-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.421
Oraya dokununca kasığım sanki ağrıdıAynen resmen gözüküyor pembemsi morumsu bi çizgi bilemiyorum bu rahim ağzı parmak olayı kafami karıştırdı
Deme böyle beSu damlattığı için kuruma çizgisi çıkmış tekrar. Üzmek istemiyorum ama ümit verici değil maalesef bu test. Yeni başka test yap canım ona bakalım
Benim kasigim ara ara ağrıyor zaten de bilmiyomki birde benimki afedersin orgazm olmuş gibi ıslak ıslak bu neyin nesi acabaOraya dokununca kasığım sanki ağrıdı
Yok vermedim ayni yerde lekelenme yok 2 gundur ama bence değerim tamamen düşüp regli olucamSen ne yaptın en son durum ne aynı yerde yeniden verdin mi canım ??trueliving_
Kaset testte çıkar mı sence? Diğeri baya zamanmış 85 tlHem bugün hem yarın yap garanti olsun
Regli son değerden kac gun sonra geldiİlk regle 3 gün vardı 41 çıktı kuzum 23 Aralık
26 Aralık'ta 74 çıktı
29 Aralık'ta 39
Dün yaptığım test günü döngümün 25. Günüymüş cuma günü 28. Gün olacak bat 10 ocak falan olur diye düşünüyorum ama tabi 28 günde olursam yada 30 gunde olursam bat değişebilir bilemiyorum canımVallahi benimde sok kasıkta bi ağrı uyuşuklık hissediyorum valla anlamadım senin ne zaman bat ki benim 9-10 gibi inş gelmez de pazar günü
Üfff çok kafa karıştırıcı hiç bi şey anlamadım kafayı yiycem resmen benim yumuşaktı ve islakti ama ne bilim anlamadimmmm“ Hamilelik servikse kan akışını arttırır. Kadın gebe kalmamışsa, serviks, burnun ucu gibi, ancak gebe kalması sağlandığında serviks dudaklara daha yumuşak bir şekilde benzemektedir.”
Böyle yazmışlar bende dokunduğunda ince böyle bi minik bilet var elime gelen burun gibi o tropik şeyde hissettim dokununca yumuşak ama içine girerken hafifi sert geldi
@Papatyamaviss
İyi ye işarettir umarımBenim kasigim ara ara ağrıyor zaten de bilmiyomki birde benimki afedersin orgazm olmuş gibi ıslak ıslak bu neyin nesi acaba
Senin oğlan kaç yaşında canim ?bende yapmadım kuzum oglumda , bunda boyle mınık bısıler dusunuyorum ama aıle ıcı ıste <3 Rabbım nasip ederse inşallah
Bende anlamadım ya kuzum :/// nolacak bu auDün yaptığım test günü döngümün 25. Günüymüş cuma günü 28. Gün olacak bat 10 ocak falan olur diye düşünüyorum ama tabi 28 günde olursam yada 30 gunde olursam bat değişebilir bilemiyorum canım
Bende hiç anlamadım kuzum ya yorumdan artık bir şey saldım gitti :)Üfff çok kafa karıştırıcı hiç bi şey anlamadım kafayı yiycem resmen benim yumuşaktı ve islakti ama ne bilim anlamadimmmm
Bekleyip görücez kuzum rabbim hayırlısını nasip etsinBende anlamadım ya kuzum :/// nolacak bu au
hadi bakalım inşallahBat günü yüksek çıkarsa umut yüksektir.
Ben yanlış mı yapıyordumhayır pık olacak yanı ıkısıde aynı koyulukta veya bırı brınden daha yuksek koyulukta olacak bunu gorukten sonra ımkan var ıse uc gun ılıskı pık oldugu ve ertesı gunlerde sılındıgı anlar en kıymetlısı ılk 24 saat - bazı kadınlarda 36 saatı bulabılıyor catlaması
Canım bendende 2-3gun. Önce geldi o akıntı dün test yaptım negatif bugün yada yarın bat günüm. Ama bende enfeksiyon var onunlada alakalı gelmiş olabilirKızlar limon sarısı akıntı ( tabir için özür diliyorum ) adet belirtisi miydi?
Test almaya gidecektim vazgeçtim şuan
Bende de mi var acaba ya .Canım bendende 2-3gun. Önce geldi o akıntı dün test yaptım negatif bugün yada yarın bat günüm. Ama bende enfeksiyon var onunlada alakalı gelmiş olabilir
canım benim bir hafta sarı akıntım oldu kaç günün var tek belirtim oyduKızlar limon sarısı akıntı ( tabir için özür diliyorum ) adet belirtisi miydi?
Test almaya gidecektim vazgeçtim şuan