo uyurken geldi ilk idrarla olmaz diye labovaya girdim ve bekledim ama dediğim gibi bi küçük kahve ve oğlumun meyvesuyundan aldim azcik hani hiç sıvı almadan yaparsam yanlış çıkar diye 1.5 saat sonrada testi yaptım yarın dikkatli davranıp yapayim bakalim ne olacak
Ben bu markayı ilk defa deniyorum diğer ovu testinde baya silik çıkardı yumurtlama günleri koyulasmaya başlardı en son yumurtlama günü dedigin gibi t daha koyu Olurdu aslında tuhafıma giden 1 gün sonra bi tık fazla köyü geldi belki yumurtlamam erken olacaktır diğer günler anlayacağız bunu sanırımO kadar sıvıdan bişey olmaz canım fazla sıvı alınmasın diye geçiyor zaten sususluktan öl denmiyor
Ov testi gebeliktesti gibi değil ama silik T nin anlamı yok koyulaşıp ne zamanki C ye eşit oldu hatta daha da koyu oldu o zaman bir anlamı olur bir sonraki günle kıyaslayarak git hep