-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.681
Tutar inşallah canımBaya fark etmiş sanki ben de uygulama üzerinden gidiyorum sanırım kullandığım uygulama iyi sonuç veriyor doktorda muayene işe tam bugün tam zamanı demişti çok şaşırmıştım umarım acemi şansı olur da bu ay tutar
İnş bu ay olur kuzum da gerek kalmaz bakalım 5 güne reglimi bekliyorumDoğrudur canım.. sen hangisinden memnunsan ondan devam et.. ama jeli denemeni öneririm
Amin inşallah olur canımİnş bu ay olur kuzum da gerek kalmaz bakalım 5 güne reglimi bekliyorum
Amin canım amin inş isteyen herkese nasip etsin inşallah RabbimAmin inşallah olur canım
Yaa söküldün mü yoksa yerleşme gibi olmasın kuzumSpora gittim geldim ve adet olmuşume şimd bu yumurta çöp mü oldu
Pembe lekeler geldiğinde adet oldum anlamına geliyor muİnşallah ya 30 unda çok yürüyüş yapmıştım 1 damla pembe lekem oldu. Dünde spordan gelince 1 damla pembe leke gördüm. Ama devamı gelmedi. Afadersiniz ama tuvalette silince şeffaf yapış yapış bi akıntı oluyor 21inden beri ve kasık ağrım var
Kanamanın devamı gelirse adettir.. gelmezse yerleşme kanaması olabilir o zaman kan testi verirsiniz..Pembe lekeler geldiğinde adet oldum anlamına geliyor mu
Banada ne zaman yazsam yardımcı oldu aslındaHımm bir gebenin günlüğündeki bayanda hiç cevap vermedi bana bi ilk aldım genel kuralı atmış böyle böyle diye soru sordum bakmadı bile alırsam trendyoldan alırım
Banada ne zaman yazsam yardımcı oldu aslında
Ayy yarılıyorum yorumlaraNedir şu top.muhabetti ya anlayamadım ben herkes ellemis kendini
Canım kimi insanda yerleşme kanaması dedikleri pembe leke şeklinde olabiliyormuş.gerçi benim ilk gebeliğimde baya bildiğin adet olmuştum üstünden 2 hafta geçince hamile olduğumu öğrenmiştim karışık işler yaPembe lekeler geldiğinde adet oldum anlamına geliyor mu
Çok şaşırdım ya ben hamile değilsen bile gecikirsin diye düşünüyordumCanım kimi insanda yerleşme kanaması dedikleri pembe leke şeklinde olabiliyormuş.gerçi benim ilk gebeliğimde baya bildiğin adet olmuştum üstünden 2 hafta geçince hamile olduğumu öğrenmiştim karışık işler ya
Gerisi gelmedi hastaneye gittim birşeyin yoktu dediler biraz daha beklerim tekrar hastaneye giderimKanamanın devamı gelirse adettir.. gelmezse yerleşme kanaması olabilir o zaman kan testi verirsiniz..
Gerisi gelmedi hastaneye gittim birşeyin yoktu dediler biraz daha beklerim tekrar hastaneye giderimKanamanın devamı gelirse adettir.. gelmezse yerleşme kanaması olabilir o zaman kan testi verirsiniz..
Canım kimi insanda yerleşme kanaması dedikleri pembe leke şeklinde olabiliyormuş.gerçi benim ilk gebeliğimde baya bildiğin adet olmuştum üstünden 2 hafta geçince hamile olduğumu öğrenmiştim karışık işler ya
Ben su an aglamak uzereyim resmen kizim sormasin uzulmesin diye kendimi tutuyorum biraz once wcye gittigimde akintiyla birlikte uzayan bi kanimsi bi sey geldi sonra yine gittim peceteye kirmizimsi bi sey geldi bugun döngümün 26. Günündeyim yumurtlamanın 10. Günündeyim yerleşme kalmamasıdır diye kendimi avutmak istiyorum ama korkuyorum adettir diye düşünüyorum çok üzgünüm berbatım yıkılmış durumdayım resmenCanım kimi insanda yerleşme kanaması dedikleri pembe leke şeklinde olabiliyormuş.gerçi benim ilk gebeliğimde baya bildiğin adet olmuştum üstünden 2 hafta geçince hamile olduğumu öğrenmiştim karışık işler ya
Bacaklarını karacam şimdi şükret kızım yumurtadan çıkalı daha 2 gün oldu 12 günüm var ben ölem mievet ben daha 8 deyımm(((((((((((((((
Bende öyle vallaÇok şaşırdım ya ben hamile değilsen bile gecikirsin diye düşünüyordum